Rinti, labai grazus skaiciukai. Sveikinu
QUOTE(kristinuke @ 2011 09 09, 12:39)
O sėdėti negalima ilgai dėl to, kad kraujotakai nepakenktum. Jau geriau vaikščioti arba gulėti. Be to, dar pastebėjo, kad mėgstu ranką po galva pasidėti, tai liepė griežtai to nedaryti.
Nu man jau kazkaip nenaturaliai perspausta atrodo Cia rimtai daktaras dave visus tuos draudimus ir pasiulymus ? Ir jeigu ne paslaptis tai kur cia tokios represijos taikomos po isodinimo ?
Citai nu Taigi tie padilgciojimai ir nebuna dazni.Kartais po keleta per diena, o pradzioj man prasidejo nuo vieno kito per keleta dienu.Nu zinok paminesi tu mano zodi
Rinti, skaiciukai kyla graziai, dabar lauk vizito pas gydytoja.Nukris nuo peciu siek tiek svorio, bet atsipusi dar negreit.Lauksi tada sirdeles, tada kad toliau augtu ir t.t.Nera lengvas tas laikotarpis, bet jis praeina
QUOTE(Beta1 @ 2011 09 09, 13:58)
Nu man jau kazkaip nenaturaliai perspausta atrodo Cia rimtai daktaras dave visus tuos draudimus ir pasiulymus ? Ir jeigu ne paslaptis tai kur cia tokios represijos taikomos po isodinimo ?
Jeigu ką... parašiau, kad man nurodymai kiek kitokie nei jums. Jeigu jūsų organizmas pats gamina hormonus, tai mano atveju tai daroma daugiau vaistais. Jeigu jūsų atveju prisidedama prie apvaisinimo, o kai sužinot, kad pastojote, galite lengviau atsipūsti, tai mano atveju jokio atsipūtimo, kol placenta neperims atsakomybės už nėštumo išlaikymą.
O represijomis to nepavadinčiau. Jie perspėja, o jau laikytis ar ne- ne jų atsakomybė. Kad labai jau daug numatytų draudimų - juokinga, bet kita vertus, geriau žinoti ir nedaryti nei nežinoti, o paskui gailėtis. Rankų kelti nepatariama dėl to, kad tempiasi pilvas, kas įsikuriant embrioniukams gal ir nekenkia, bet ką gali žinoti. Be to, merginos, vargu ar kuri turėdama rankinėje 20 000, jų nesaugotumėte net ir nuo teorinio vagies.
QUOTE(kristinuke @ 2011 09 09, 13:42)
Jeigu ką... parašiau, kad man nurodymai kiek kitokie nei jums. Jeigu jūsų organizmas pats gamina hormonus, tai mano atveju tai daroma daugiau vaistais. Jeigu jūsų atveju prisidedama prie apvaisinimo, o kai sužinot, kad pastojote, galite lengviau atsipūsti, tai mano atveju jokio atsipūtimo, kol placenta neperims atsakomybės už nėštumo išlaikymą.
O represijomis to nepavadinčiau. Jie perspėja, o jau laikytis ar ne- ne jų atsakomybė. Kad labai jau daug numatytų draudimų - juokinga, bet kita vertus, geriau žinoti ir nedaryti nei nežinoti, o paskui gailėtis. Rankų kelti nepatariama dėl to, kad tempiasi pilvas, kas įsikuriant embrioniukams gal ir nekenkia, bet ką gali žinoti. Be to, merginos, vargu ar kuri turėdama rankinėje 20 000, jų nesaugotumėte net ir nuo teorinio vagies.
As tai manau kad draudimu sarasas bet va kaip jo issilaikyti As pavyzdziui miegodam tikrai rankas uz galvos uzsikisu, bet tai kaip as tai pamatysiu jeigu miegu. Tada sedejimas - nu mano darbas sedimas, zinau kad nelabai gerai kraujotakai, tai vis atsistoju prasimankstint, bet galvoju jau geriau toks negui butu fizinis darbas. Kristinuke o tu tikiuois nedirbsi pora savaiteliu? Nes tada dar imanoma kazkaip issisaugot. Nu ka laukiam ir prasom D kad mums truputi pagelbetu
Papildyta:
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 09 09, 13:55)
O man siandien jau paskambino, vaziuoju vaistuku jau kita penktadieni.
