Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Rinti, labai grazus skaiciukai. Sveikinu smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinuke @ 2011 09 09, 12:39)
O sėdėti negalima ilgai dėl to, kad kraujotakai nepakenktum. Jau geriau vaikščioti arba gulėti. Be to, dar pastebėjo, kad mėgstu ranką po galva pasidėti, tai liepė griežtai to nedaryti.

Nu man jau kazkaip nenaturaliai perspausta atrodo g.gif Cia rimtai daktaras dave visus tuos draudimus ir pasiulymus ? g.gif Ir jeigu ne paslaptis tai kur cia tokios represijos taikomos po isodinimo ? biggrin.gif

Citai nu biggrin.gif Taigi tie padilgciojimai ir nebuna dazni.Kartais po keleta per diena, o pradzioj man prasidejo nuo vieno kito per keleta dienu.Nu zinok paminesi tu mano zodi biggrin.gif

Rinti, skaiciukai kyla graziai, dabar lauk vizito pas gydytoja.Nukris nuo peciu siek tiek svorio, bet atsipusi dar negreit.Lauksi tada sirdeles, tada kad toliau augtu ir t.t.Nera lengvas tas laikotarpis, bet jis praeina mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beta1: 09 rugsėjo 2011 - 12:01
QUOTE(Beta1 @ 2011 09 09, 13:58)
Nu man jau kazkaip nenaturaliai perspausta atrodo  g.gif Cia rimtai daktaras dave visus tuos draudimus ir pasiulymus ?  g.gif  Ir jeigu ne paslaptis tai kur cia tokios represijos taikomos po isodinimo ?  biggrin.gif

Jeigu ką... parašiau, kad man nurodymai kiek kitokie nei jums. Jeigu jūsų organizmas pats gamina hormonus, tai mano atveju tai daroma daugiau vaistais. Jeigu jūsų atveju prisidedama prie apvaisinimo, o kai sužinot, kad pastojote, galite lengviau atsipūsti, tai mano atveju jokio atsipūtimo, kol placenta neperims atsakomybės už nėštumo išlaikymą.
O represijomis to nepavadinčiau. Jie perspėja, o jau laikytis ar ne- ne jų atsakomybė. Kad labai jau daug numatytų draudimų - juokinga, bet kita vertus, geriau žinoti ir nedaryti nei nežinoti, o paskui gailėtis. Rankų kelti nepatariama dėl to, kad tempiasi pilvas, kas įsikuriant embrioniukams gal ir nekenkia, bet ką gali žinoti. Be to, merginos, vargu ar kuri turėdama rankinėje 20 000, jų nesaugotumėte net ir nuo teorinio vagies.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristinuke: 09 rugsėjo 2011 - 12:43
Sveikos, 4u.gif

Vadas lb uzsiemes, bet vis uzbega paziureti kaip sekasi, Kristinuke, sveikinu su trijais mazuliukais, dabar laukiame ir tikime, kad bus patys Teisingiausi skaiciukai. wub.gif 4u.gif

Rinti, puikus skaiciukai! bigsmile.gif wub.gif 4u.gif

O man siandien jau paskambino, vaziuoju vaistuku jau kita penktadieni. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinuke @ 2011 09 09, 13:42)
Jeigu ką... parašiau, kad man nurodymai kiek kitokie nei jums. Jeigu jūsų organizmas pats gamina hormonus, tai mano atveju tai daroma daugiau vaistais. Jeigu jūsų atveju prisidedama prie apvaisinimo, o kai sužinot, kad pastojote, galite lengviau atsipūsti, tai mano atveju jokio atsipūtimo, kol placenta neperims atsakomybės už nėštumo išlaikymą.
O represijomis to nepavadinčiau. Jie perspėja, o jau laikytis ar ne- ne jų atsakomybė. Kad labai jau daug numatytų draudimų - juokinga, bet kita vertus, geriau žinoti ir nedaryti nei nežinoti, o paskui gailėtis. Rankų kelti nepatariama dėl to, kad tempiasi pilvas, kas įsikuriant embrioniukams gal ir nekenkia, bet ką gali žinoti. Be to, merginos, vargu ar kuri turėdama rankinėje  20 000,  jų nesaugotumėte net ir nuo teorinio vagies.

As tai manau kad draudimu sarasas thumbup.gif bet va kaip jo issilaikyti doh.gif As pavyzdziui miegodam tikrai rankas uz galvos uzsikisu, bet tai kaip as tai pamatysiu jeigu miegu. Tada sedejimas - nu mano darbas sedimas, zinau kad nelabai gerai kraujotakai, tai vis atsistoju prasimankstint, bet galvoju jau geriau toks negui butu fizinis darbas. Kristinuke o tu tikiuois nedirbsi pora savaiteliu? Nes tada dar imanoma kazkaip issisaugot. Nu ka laukiam ir prasom D kad mums truputi pagelbetu wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 09 09, 13:55)
O man siandien jau paskambino, vaziuoju vaistuku jau kita penktadieni.  smile.gif

Nu pagaliau startuos vadas wub.gif Sveikinu mergyt 4u.gif O tu jau mazink kruvius po biski, nes tikrai turesi pristabdyt arklius ypac kai turesi maziukus pilvuke biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinuke @ 2011 09 09, 13:42)
Jeigu ką...

