Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Citas @ 2011 09 09, 15:18)
Oi baisiausia atsiprasau - vadinasi VISISKAI  isprotejus buvo Beta1  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Oi as tai zinau kad NT daryciaus kasdien, nes cia krauja biski sunkaiu kasdien priduoti, tiesiog nebus kas ima  lotuliukas.gif  nebent is idejos nuleist  lotuliukas.gif Oi tu juokdare Beta1!!!

Aij tai kad nudurnet galima vien tik rimtai ziurint i rimtus dalykus doh.gif ax.gif Gerai, pasitikrinau kaip tu laikaisi, nesdinuos is cia, o tai matau keliu ne vien tik juoka, bet ir susierzinima biggrin.gif Buckis oro_buckis.gif
Atsakyti
Cituk, kada tau krauja nuleist? Jau neturejai ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(norma @ 2011 09 09, 17:15)
Cituk, kada tau krauja nuleist? Jau neturejai ? g.gif

Per savo skiedaliojimus sudariau ispudi kad as cia jau per amzius lotuliukas.gif Man dar tik 4dpi biggrin.gif
Atsakyti
Cituk, as jau rasiau, man kvepia, kad tu cia nebeilgam, skrisi pas nestuke.gif . wub.gif thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
5 dpi Cituko pozymiai kokie??? Ko neprisiduodi siandien aa? niu niu niu tau lotuliukas.gif
galvojau tyliai seksiu zinias paskaitinedama,na bet negaliu but nepaklausus,juk knieti zinot kaip tu siandien ax.gif As labai sekava babce lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Reginiukas.uk @ 2011 09 10, 12:57)
5 dpi Cituko pozymiai kokie??? Ko neprisiduodi siandien aa? niu niu niu tau  lotuliukas.gif
galvojau tyliai seksiu zinias paskaitinedama,na bet negaliu but nepaklausus,juk knieti zinot kaip tu siandien  ax.gif As labai sekava babce  lotuliukas.gif

Sakai ciekava lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Cito 5dpi rytas - pozymiu kaip ir nera unsure.gif Nu gal tiesiog jauciu kad turiu kaire kiauside, ne taip kad skauda ar diegia bet ji ten yra, jei supranti ka cia paistau smile.gif Ir vis dar sekmingai tvinksi ta viena kiska lotuliukas.gif

O tu reginiuk kai sakei kad tau dure kiauside labai ypac atsigulous ir vartantis ar tai buvo implantacijos metu ar jau veliau? As kaip suprantu siandien ir yra paskutine mano implantacijos diena nebent jau labai velyva kokia butu, bet tai isimtis is taisykles.

Kur mano bendrakeleive Terze pradingo blink.gif ? Auuuuuu, man cia baisu vienai tryzniot mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Citas: 10 rugsėjo 2011 - 12:10
QUOTE(Citas @ 2011 09 10, 10:09)
Sakai ciekava  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Cito 5dpi rytas - pozymiu kaip ir nera  unsure.gif Nu gal tiesiog jauciu kad turiu kaire kiauside, ne taip kad skauda ar diegia bet ji ten yra, jei supranti ka cia paistau  smile.gif  Ir vis dar sekmingai tvinksi ta viena kiska  lotuliukas.gif

O tu reginiuk kai sakei kad tau dure kiauside labai ypac atsigulous ir vartantis ar tai buvo implantacijos metu ar jau veliau? As kaip suprantu siandien ir yra paskutine mano implantacijos diena nebent jau labai velyva kokia butu, bet tai isimtis is taisykles.

Kur mano bendrakeleive Terze pradingo  blink.gif ? Auuuuuu, man cia baisu vienai tryzniot  mirksiukas.gif

Tikrai suprantu ka paistai biggrin.gif Nes pati paisciau ta pati smile.gif
Pirmiausia tai man pradejo diegti sona,ir toks kaip elektros jausmas pereidavo per kiauside,tai buvo mazdaug 6-7dpi,buvau labai issigandus ir dar laaabbbaaaiii strenas skaudejo,kaip sena boba buvau nei pasilenkt negalejau..tai mazdaug ir buvo implantacinis laikotarpis..
O paskui kai jau pamaciau savo issvajotus II abejoniu nekilo kad cia taip ir turejo but,o kai nuvaziavom pirmam scanui pasiskundziau del streno skausmo,tai man gyd iskarto pasake kad kitom tai buna pirmas nestumo pozymis!