Nu pagaliau startuos vadas Sveikinu mergyt O tu jau mazink kruvius po biski, nes tikrai turesi pristabdyt arklius ypac kai turesi maziukus pilvuke
O man tas vizito laukimas, nervai nelaiko .... Vaziuosiu pas Treisa tik rugsejo 19
Mergaites, kad ramiau man butu, gal dar nueiti pasikartoti HCG? Pirmadieni butu 20 dpi
Kaip durne prisiskaiciau apie visokius nesivystancius, dabar suku galva ...
Mergaites, kad ramiau man butu, gal dar nueiti pasikartoti HCG? Pirmadieni butu 20 dpi
kristinuke, palaikau labai tave ir tavo kelią
Citas, tau irgi keletas
Papildyta:
maziau reikia kisti nosi kur nereikia ir skaitineti, o turi dziaugtis savo snekekis su netrukus jau vizitas, nesinervink del
o gyvenime bus kaip bus, nesam apsaugoti nuo nieko
Citas, tau irgi keletas
Papildyta:
QUOTE(norma @ 2011 09 09, 14:21)
O man tas vizito laukimas, nervai nelaiko .... Vaziuosiu pas Treisa tik rugsejo 19
maziau reikia kisti nosi kur nereikia ir skaitineti, o turi dziaugtis savo snekekis su netrukus jau vizitas, nesinervink del
o gyvenime bus kaip bus, nesam apsaugoti nuo nieko
QUOTE(kristinuke @ 2011 09 09, 13:39)
O sėdėti negalima ilgai dėl to, kad kraujotakai nepakenktum. Jau geriau vaikščioti arba gulėti. Be to, dar pastebėjo, kad mėgstu ranką po galva pasidėti, tai liepė griežtai to nedaryti.
Siaip as galvoju kad geriau pasisaugoti. As irgi labai megstu nakti aukstai rankas abi laikyti, bet kaip valdyti iprocius ... Ir po 2 IVF kai kabinosi, tuomet atsikeliau nakti, ogi ziuriu abi rankas iskelusi pilnu tempu ir nzn ar atsitiktinumas, bet praradau savo mazycius, kabinosi jie, bet ...
Papildyta:
QUOTE(Delena @ 2011 09 08, 18:38)
Sveikute, o kaip tau sekasi?
Sveikute O man kol kas dar nepasiseke , jau ilgai cia tunau (dazniau tyliai), bet ne krust i kita skyreli Nu bet viltys yra... kaip kitaip Po nepasisekusio 2IVF turiu 2snaigutes, bet... labai bijau... jos tokios silpnutes...
QUOTE(norma @ 2011 09 09, 14:21)
Nu tikrai tau reikia nurimti - nu negalima dabar taip nerimauti Isivaizduoji tau vizitas 19d o man HCG tyrimas
Aisku kad gali nusiraminimui pasidaryt pirmadieni, Beta1 lakste kaip pamisus kas antra diena
QUOTE(RositaK @ 2011 09 09, 14:25)
Citas, tau irgi keletas
Aciu Rosituk
QUOTE(avilte @ 2011 09 09, 14:40)
Sveikute O man kol kas dar nepasiseke , jau ilgai cia tunau (dazniau tyliai), bet ne krust i kita skyreli Nu bet viltys yra... kaip kitaip Po nepasisekusio 2IVF turiu 2snaigutes, bet... labai bijau... jos tokios silpnutes...
Va va ir as sakau kad kartais neimanoma tu iprociu kontroliuoti . Na bet siekti galime
Avilte snaigutes jau irode daugeliui kad jos net stipresnes
QUOTE(Citas @ 2011 09 09, 14:55)
Aisku kad gali nusiraminimui pasidaryt pirmadieni, Beta1 lakste kaip pamisus kas antra diena
Prasom neiskraipyti faktu - laksciau kas diena Nu savaitgali buvo pertrauka Nu bet tai jeigu tai buvo man vienintelis dalykas teikiantis bent lasa ramybes
QUOTE(Beta1 @ 2011 09 09, 15:10)
Prasom neiskraipyti faktu - laksciau kas diena Nu savaitgali buvo pertrauka Nu bet tai jeigu tai buvo man vienintelis dalykas teikiantis bent lasa ramybes
Oi baisiausia atsiprasau - vadinasi VISISKAI isprotejus buvo Beta1 Oi as tai zinau kad NT daryciaus kasdien, nes cia krauja biski sunkaiu kasdien priduoti, tiesiog nebus kas ima nebent is idejos nuleist Oi tu juokdare Beta1!!!