Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Beta1 @ 2011 09 05, 20:58)
Cituli, jeigu tu kaartais ir atrastum savyje tiek jegu ir kantrybes laukti visas 14 dienu (kuo as laaaaabai abejoju ) hihihi.gif Tai bent jau as tave tikrai prizadu isprovokuoti testo sysiojimui  lotuliukas.gif

Beje, klausei kodel namuose negalejau ir toliau vemti.Matai, kai jau tas vyksta kas 15 min. istisa diena ir be pabaigos, organizmas netenka visu skysciu, dehidratuoja ir siaip jau pradeda darytis pavojinga tiek man paciai tik mano kleckiukui, tai jau tuomet ir griebisai krastutinumu, kai atlsasina litrais skysciu ivairiu, vaistais stabdo pykinima ir bando "atgaivint"  ax.gif

Terze, sekmes, mazute ir tau, laukiam kartu trizniojancios su Citu  4u.gif

Oho kas 15 minuciu, cia tavo bambyzas pasistenge pries jau leisdamas ramiai nestukauti smile.gif Nu bet jau susitvarke viskas ane? Jau tau virs 3 men tai jau blogumai turetu baiginetis ax.gif
Pasakykit man ar galima tuos riesututs valgyti ar jie gerai ar ne? Ir kaip vistik su tuo vandeniu, gal as per daug jo geriu g.gif

ir dar nu noreciau eiti i tulika ant didelio, bet ziauriai bijau steneti, ka daryt? blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Citas: 05 rugsėjo 2011 - 20:03
QUOTE(Citas @ 2011 09 05, 18:56)
wub.gif Nu apie vandeni tai as is bendru pasiskaitymu ir sito forumo zinau, nors kiek pamenu instrukciju lape irgi parasyta nepamazinti skysciu. Tipo kraujo cirkuliacija gerina ar pan.
na negalvokim kaip kas vystosi, nes siame procese daugiausia lemia sekme, as po 3 nesekmiu jau isitikinau, juolab kad visus tris kartus man isodindavo 7 arba 8 lasteliu embrioniukus 3 dienu. Laukiam ir viliames  wub.gif Tu daug anksciau darysi krauja uz mane, man tik Rugsejo 19 diena  doh.gif  cia jie su ta savo 1 dienu uzknisa. Beje siandien uzbegau i vaistine pasipildyti pregnacare conseption tai kaip gi as nenusipirksiu ir NT  blink.gif  tokius pigiausius sakiau turesiu jei uzplauktu kokia nesitramdymo banga tai imsiu apsysiosiu  lotuliukas.gif

Cituk MB prie kompo prileido, tai ilindau, kad tavo naujienas suzinociau blush2.gif Zinios nerealios thumbup.gif Issipilde ko taip stipriai norejai, tai ir rezultatai turi buti lygiai pat tokie geri irnesakyk.gif Nekantriai lauksiu tavo skaiciuku ax.gif

Terze laukiam ir tavo graziu skaiciuku 4u.gif

Betute1 sveikateles tau ir tavo maziukui 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kamelija2: 05 rugsėjo 2011 - 20:13
Cituk mano kumstukai stipriai suspausti yess.gif good.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 09 05, 18:02)

ir dar nu noreciau eiti i tulika ant didelio, bet ziauriai bijau steneti, ka daryt?  blink.gif

gerk daug vandenuko ir dar pieneli ijunk i visa skysciu raciona mirksiukas.gif
O steneti jokiu budu negalima nono.gif ,sedek ir lauk kol past rudis uzsimanys iseiti hihihi.gif
Atsakyti
Cituk, jeeee !!!! Laukiam dabar skaiciuku 4u.gif
Zinok, man po isodinimo nereikejo gert vandens doh.gif

O mano naujienos tokios, po pakartojimo:
primenu , kad 10 dpi HCG 54.70, siandien 13 dpi HCG 154.0
Gal galite pakomentuoti? Cia gerai, ar kaip ? >>> g.gif pagal skaiciukus sprendziu, kad vienas mazius liko ....
Atsakyti
QUOTE(Reginiukas.uk @ 2011 09 05, 17:41)
gerk daug vandenuko ir dar pieneli ijunk i visa skysciu raciona  mirksiukas.gif
O steneti jokiu budu negalima nono.gif  ,sedek ir lauk kol past rudis uzsimanys iseiti  hihihi.gif

Oj, merginos, geri pokalbiai pas jus. hihihi.gif

Cituk, man gyd tris kart dienoj sake toki receptuka: i jogurta idedi sauksteli aliejaus ir valgai, tarpuose ju, kiviai. 4u.gif

Betuli, uz visus blogumus 4u.gif , jau kas per daug, tas tikrai nesveika, todel tokiu atveju uzjauciu. 4u.gif

Norma, viskas puiku, augate ir Citas teisus, apsiskaicavau, tau juk trigubai. drinks_cheers.gif wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žemyna_mėlynakė: 05 rugsėjo 2011 - 22:27
Citai, greit i lova, liuli liuli maziesiems reikia. 4u.gif wub.gif Ir Tau. 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Citas,visi keturi kumsciai suspausti uz tavo blastukes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kamelija2 @ 2011 09 05, 21:11)
Cituk MB prie kompo prileido, tai ilindau, kad tavo naujienas suzinociau blush2.gif Zinios nerealios thumbup.gif Issipilde ko taip stipriai norejai, tai ir rezultatai turi buti lygiai pat tokie geri irnesakyk.gif Nekantriai lauksiu tavo skaiciuku ax.gif

