Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Citas @ 2011 09 12, 08:47)
Tepe tik ta viena karta.

Net ramiau pasidarė, laikau kumštukus toliau ax.gif ir siunčiu 2.gif 2.gif 2.gif virusiuką. Kad tik pasisektų wub.gif
Ir tą tepimą užskaitykim kaip gerą ženklą ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LediDiDi1: 12 rugsėjo 2011 - 09:38
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 09 12, 10:28)
As kazkaip labai jau emiau dvynukais gundytis.  wub.gif  wub.gif Lauksiu jusu virusuojant kai stratuosiu, nu gal prilips.  wub.gif  wub.gif

Bet tai kur musu Terze4u.gif Tikiuosi, kad Tau viskas gerai.  4u.gif

Sveikutes 4u.gif
Cituk,as vis tyliai uzbegdavau paskaityti kaip tau sekasi ir kokis nuotaikos,kaip ir dauguma mergyciu galiu tik pasakyti na kad man labai atrodo grazus tie tavo pojuciai thumbup.gif Sergu uz tave,palaikau tave nors palaikymo tau tikrai netruksta,ir tikrai zaviuosi ir linkiu kad Dievulis nebebandytu nieko,o pagaliau suteiktu tau laime sirdyje,maziukus pilvelyje kurie po keliu menesiu krykstaus ir ties rankutes.Meldziuosi uz tave ir manau kad tau pavyks,sis kartas tikrai TAVASIS.
O del HCG na nejaugi pas jus niekur nera galimybes privaciai pasidaryti?jokios privacios laboratorijos kuri tirtu juk sumoketum? g.gif atleisk kad taip klausineju tiesiog nerealiai keistai skamba,LT ir kiek zinau ir kitur tu tik mokek pinigelius ir jie tau padarys blush2.gif Linkiu tau dabar stiprybes istverti si nelengva laikotarpi,nes tu kaip ir as nekenciame nezinomybes-man ji kelia depresija mirksiukas.gif doh.gif
Žemyna_mėlynakė zinok ir as noreciau dvynuku,seniai apie juos svajoju.Metai bega pirmyn....as visada svajojau apie tris vaikus-tai butu faina kad gimtu iskarto du wub.gif nors is kitos puses aisku busiu nerealiai dekinga Dievui ir kitiems sventiesiems jeigu tuos ir ta vieninteli bet tooooki laukta,islaukta. 4u.gif
Terzes ir as pasigedau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2011 09 12, 11:04)
Sveikutes 4u.gif
Cituk,as vis tyliai uzbegdavau paskaityti kaip tau sekasi ir kokis nuotaikos,kaip ir dauguma mergyciu galiu tik pasakyti na kad man labai atrodo grazus tie tavo pojuciai thumbup.gif Sergu uz tave,palaikau tave nors palaikymo tau tikrai netruksta,ir tikrai zaviuosi ir linkiu kad Dievulis nebebandytu nieko,o pagaliau suteiktu tau laime sirdyje,maziukus pilvelyje kurie po keliu menesiu krykstaus ir ties rankutes.Meldziuosi uz tave ir manau kad tau pavyks,sis kartas tikrai TAVASIS.
O del HCG na nejaugi pas jus niekur nera galimybes privaciai pasidaryti?jokios privacios laboratorijos kuri tirtu juk sumoketum? g.gif atleisk kad taip klausineju tiesiog nerealiai keistai skamba,LT ir kiek zinau ir kitur tu tik mokek pinigelius ir jie tau padarys blush2.gif Linkiu tau dabar stiprybes istverti si nelengva laikotarpi,nes tu kaip ir as nekenciame nezinomybes-man ji kelia depresija mirksiukas.gif  doh.gif

Terzes ir as pasigedau g.gif

Aciu Afrodite69 - po to patepliojimo dar neramiau ir nezinomybe dar kelis kartus padidejo unsure.gif Nu neisivaizduoju, kur privaciai ta krauja imtu, gal kuri kita cia esanti mergaite patars. O jei ne tai ka lauksiu ir vilsiuos o kol nesuzinau neigiamu HCG tai viltis vis yra wub.gif

Terzes as jau kelias dienas saukiuosi, gal kur isvykus g.gif
Atsakyti
Afrodite, as irgi visada svajojau apie 3 vaikucius, bet kaip matom, mes planuojam, kazkas juokiasi... verysad.gif Labai tikiuosi, kad D atsius nors viena, o po to ziuresime... wub.gif
Kaip laikaisi Tu? wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 09 12, 11:11)
Afrodite, as irgi visada svajojau apie 3 vaikucius, bet kaip matom, mes planuojam, kazkas juokiasi...  verysad.gif Labai tikiuosi, kad D atsius nors viena, o po to ziuresime...  wub.gif
Kaip laikaisi Tu?  wub.gif  4u.gif

