Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Tanga @ 2011 09 11, 11:24)
Šįryt startavau - susileidau blokuojančius. Palinkėkit man sėkmės,bendražygės  bigsmile.gif

Sėkmės 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Tanga, PACIOS DIDZIAUSIOS SEKMES!!! wub.gif 4u.gif

Cituk, kaip tu? wub.gif 4u.gif

Kristinuke, kokios naujienos? wub.gif 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Tanga @ 2011 09 11, 10:24)
Šįryt startavau - susileidau blokuojančius. Palinkėkit man sėkmės,bendražygės  bigsmile.gif

Didziausios sekmes mergyt 4u.gif

QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 09 11, 13:20)
Cituk, kaip tu? 

Kristinuke, kokios naujienos?

Aciu vade neblogai gal laikausi koleikas smile.gif Kadangi mmm nera, tai vilciu yra smile.gif Bet ir nestuke.gif kaip ir nera. Vakar vakare padilgciojo desine kiauside gal biski. Man tik neramu kad papuliaia visai nejautrus ir neskauda, lyg keleta kartu speneliai buvo jautresni, ypac vakare kai nusiemu liemenele ax.gif jetau tyrineju save kaip koki bandoma triusi bandau kazka islauzt o kam doh.gif juk vienom mergaitem be jokiu pozymiu buna skaiciukai nuostabus o kitom su visais pozymiais buna nesekme unsure.gif

Terze - nepalik manes vieno cia durniuoti lotuliukas.gif

Kristinuke - kaip tu mergyt? As nepamenu ar buvo tavo draudimu sarase, bet man daktare grieztai sake nevartoti kofeino rolleyes.gif ir kiekviena anksciau isgerta kavos puodeli keisti pieno stikline ax.gif Tiesa as ryte isgeriu puodeli kavos be kofeino, sake ta galima. beje daug kofeino yra juodoj arbatoj, taip kad jos ir negalima biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 09 11, 14:20)

Kristinuke, kokios naujienos?  wub.gif  4u.gif

Naujienų dar nėra, nes negali būti. Šiandien tik 3dpi. Atrodo, kad nieko neįprasto nevyksta smile.gif Tiek, kad pilvą maudžia, ypač gulint paryčiais, bet vaikštant nieko. Dar kartais nugarą mausteli, bet tai irgi nieko ypatingo. Po didžiojo rytinio pykinimo iškart po įsodinimo tai nebesikartoja, tik beveik nuolat noriu valgyt (manau, kad skrandis nuo vaistų išprotėjo dar anksčiau).
Dar turbūt sutapimas su pasikeitusiu ritmu darbe (aš nuo rugsėjo po atostogų), kad miegelis ima dienos metu, tad jau pora dienų nepraleidau progos pusvalandžiui grožio miego ax.gif

DAR NORĖJAU PASITEIRAUTI APIE ''UTROGESTAN''. Kas nors vartojate?
Atsakyti
QUOTE(Faustina2000 @ 2011 09 11, 14:53)
kristinuke, Tavo AZ pilna  ax.gif labai noriu parasyt  ax.gif

Atkaisvinau smile.gif Ir ats parašiau trumpą.
Atsakyti
Na mergaites, as ir kumstukais ir maldelemis su jumis ir jusu mazuliukais, turi vel pasipilti geros naujienos. wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 09 11, 14:42)

Kristinuke - kaip tu mergyt? As nepamenu ar buvo tavo draudimu sarase, bet man daktare grieztai sake nevartoti kofeino  rolleyes.gif ir kiekviena anksciau isgerta kavos puodeli keisti pieno stikline  ax.gif

Dėl maisto ir gėrimų tik alkoholį minėjo. Visa kita po senovei. Kadangi pieno nemėgstu, tai ir norėdama negalėčiau pakeisti.
Atsakyti
QUOTE(kristinuke @ 2011 09 11, 14:25)
Dėl maisto ir gėrimų tik alkoholį minėjo. Visa kita po senovei. Kadangi pieno nemėgstu, tai ir norėdama negalėčiau pakeisti.

