Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Reginiukas.uk @ 2011 09 12, 13:02)
O tu crinona ar ciclogesta naudoji?? galejo tau but tu rudu iskyru del ju,bet siaip jeigu tik viena kart nutepe tai nesijaudink tai galejo buti ir implantacinis uzsilikes kraujas..Ramybes tau zuiki  4u.gif , dar kelias dieneles palauk ir jau tada drasiai gali daryt nt nes jau tikrai bus aisku viskas  mirksiukas.gif O jeigu kaip sakai bijai tai lauk iki 19d ir tada jau viskas bus 100%  mirksiukas.gif

Cyclogest bet naudoju per kita gala blush2.gif , tai nemanau kad tai del to. Ir isskyros buvo labiau sviesiai raudonos. Po keliu dienu nebent NT isdrisiu apsysiot o kraujo teks laukt iki 19d, nes tik tada ligonine priims tyrimui. smile.gif

QUOTE(Šarūniukė @ 2011 09 12, 13:06)
Blastukėm kraują galima jau daryti žymiai anskčiau 4u.gif

Zinau Saruniuke, bet cia UK durna labai. Privaciai uztruktu susirast, o kai dirbu tai dar ir nusigaut jei toli sunku. Zodziu pavaidinsiu ilgiau nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Šarūniukė @ 2011 09 12, 10:06)
Blastukėm kraują galima jau daryti žymiai anskčiau 4u.gif

Tai sita mes puikiai zinom,bet pasmus daugiau komplikuota viskas nei lt 4u.gif
QUOTE(Citas @ 2011 09 12, 10:23)
Cyclogest bet naudoju per kita gala blush2.gif , tai nemanau kad tai del to. Ir isskyros buvo labiau sviesiai raudonos. Po keliu dienu nebent NT isdrisiu apsysiot o kraujo teks laukt iki 19d, nes tik tada ligonine priims tyrimui.  smile.gif

Nu aisku,as irgi ji naudojau per kita gala lotuliukas.gif Nieko baisasu jeigu jau butu pradeje tepliot tai ir tepliotu,o cia gal taip ir kur neaisku ziurek kiek daug nestuke.gif turejo tepliojimu ir ne po 1k ir vis dar nestuke.gif Taip kad Drauge daugiau pozityvo tau reik! ir ramybes ramybes ir dar karteli ramybes 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 09 12, 12:07)
Sakai  ax.gif ? Jei negarantuoji man II jokiu cia NT sysiojimu  lotuliukas.gif

nu gerai, nesysiosiu biggrin.gif bet jei ka, tai turek omeny, as uz tave galiu tai padaryt biggrin.gif
Atsakyti
Citukai, netrizniok 4u.gif Pasakysiu, ką man išmintingieji gydytojai tepliojimo klausimu iš anksto pasakė - jokių stresų ir jokių nusivylimų, juolab vaistų nutraukimo net ir gausiau pradėjus kraujuoti, kol nepasidarau HCG + progesterono tyrimo. Patepliojimas gali reikši implantaciją, gali reikšti ,mano atveju, kad kažkuris iš trijų pasitraukė. Kol nebūsių garantuota, kad nors vienas iš trijulės įsikibęs laikosi, tol veto bet kokiems trizniojimams.
NUSIRAMINK 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristinuke: 12 rugsėjo 2011 - 12:34
Geros jus visos mergaites kad bandot mane nuraminti, as netryznioju tik nuliudau vakar kazkaip, paziurejau i MB ir galvoju negi vel reikes nuvilti verysad.gif bet aisku kad as tikiu, kol nebus irodyta kitaip smile.gif

Kristinuke, ReginiukUk ir visos kitos - aciu mergaites wub.gif

Netersiu savo nesmonem eterio daugiau - LAUKSIU IR TIKESIU 4u.gif

Tik Terzes vis tiek sauksiuos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 09 12, 13:36)
Geros jus visos mergaites kad bandot mane nuraminti, as netryznioju tik nuliudau vakar kazkaip, paziurejau i MB ir galvoju negi vel reikes nuvilti  verysad.gif  bet aisku kad as tikiu, kol nebus irodyta kitaip  smile.gif