Sekmes jums ir teigiamu emociju 4u.gif
Atsakyti
O man tas vizito laukimas, nervai nelaiko .... Vaziuosiu pas Treisa tik rugsejo 19 verysad.gif
Mergaites, kad ramiau man butu, gal dar nueiti pasikartoti HCG? Pirmadieni butu 20 dpi g.gif
Kaip durne prisiskaiciau apie visokius nesivystancius, dabar suku galva ...
Atsakyti
kristinuke, palaikau labai tave ir tavo kelią 4u.gif 4u.gif
Citas, tau irgi keletas 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(norma @ 2011 09 09, 14:21)
O man tas vizito laukimas, nervai nelaiko .... Vaziuosiu pas Treisa tik rugsejo 19  verysad.gif
Mergaites, kad ramiau man butu, gal dar nueiti pasikartoti HCG? Pirmadieni butu 20 dpi  g.gif

maziau reikia kisti nosi kur nereikia ir skaitineti, o turi dziaugtis savo nestuke.gif snekekis su nestuke.gif netrukus jau vizitas, nesinervink del nestuke.gif
o gyvenime bus kaip bus, nesam apsaugoti nuo nieko
Atsakyti
QUOTE(kristinuke @ 2011 09 09, 13:39)
O sėdėti negalima ilgai dėl to, kad kraujotakai nepakenktum. Jau geriau vaikščioti arba gulėti. Be to, dar pastebėjo, kad mėgstu ranką po galva pasidėti, tai liepė griežtai to nedaryti.

Siaip as galvoju kad geriau pasisaugoti. As irgi labai megstu nakti aukstai rankas abi laikyti, bet kaip valdyti iprocius doh.gif ... Ir po 2 IVF kai kabinosi, tuomet atsikeliau nakti, ogi ziuriu abi rankas iskelusi pilnu tempu doh.gif ir nzn ar atsitiktinumas, bet praradau savo mazycius, kabinosi jie, bet ... verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Delena @ 2011 09 08, 18:38)
Sveikute, o kaip tau sekasi?

Sveikute mirksiukas.gif O man kol kas dar nepasiseke sad.gif, jau ilgai cia tunau (dazniau tyliai), bet ne krust i kita skyreli verysad.gif Nu bet viltys yra... kaip kitaip smile.gif Po nepasisekusio 2IVF turiu 2snaigutes, bet... labai bijau... jos tokios silpnutes... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(norma @ 2011 09 09, 14:21)
O man tas vizito laukimas, nervai nelaiko .... Vaziuosiu pas Treisa tik rugsejo 19  verysad.gif
Mergaites, kad ramiau man butu, gal dar nueiti pasikartoti HCG? Pirmadieni butu 20 dpi  g.gif

Nu tikrai tau reikia nurimti - nu negalima dabar taip nerimauti smile.gif Isivaizduoji tau vizitas 19d o man HCG tyrimas doh.gif
Aisku kad gali nusiraminimui pasidaryt pirmadieni, Beta1 lakste kaip pamisus kas antra diena lotuliukas.gif

QUOTE(RositaK @ 2011 09 09, 14:25)
Citas, tau irgi keletas  4u.gif  4u.gif

Aciu Rosituk 4u.gif

QUOTE(avilte @ 2011 09 09, 14:40)
Sveikute  mirksiukas.gif  O man kol kas dar nepasiseke sad.gif, jau ilgai cia tunau (dazniau tyliai), bet ne krust i kita skyreli  verysad.gif  Nu bet viltys yra... kaip kitaip  smile.gif Po nepasisekusio 2IVF turiu 2snaigutes, bet... labai bijau... jos tokios silpnutes... blink.gif

Va va ir as sakau kad kartais neimanoma tu iprociu kontroliuoti . Na bet siekti galime smile.gif
Avilte snaigutes jau irode daugeliui kad jos net stipresnes wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 09 09, 14:55)
Aisku kad gali nusiraminimui pasidaryt pirmadieni, Beta1 lakste kaip pamisus kas antra diena  lotuliukas.gif

Prasom neiskraipyti faktu - laksciau kas diena lotuliukas.gif Nu savaitgali buvo pertrauka biggrin.gif Nu bet tai jeigu tai buvo man vienintelis dalykas teikiantis bent lasa ramybes ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2011 09 09, 15:10)
Prasom neiskraipyti faktu - laksciau kas diena  lotuliukas.gif  Nu savaitgali buvo pertrauka  biggrin.gif Nu bet tai jeigu tai buvo man vienintelis dalykas teikiantis bent lasa ramybes  ax.gif

Oi baisiausia atsiprasau - vadinasi VISISKAI isprotejus buvo Beta1 lotuliukas.gif lotuliukas.gif Oi as tai zinau kad NT daryciaus kasdien, nes cia krauja biski sunkaiu kasdien priduoti, tiesiog nebus kas ima lotuliukas.gif nebent is idejos nuleist lotuliukas.gif Oi tu juokdare Beta1!!!
Atsakyti