Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 09 11, 13:19)
Jetau Taja78, kaip susinervinau, bet finalas LAIMINGAS tai ir as laiminga palikau. Fu, net karstis ispyle.  karsta.gif  biggrin.gif  4u.gif  wub.gif

lotuliukas.gif Dabar man juokas ima,bet ryte!!!!!.........Visa slapia buvau,pizama slaputele ir plaukai net suprakaitavo!!! doh.gif doh.gif doh.gif
Aciu Zemyna_melynake!!! nelinkiu niekam sito patirti schmoll.gif schmoll.gif
Papildyta:
Tanga,as leidausi GONAPETYL kazkokius....
As gyvenu ne Lietuvoje ir visa procedura vyksta nemokamai.Bet vistiek bijojau,kad gali vaistuku nebeduoti,o dar skmadieni doh.gif Buvau taip i kelnes pridejus,kad oi!!! ax.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikutes mergytes 4u.gif
Pirmiausiai,tai CITUK apie tave galvpju kiekviena diena drinks_cheers.gif Taigi tau ir kristinukei tikrai tikiu kad Dievulis asmeniskai jums atiduos jau sikart maziukus kuriuos uz keliu menesiu supuosite ant rankyciu wub.gif
user posted image

taja78 tu juk irgi snaigutes desies?Tai kam tuos vaistukus tau raso g.gif nes manes laukia spalio menesi irgi snaigutes,bet su keliom snekejau tai sako jei tau ovuliacija vyksta,hormonai ok,tai nebestimuliuos daugiau g.gif gal gali paasyti kaip ir kas blush2.gif bet kuriuo atveju aciu dievui,kad moteryte gera buvo ir padejo ir sveikinu su startu kuris butu toks pat jaudinanmtis tik teigiama prasme wub.gif
Tanga tau nuosirdziai linkiu sekmes ir laimes daug daug daug ir asaru kurios nepaliaujamos riedes is dzaiugsmo kai suzinosi kad tau Pavvyko ir tu jau nestuke.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Afrodite69: 11 rugsėjo 2011 - 16:24
Afrodite69,net nezinau ka tau pasakyti.Man gydytojas ske,kad kai prasides mm,21 diena susileisti siuos vaistus,sulaukt mmm ir tada isodins.Daugiau nezinau.As irgi algalvojau kam tie vaistai,bet jie sako-jie zino g.gif Sis vaistas,kaip supratau is informacinio lapelio,stiprina gimdos sieneles g.gif Gaila,kad lietuviskai neraso unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Citas @ 2011 09 11, 13:32)
Taja78 - nu tu su nuotykiais pradedi savo IVF  blink.gif bet tikrai gera kai aplink yra ir geru supratingu zmoniu o ne tik biurokratiniu peliu  bigsmile.gif  Komplikuota pradzia - garantuotai gera pabaiga  bigsmile.gif  thumbup.gif

Nu maziau tokiu nuotikiu!!! schmoll.gif Taip,gerai,kad yra tokiu neabejingu zmoniu thumbup.gif thumbup.gif .Duok Dieve,ta gera pabaiga.Ne tik man-visoms!! 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tanga @ 2011 09 11, 16:40)
O kenkia kava ar kofeinas? Nes man to kofeino kaip ir nereikia, net nelabai galiu aš jo su savo žemu spaudimu, nes nuo dviejų puodelių jau širdis baladojasi. Bet kavos skonį dievinu. Dažnai geriu kavą be kofeino, galėčiau tik ją ir gerti.

Kofeinas blogai. As gydytojos irgi klausiau del kavos be kofeino, tai sake liuosiai galiu gerti. As netgi pamegau ja dabar biggrin.gif Beje ir juodos arbatos buna be kofeino taip kad apeiti ta kofeina labai lengva smile.gif O jauciu kofeino ir sokolade yra? Nes sokolado tai gabaliuko kartais labai uzsimanau tongue.gif

Afrodite69 - nu jau tavo nuotrauku grazumas wub.gif o dar kai su tokai grazia potekste tai isvis negaliu atsigeret wub.gif Aciu tau uz grazias mintis, kai duodi Dievas visada ir grazina su kaupu 4u.gif
Atsakyti

Mergaites, nu jus cia su nuotykiais siandien doh.gif gerai, kas gerai baigias...
Cituk, ryt eisi krauja priduot? 4u.gif labai laukiu.