Aha labai norejau ir kazkaip va 4 karta eme ir uzaugo mano maziai, o kad tai automatiskai reikstu teigiamus hcg skaiciukus bigsmile.gif

QUOTE(taitiek @ 2011 09 05, 21:19)
Cituk mano kumstukai stipriai suspausti

Net nesitiki kiek daug mergaiciu linki sekmes, o jau kiek baimes vel nuvilti, bet stengsiuos is visu jegu NE 4u.gif

QUOTE(Reginiukas.uk @ 2011 09 05, 21:41)
gerk daug vandenuko ir dar pieneli ijunk i visa skysciu raciona 
O steneti jokiu budu negalima nono.gif  ,sedek ir lauk kol past rudis uzsimanys iseiti 

is juoko jau dabar apsi... lotuliukas.gif lotuliukas.gif pasakei ir sventa, jokiu stenejimu uzteks ir pasysiot lotuliukas.gif Pieno irgi geriu bent jau geras 2-3 stiklines i diena. O kaip su riesutais?

QUOTE(norma @ 2011 09 05, 22:24)
Cituk, jeeee !!!! Laukiam dabar skaiciuku 
Zinok, man po isodinimo nereikejo gert vandens 

Gal galite pakomentuoti? Cia gerai, ar kaip ? >>>  g.gif  pagal skaiciukus sprendziu, kad vienas mazius liko ....

Norma dareisi po dvieju dienu - skaiciukai patrigubejo bigsmile.gif O turi bent dvigubeti kas 48-75val (2-3 dienos). Viskas puiku ir dar nenurasyciau nestuke.gif nestuke.gif

QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 09 05, 22:56)
Cituk, man gyd tris kart dienoj sake toki receptuka: i jogurta idedi sauksteli aliejaus ir valgai, tarpuose ju, kiviai.  4u.gif

Mano beda kad nelabai megstu jogurtus blush2.gif ir man viduriai kaip ir neuzkieteje bet jei dar uzsibus rudis, tai pasinaudosiu tavo receptuku smile.gif

As visada lovoj ir kompas lovoj lotuliukas.gif

Keberiokst - labai tikiuosi tavo virusuotu vitaminu poveikio wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Citas: 05 rugsėjo 2011 - 22:22
Citai, Terze, ramios, jaukios nakties jusu mazuliukams, lai taisosi, kuriasi patogiai. wub.gif 4u.gif

Visoms labos. 4u.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif

QUOTE(Beta1 @ 2011 09 05, 15:38)
as truputi paveluotai cia tave sveikinu, nes nuo penktadienio gulejau ligoninej, truputi nusivemiau  unsure.gif  blush2.gif  Bet as kaip Jezus Kristus, trecia diena keliuos is numirusiu tik planuoju ne i dangu eiti, o gyventi toliau  lotuliukas.gif

nu Beta, tai savam stiliuj doh.gif biggrin.gif Linkiu daugiau neatsidurti ir nebesikelti is numirusiu smile.gif 4u.gif

QUOTE(Citas @ 2011 09 05, 16:51)
Zodziu procedura praejo labai sklandziai (nu taip daktare sake  ax.gif ) ir palinkejo sekmes ir kantrybes.

thumbup.gif uzkryziuok kojas ir nepaleisk savo zirniuku 4u.gif O as sekmingai uz tave patrizniosiu biggrin.gif Tau gi reikia tamybes smile.gif 4u.gif
QUOTE(Terze @ 2011 09 05, 18:11)
Nelabai kas prisimena matyt mane, todel trumpai dosje: 6iui, geguzi turejom startuoti su IVF, taciau lyg is dangaus iskrito cista, su kuria kovojom visa vasara.... pagaliau 1IVF atliktas penktadieni....
Dabar tiesiog laukiu...

Ir as kartu su tavim laukiu sekmingos istorijos ir dideliu skaiciuku 4u.gif

QUOTE(Citas @ 2011 09 05, 18:18)
Mergaites atrodo tureciau buti patyrus, bet pasistojo klausimas - kaip jus su tuo 2-3 litru per diena vandeniu ir tualetu gyvenate?

tai viskas tada gerai 4u.gif toliau gerk daug skysciu ir toliau begiok i tualeta 4u.gif

QUOTE(norma @ 2011 09 05, 22:24)

thumbup.gif dar karta sveikinu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2011 09 06, 11:59)
thumbup.gif uzkryziuok kojas ir nepaleisk  savo zirniuku 4u.gif O as sekmingai uz tave patrizniosiu biggrin.gif Tau gi reikia tamybes smile.gif  4u.gif

Ir as kartu su tavim laukiu sekmingos istorijos ir dideliu skaiciuku  4u.gif
tai viskas tada gerai  4u.gif toliau gerk daug skysciu ir toliau begiok i tualeta  4u.gif
thumbup.gif dar karta sveikinu  4u.gif

Kur cia tau netryzniosiu, va vakar Reginiukas.Uksake grieztai nestenet, nu bet siandien nesigavo nu reikejo isstumt kazkaip tai dabar jau tryznioju ar nepakenkiau. Eina sau atrodo boba su patirtim jau, ne pirmas ivf gi bet matau kad elgsiuosi kaip mazas vaikas lotuliukas.gif
Atsakyti