Kristinuke, ReginiukUk ir visos kitos - aciu mergaites  wub.gif

Netersiu savo nesmonem eterio daugiau - LAUKSIU IR TIKESIU  4u.gif

Tik Terzes vis tiek sauksiuos  biggrin.gif

Cituk,netersi tu temutes,mergyt.Kiekviena is musu jaudinasi del ivariu pozymiu atsiradimo,nebuvimo ir pan.Nors atrodo kad kazkur skaitei bet kai tai liecia mazute gyvybe kurios tu taip sieki ir lauki-tai mano nuomone niekas nera juokinga,trukdymas,tryzniavimas.
As esu tokios nuomones.Nes aisku kai pradeda tryznioti oi si menesi gal pastojau,o gal ne ir t.t.tmanau kiekviena turi pavyzdziu is savo planavimo laiko kai juodai merginos ejo is proto ir paisesi ivarias situacijas-aisku viskas budavo ok.O cia,mes visos beveik praejusios pro operacines duris,isbandziusios IUI,aibe papildu ir kitu gelbejimosi budu,laukiam ir einam...ir kiekviena esam jau pavargusi nuo gyvenimo atsakymo "dabar NE".
Tad viskas ok,galejo tau pateplioti del velyvos implantacijos,gal kokia kraujagysle truko ir pan.Pasistenk truputi nurimti ir tiketis geriausio,o as kartu su tavim melsiuos nes nerealiai tave palaikau friends.gif
Atsakyti
Geros jus visos mergaites kad bandot mane nuraminti, as netryznioju tik nuliudau vakar kazkaip, paziurejau i MB ir galvoju negi vel reikes nuvilti  verysad.gif  bet aisku kad as tikiu, kol nebus irodyta kitaip  smile.gif

nera ko liudet, juk tu nezinai, kas TEN buvo mirksiukas.gif apimi, nusisypsai ir pasakai garsiai, kad tu ESI NESCIA IR LAUKIESI LELIUKO ir tada dar karta nusisypsai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2011 09 12, 14:36)
Tad viskas ok,galejo tau pateplioti del velyvos implantacijos,gal kokia kraujagysle truko ir pan.Pasistenk truputi nurimti ir tiketis geriausio,o as kartu su tavim melsiuos nes nerealiai tave palaikau friends.gif

wub.gif Tu visada randi labai grazius paguodos zodzius wub.gif As vis pagalvoju, kad tu dirbi labai sau tinkanti darba 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 09 12, 15:44)

O tu pratinkis prie mamos darbo 4u.gif Būti ramiai, tikinčiai sėkme dabar tavo pareiga smile.gif
Atsakyti

Cituk patikek tu nieko nenuvilsi irnesakyk.gif tikek pati savim ir savo maziukais, nes mes visos tikim mirksiukas.gif nestuke.gif

Is tiesu, kur Terze dingusi?

kristinuke spaudziu kumstukus uz tavo trijule 4u.gif ziurek, vyras nepabugo trejetuko mirksiukas.gif
Atsakyti
Citai, mazute, isivaizduoju, kad jokie zodziai ramybes neatnesa tau, bet ta nutepima as skaityciau kaip teigiama dalyka ax.gif Juk jeigu butu valkatos parsivilke, tai jau butu pramuse, pas jas gi palauk nera pati zinai biggrin.gif O implantacija tai labai jau individualus dalykas.Yra parasyta, kad ji vyksta "mazdaug" tokiom tai dienom, bet kas tau pasakys kada tiksliai.....
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2011 09 12, 17:30)
Citai, mazute, isivaizduoju, kad jokie zodziai ramybes neatnesa tau, bet ta nutepima as skaityciau kaip teigiama dalyka  ax.gif  Juk jeigu butu valkatos parsivilke, tai jau butu pramuse, pas jas gi palauk nera pati zinai  biggrin.gif O implantacija tai labai jau individualus dalykas.Yra parasyta, kad ji vyksta "mazdaug" tokiom tai dienom, bet kas tau pasakys kada tiksliai.....

Zinau kad dar ne 100% prarastas reikalas, bet zinot visos ta jausma kai atrodo visas kunas jaucia kad mmm atsivelka. Tai pilva sudiegia, tai strenas, tai kiausides o ir papu vis dar neskauda. beje tau papu irgi neskaudejo ar as maisau ?
Atsakyti