As net skaiciau kad jei reikia rinktis tarp alkoholio ir kofeinio blogybiu, tai kofeinas blogiau.
Atsakyti
Labas,meraites! 4u.gif Noriu papasakot savo,sios dienos,ivykius.O ju,patikekit buvo!! doh.gif doh.gif Siandien atejo islauktoji, 21 ciklo diena,kai turejau susileisti vaistukus.Atsikeliau 8 val.ryte,pasitaisiau kavytes,pasiemiau is saldytuvo vaistukus.Sakau,kol MB miega-susileisiu.Suleidau i milteliu svirksta vandenuka,paplakiau ir...... iskrito svirksto kojele,kartu ir visas turinys laukan,ant zemes isbego!!!!!!!!!!!! doh.gif doh.gif doh.gif Taip uzstresavau,kad oj joi joj!!!!Galvojau viskas!Siandien sekmadienis,daktaras nedirba,bet vistiek isvarem i ligonine.Ten aisku nieko neradom ir cia,mano MB kazkaip sugalvojo paklausti prie informacijos langelio ka daryti.Zinot,mergaites,pats Dievas man atsiunte ta nuostabia moteri,kuri ten dirbo!!!Ji ilgai visur skambino ir suveike mums tuos vaistkus!!!! thumbup.gif thumbup.gif Po to nuejome i greitosios priimaji,ten dar pora valandu pralaukem,kol suleido.Sesute dar is karto nesuprato,kaip cia tuos vaistus sumaisyt reikia,bet viskas isejo labai gerai!!! smile.gif thumbup.gif Dabar sedziu laiminga!!!!
Atleiskit,kad taip daug prirasiau! blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Jetau Taja78, kaip susinervinau, bet finalas LAIMINGAS tai ir as laiminga palikau. Fu, net karstis ispyle. karsta.gif biggrin.gif 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Taja78 - nu tu su nuotykiais pradedi savo IVF blink.gif bet tikrai gera kai aplink yra ir geru supratingu zmoniu o ne tik biurokratiniu peliu bigsmile.gif Komplikuota pradzia - garantuotai gera pabaiga bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(taja78 @ 2011 09 11, 15:16)
Labas,meraites!  4u.gif  Noriu papasakot savo,sios dienos,ivykius.O ju,patikekit buvo!! doh.gif  doh.gif  Siandien atejo islauktoji, 21 ciklo diena,kai turejau susileisti vaistukus.Atsikeliau 8 val.ryte,pasitaisiau kavytes,pasiemiau is saldytuvo vaistukus.Sakau,kol MB miega-susileisiu.Suleidau i milteliu svirksta vandenuka,paplakiau ir...... iskrito svirksto kojele,kartu ir visas turinys laukan,ant zemes isbego!!!!!!!!!!!! doh.gif  doh.gif  doh.gif Taip uzstresavau,kad oj joi joj!!!!Galvojau viskas!Siandien sekmadienis,daktaras nedirba,bet vistiek isvarem i ligonine.Ten aisku nieko neradom ir cia,mano MB kazkaip sugalvojo paklausti prie informacijos langelio ka daryti.Zinot,mergaites,pats Dievas man atsiunte ta nuostabia moteri,kuri ten dirbo!!!Ji ilgai visur skambino ir suveike mums tuos vaistkus!!!! thumbup.gif  thumbup.gif Po to nuejome i greitosios priimaji,ten dar pora valandu pralaukem,kol suleido.Sesute dar is karto nesuprato,kaip cia tuos vaistus sumaisyt reikia,bet viskas isejo labai gerai!!! smile.gif  thumbup.gif Dabar sedziu laiminga!!!!
Atleiskit,kad taip daug prirasiau! blush2.gif  blush2.gif

Diphereline leidaisi? Jei taip, tai nemenkas finansinis nuostolis. Bet gerai, kad viskas gerai baigėsi smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Citas @ 2011 09 11, 15:09)
As net skaiciau kad jei reikia rinktis tarp alkoholio ir kofeinio blogybiu, tai kofeinas blogiau.

O kenkia kava ar kofeinas? Nes man to kofeino kaip ir nereikia, net nelabai galiu aš jo su savo žemu spaudimu, nes nuo dviejų puodelių jau širdis baladojasi. Bet kavos skonį dievinu. Dažnai geriu kavą be kofeino, galėčiau tik ją ir gerti.
Atsakyti