QUOTE(Beta1 @ 2011 09 05, 20:58)
Cituli, jeigu tu kaartais ir atrastum savyje tiek jegu ir kantrybes laukti visas 14 dienu (kuo as laaaaabai abejoju ) Tai bent jau as tave tikrai prizadu isprovokuoti testo sysiojimui
Beje, klausei kodel namuose negalejau ir toliau vemti.Matai, kai jau tas vyksta kas 15 min. istisa diena ir be pabaigos, organizmas netenka visu skysciu, dehidratuoja ir siaip jau pradeda darytis pavojinga tiek man paciai tik mano kleckiukui, tai jau tuomet ir griebisai krastutinumu, kai atlsasina litrais skysciu ivairiu, vaistais stabdo pykinima ir bando "atgaivint"
Terze, sekmes, mazute ir tau, laukiam kartu trizniojancios su Citu
Beje, klausei kodel namuose negalejau ir toliau vemti.Matai, kai jau tas vyksta kas 15 min. istisa diena ir be pabaigos, organizmas netenka visu skysciu, dehidratuoja ir siaip jau pradeda darytis pavojinga tiek man paciai tik mano kleckiukui, tai jau tuomet ir griebisai krastutinumu, kai atlsasina litrais skysciu ivairiu, vaistais stabdo pykinima ir bando "atgaivint"
Terze, sekmes, mazute ir tau, laukiam kartu trizniojancios su Citu
Oho kas 15 minuciu, cia tavo bambyzas pasistenge pries jau leisdamas ramiai nestukauti Nu bet jau susitvarke viskas ane? Jau tau virs 3 men tai jau blogumai turetu baiginetis
Pasakykit man ar galima tuos riesututs valgyti ar jie gerai ar ne? Ir kaip vistik su tuo vandeniu, gal as per daug jo geriu
ir dar nu noreciau eiti i tulika ant didelio, bet ziauriai bijau steneti, ka daryt?