Merginos, as ne i tema, bet gal susidure jus su tokia SM problema. Noriu vienai merginai parasyt i az, bet pas ja pilna pasto dezute, o temos neseka doh.gif doh.gif kaip man su ja susisiekti?
Atsakyti
Merginos,kurios daresi su snaigiukais,jus jokiu vaistuku pries tai nesileidot?Dabar visai galva susisuko blink.gif .Man atrodo,kad lauksiu dar koki menesiuka!!Rytoj nuo pat ryto skambinsiu daktarui!!! unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(norma @ 2011 09 11, 19:40)
Cituk, ryt eisi krauja priduot?  4u.gif labai laukiu.

Nee but gerai jei ryt smile.gif Man tik 19d krauja priduot, dar visa savaite laukt smile.gif O man siandien pora kartu lyg strenas paskaudejo g.gif Ar tau norma budavo tokiu dalyku po 6 dpi? ir nevina ***** kad tu papu neskauda g.gif doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2011 09 11, 18:23)

Pirmiausiai,tai CITUK apie tave galvpju kiekviena diena drinks_cheers.gif Taigi tau ir kristinukei tikrai tikiu kad Dievulis asmeniskai jums atiduos jau sikart maziukus kuriuos uz keliu menesiu supuosite ant rankyciu wub.gif 
user posted image

4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 09 11, 20:42)
Nee but gerai jei ryt  smile.gif  Man tik 19d krauja priduot, dar visa savaite laukt  smile.gif O man siandien pora kartu lyg strenas paskaudejo  g.gif  Ar tau norma budavo tokiu dalyku po 6 dpi? ir nevina ***** kad tu papu neskauda  g.gif  doh.gif  lotuliukas.gif

butent po 6 dpi man prasidejo tie strenu skausmai, ir dar pilvo apacios, kaip pries menesines. O papus tik kelias dienas , veliau aprimo.
Tiesa, dabar skauda, bet ne taip doh.gif
Atsakyti
QUOTE(norma @ 2011 09 11, 21:08)
butent po 6 dpi man prasidejo tie strenu skausmai, ir dar pilvo apacios, kaip pries menesines. O papus tik kelias dienas , veliau aprimo.
Tiesa, dabar skauda, bet ne taip  doh.gif

Ane? tai gerai tada dar nestresuosiu be reikalo blush2.gif Nu va papus man pacioj pradzioj lyg sudilgdavo kartais tai viena tai kita, o dabar tai neskauda schmoll.gif As tai suprantu kad pozymiai pas visas labai unikalus ir skirtingi gali buti, bet vis tiek geras jausmas kai kazkas panasaus su jau nestuke.gif

Tau dabar ka skauda, papus ar pilva? Juk HCG gaminasi, hormonai keiciasi, viskas gerai su tavim, tau daktaro apziura ta pacia diena kaip man HCG. Linkiu tau pamatytio puslyte (es) o sau grazius skaiciukus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 09 11, 21:46)
Ane? tai gerai tada dar nestresuosiu be reikalo  blush2.gif  Nu va papus man pacioj pradzioj lyg sudilgdavo kartais tai viena tai kita, o dabar tai neskauda  schmoll.gif  As tai suprantu kad pozymiai pas visas labai unikalus ir skirtingi gali buti, bet vis tiek geras jausmas kai kazkas panasaus su jau  nestuke.gif

Tau dabar ka skauda, papus ar pilva? Juk HCG gaminasi, hormonai keiciasi, viskas gerai su tavim, tau daktaro apziura ta pacia diena kaip man HCG. Linkiu tau pamatytio puslyte (es) o sau grazius skaiciukus  wub.gif

Skauda papus, praktiskai net nakti noreciau su liemenele miegot, kad prilaikytu, pakankamai padideje doh.gif i savo sportine jau netelpu. Pilva paskaudena rytais, kai atsikeliu, skausmas toks pats kaip per menesines, lauzia net nugara ...
Kas keisciausia, man dar tik 6 sav eina, o jau netelpu i kelnes, pilvas issipute, jau dairausi kelniu skirtu nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 09 11, 20:46)
Ane? tai gerai tada dar nestresuosiu be reikalo  blush2.gif  Nu va papus man pacioj pradzioj lyg sudilgdavo kartais tai viena tai kita, o dabar tai neskauda  schmoll.gif  As tai suprantu kad pozymiai pas visas labai unikalus ir skirtingi gali buti, bet vis tiek geras jausmas kai kazkas panasaus su jau  nestuke.gif

Citas, atsipalaiduok ir nebeieškok tų požymių. Juk žinai, kad vienoms būna, kitoms ne. Kam be reikalo gąsdini savo nerimu mažylius. Tiesiog nurimk ir ramiai išlauk 4u.gif .
Atsakyti