Butent 4u.gif Siaip normaliai laikausi,buna sapnu dar kvailu,bet kazkaip jau baigiame su vyru issilaizyti zaizdas.Aisku,kai pamatau nestukes,su mazais vaikiukais ar man mokinukas pribega ir sako,mokytoja zinokit as turesiu broliuka ar sesute,o is paskos kaip taisykle pradeda vienas sakyt o mano mama sia vasara jau pagimde ir t.t.tada vos laikausi neapsiverkusi....mano viena kolege netycia pastojo ir .na ji kol kas nelabai dziaugiasi siuo faktu,o as i ja ziuriu ir man pradeda dar labiau sirdele sopeti.
O siaip nieko.Manau gerai tai kad abu su vyru daug vilciu i snaigutes nededame,tada gal kai nepavyks nebus taip skaudu kaip buvo dabar...bet sakau gal...nes jau dauguma merginu raso,kad joms IVF nepavyko o snaigutemis pavyko..tai prasideda kazkokia vidine kova manyje,kad o gal man pavyks...juk ir man nepavyko IVF.Bet siaip ar taip stengiuosi kuo daugiau dirbti,planuoju heloweeno svente surengti su savo maziukais tai ieskau ivarios info,eilerasciu,daineliu zinoma viskas angliskai.Viska darau kad nereiktu mastyti,o pinigelius visvien stipriai taupom-duok dieve,kad ju jau nebeprireiktu tada investuosime i remonta buto.nors vieno kambario ar vonios.Zodziu gyvenu,bandau laukti ir dziaugiuosi kad yra tokia temute nes cia surandu tikru bendrazygiu.Kadangi jau is aplinkiniu pasipyle pasiulymai ieskoti surogatines mamos,donoro spermos ir t.t.O su kolege su kuria vienintele bendravom vis kiso minti imti vaika is kudikiu namu,tai tiesiog nebeimanoma kiekviena ryta girdeti ta pti sad.gif
o kaip tu?jauciu silta pas jus,pavydziu baltai blush2.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites 4u.gif

QUOTE(Afrodite69 @ 2011 09 11, 17:23)
tu juk irgi snaigutes desies?Tai kam tuos vaistukus tau raso g.gif

vaistukus reikia vartoti, kad nuslopinti harmonus ir kad nebutu naturalios ovuliacijos, kad niekas neaugtu ir netrukdytu 4u.gif O isodinti embrioniukai butu lyg naturalaus ciklo rezultatas 4u.gif
QUOTE(taja78 @ 2011 09 11, 20:17)
Merginos,kurios daresi su snaigiukais,jus jokiu vaistuku pries tai nesileidot?Dabar visai galva susisuko  blink.gif .

2 kartus sodino snaigiukus. Pirma karta vartojau tik prednyzolona, estrofema, aspirina ir crenona. Antra karta leidausi depherelina+pregnyla ir vel visus tuos pacius vaistus, kuriuos ir pirmu snaiguciu isodinimo metu naudojau 4u.gif

QUOTE(Citas @ 2011 09 11, 22:21)
Nieko cia bendro su implantacija  verysad.gif

ramiai ramiai... viskas cia su implantacija susije 4u.gif
QUOTE(frige1 @ 2011 09 12, 09:53)

visoms virusiukai 2.gif 2.gif

imu virusiuka dviguba 4u.gif
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 09 12, 10:22)
Na jeigu pazadesi nestresuoti, daryk NT, bet jeigu tik pazadesi.  cool.gif  4u.gif  smile.gif

arba as galiu uz Cita pasidaryti 4u.gif Tik Citas - nestresuok, po mano pasidarymo II tikrai nebus biggrin.gif

Afrodite69, man labai skauda sirdele del taves 4u.gif Taip noriu, kad jums pasisektu su snaigutem, labai labai to linkiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2011 09 12, 11:58)
ramiai ramiai... viskas cia su implantacija susije  4u.gif
imu virusiuka dviguba  4u.gif

arba as galiu uz Cita pasidaryti  4u.gif Tik Citas - nestresuok, po mano pasidarymo II tikrai nebus biggrin.gif

[

Sakai ax.gif ? Jei negarantuoji man II jokiu cia NT sysiojimu lotuliukas.gif
Atsakyti
Afrodite, paskaiciau ir vos neapsiverkiau, viduje taip liudna paliko... verysad.gif console.gif Kaip as gerai tave suprantu.... Afrodite, is visos sirdies linkiu, kad ir tu greitai sulauktum musu taip issvajoto, taip laukiamo nestuke.gif . wub.gif 4u.gif Is visos sirdies... wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žemyna_mėlynakė: 12 rugsėjo 2011 - 11:28
user posted image
Atsakyti
O as tai galvoju kad Afroditei69 snaigutes bus sekmingos ir net jei ji dar nelabai tuo tiki, as TIKIU!!!!! wub.gif O ir kitos tuoj startuosiancios tikekim kad sekme vel grizta i si skyreli 4u.gif

Aciu Warwara - pasiilgau tavo plakatu biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 09 11, 19:21)
Aciu bet nurimti neiseina  blush2.gif  O dabar jau visai galvoju kad ir sitas ivf suniui ant uodegos  unsure.gif  Ka tik nuejau i tualeta ant didelio ir pamaciau kad tepa, o man siandien 6dpi mano blastukiu arba 8dpi jei skaiciuoti nuo 3 dienu embrioniuku. Nieko cia bendro su implantacija  verysad.gif

O tu crinona ar ciclogesta naudoji?? galejo tau but tu rudu iskyru del ju,bet siaip jeigu tik viena kart nutepe tai nesijaudink tai galejo buti ir implantacinis uzsilikes kraujas..Ramybes tau zuiki 4u.gif , dar kelias dieneles palauk ir jau tada drasiai gali daryt nt nes jau tikrai bus aisku viskas mirksiukas.gif O jeigu kaip sakai bijai tai lauk iki 19d ir tada jau viskas bus 100% mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Reginiukas.uk @ 2011 09 12, 13:02)
O tu crinona ar ciclogesta naudoji?? galejo tau but tu rudu iskyru del ju,bet siaip jeigu tik viena kart nutepe tai nesijaudink tai galejo buti ir implantacinis uzsilikes kraujas..Ramybes tau zuiki  4u.gif , dar kelias dieneles palauk ir jau tada drasiai gali daryt nt nes jau tikrai bus aisku viskas  mirksiukas.gif O jeigu kaip sakai bijai tai lauk iki 19d ir tada jau viskas bus 100%  mirksiukas.gif

Blastukėm kraują galima jau daryti žymiai anskčiau 4u.gif
Atsakyti