O tau siunciu zodzius kuriuos turi kartoti: As jauciu as girdziu issilyldis ko geidziu!!!!! mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Reginiukas.uk @ 2011 09 10, 13:27)
Tikrai suprantu ka paistai  biggrin.gif Nes pati paisciau ta pati smile.gif
Pirmiausia tai man pradejo diegti sona,ir toks kaip elektros jausmas pereidavo per kiauside,tai buvo mazdaug 6-7dpi,buvau labai issigandus ir dar laaabbbaaaiii strenas skaudejo,kaip sena boba buvau nei pasilenkt negalejau..tai mazdaug ir buvo implantacinis laikotarpis..
O paskui kai jau pamaciau savo issvajotus II abejoniu nekilo kad cia taip ir turejo but,o kai nuvaziavom pirmam scanui pasiskundziau del streno skausmo,tai man gyd iskarto pasake kad kitom tai buna pirmas nestumo pozymis!

O tau siunciu zodzius kuriuos turi kartoti: As jauciu as girdziu issilyldis ko geidziu!!!!!   mirksiukas.gif

Aciu reginiuk, jauciau ir as kiausides skausmus ir strenas bent viena diena buvo parakine. tai bent jau zenklas kad kazkas bande ten vykti smile.gif Geri zodziai drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 09 10, 13:38)
Aciu reginiuk, jauciau ir as kiausides skausmus ir strenas bent viena diena buvo parakine. tai bent jau zenklas kad kazkas bande ten vykti  smile.gif  Geri zodziai  drinks_cheers.gif

Cituk, geri geri cia pas tave zenklai mirksiukas.gif
Atsimeni skundziausi, kad surakino man strenas, viena diena negalejau nei pasilenkti, galvojau kad persalau, bet tik viena diena man truko, ir ka ... rezultatas aiskus drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(norma @ 2011 09 10, 20:16)
Cituk, geri geri cia pas tave zenklai  mirksiukas.gif
Atsimeni skundziausi, kad surakino man strenas, viena diena negalejau nei pasilenkti, galvojau kad persalau, bet tik viena diena man truko, ir ka ... rezultatas aiskus  drinks_cheers.gif

Kaip but gerai kad tie patys zenklai mums reikstu ta pati teigiama rezultata smile.gif man tas strenas buvo parakine bet ne taip kad jau nesilankstyciau, tiesiog atrode kaip pries mmm, bet kadangi buvo 2 ar 3dpi tai zinojau kad su tuo nesusije smile.gif ir isvis pagalvojau nu kodel negaletu buti pavyzdziui vienas aiskus koks nors zenklas kuris jei yra tai jau 100% nescia bigsmile.gif Visada labiausiai bijau nezinomybes, nes su teigiamu ar neigiamu rezultatu vis tiek anksciau ar veliau suitaikyt turi smile.gif Nu ka laukiu toliau 4u.gif

terzes vis dar nera unsure.gif o as jau laukiu gal kur uzsislepus NT koki apsysiojo ax.gif
Atsakyti
[quote=Citas,2011 09 10, 21:23]
Kaip but gerai kad tie patys zenklai mums reikstu ta pati teigiama rezultata smile.gif man tas strenas buvo parakine bet ne taip kad jau nesilankstyciau, tiesiog atrode kaip pries mmm, bet kadangi buvo 2 ar 3dpi tai zinojau kad su tuo nesusije smile.gif ir isvis pagalvojau nu kodel negaletu buti pavyzdziui vienas aiskus koks nors zenklas kuris jei yra tai jau 100% nescia bigsmile.gif Visada labiausiai bijau nezinomybes, nes su teigiamu ar neigiamu rezultatu vis tiek anksciau ar veliau suitaikyt turi smile.gif Nu ka laukiu toliau 4u.gif

Cituk, laukiam su tavim kartu 4u.gif
O as laukiu kito pirmadienio, kada pagaliau pamatysiu kas pilvelyje gyvena blush2.gif
Atsakyti
Šįryt startavau - susileidau blokuojančius. Palinkėkit man sėkmės,bendražygės bigsmile.gif
Atsakyti