Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(kristinuke @ 2011 09 09, 11:43)
Jau dvi naktis paryčiais maudžia pilvą, šiandien dar ir gerokai papykino. Tik tai tikrai ne dėl įsodinimo, o mano skrandis gal prakiuro nuo  11 įvairių dozių perdien.
Ir taip gyvenu iki 22d., o paskui bus matyti, ar egzekucija tęsis. Žnoma, net ir taip kankinantis, aš už tai, kad tęstųsi  doh.gif

Jezau koks draudimu sarasa bigsmile.gif bet pagalvojus ir perkracius tai panasiai ir man sake, nu isskyrus gal sedejima, dulkiu valyma ir pan lotuliukas.gif

Sveikinu Kristinuke drinks_cheers.gif Dabar sunkiausia dalis - islaukti ir dar likti ramiai smile.gif ir net 5 uzsaldet, jetau kaip smagu, as ir labai norejau tureti snaiguciu blush2.gif

Tai ka lauksim kartu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinuke @ 2011 09 09, 12:43)
Savijauta keista - kai pabūni pas odontologą ar dar geriau - pasidarai LP, tai bent jau žinai, kad kažkas kitaip, kad skauda, kad vienaip ar kitaip elgtis negalima, nes tai primena skausmas. Šis atvejis visai kitoks. Vakar buvo juokinga, šiandien nežinau... Man kiek kitaip nei jums draudimų daugiau: negalima ilgiau sėdėti, staigesnius judesius daryti, kelti rankas aukštyn, plaukti, bėgioti, vairuoti automobilį,  mylėtis, tvarkytis namus,netgi dulkes valyti,  kelti sunkesnius daiktus, stresintis, SKAITYTI FORUMUS( bigsmile.gif  bigsmile.gif ), maudytis vonioje, degintis soliariume, nesiskiepyti, nesilankyti viešose vietose dėl infekcijų, pamiršti vaistų... Sąrašas nebaigtas, bet jį reziumuoja- lovos režimo nereikia, gyventi įprastą gyvenimąbiggrin.gif

Kristinuke, cia gydytojai tokius draudimus uzrase, ar pati sau susidarei draudimu sarasa? mirksiukas.gif Nes as po isodinimo net pati parvairuoju, jau nekalbant kad paskui visas dienas vairuoju... smile.gif Ir po punkcijos pati vairuoti norejau, bet vyras grieztai uzdraude, sako-isprotejai, dar auto sudauzysi... lotuliukas.gif

Beje, laukiancioms merginoms dideles sekmes mirksiukas.gif
O CITUK tavo pojuciai fantastiski thumbup.gif , atsimenu viena forumo drauge po IUI sako-pojuciu jokiu, tik kartas nuo karto nudiegia papulius, sako-atrodytu kaip kad kas dilgintu su dilgele smile.gif TAi manau tavo pojuciai liuksiniai thumbup.gif
Dar, Cituk, primink ka papildomai vartoji-aspirina, ka dar? Kristinuke, pasidalink ir tu? mirksiukas.gif
Atsakyti
Kristinuke super naujienos thumbup.gif O dabar laukiam superinio finišo po dviejų savaitėlių.
Papildyta:
QUOTE(Atiloja @ 2011 09 09, 10:58)
Labas rytas  4u.gif
lotuliukas.gif ei, Citas, man patinka tavo pozymiu ieskojimas biggrin.gif

*aciu  4u.gif
** su ilga schema ar su trumpa?
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
idomu, ar as ilgai is taves zvygausiu?  g.gif Turbut ir pati sedesiu su tokiais tryzniojimais ir pozymiu paieskom biggrin.gif

Ilga schema. Diphereline leisiuosi sekmadienį. Taip apskaičiavau pagal Rutes nurodymus. Ir kaip bus, taip bus. Tada lauksiu mmm, melsiuosi, kad jos prasidėtų ne šeštadienį, 2 c.d. važiuosiu į LV ir labai tikėsiuosi, kad jau bus grįžęs Treijsas.
Atsakyti
QUOTE(avilte @ 2011 09 09, 12:09)
Dar, Cituk, primink ka papildomai vartoji-aspirina, ka dar? Kristinuke, pasidalink ir tu?  mirksiukas.gif

Po isodinio viska nutraukiau isskyrus - tirpu aspirina (cia savavaliskai blush2.gif ), gydytojo prirasytus steroidus (Predneselon) ir preganacare conseption ir aisku progesterona (cyclogest) 4u.gif
Atsakyti
Jei kam įdomu akupunktūra Kaune, tai man rekomendavo šitą gydytoją: http://altermeda.lt/...c...2&Itemid=77
Sakė, viena pirmųjų pradėjusi taikyti akupunktūrą, senokai dirba šioje srityje.
Atsakyti
Mergaites o as nesusimasciau ar po IVF kai pastoji galima myletis smile.gif, juokingas klasuimas, bet man labai rimtas.kazkaip gydytojos nepaklausiau, o dabar susimasciau ax.gif
Atsakyti
Citas, viskas thumbup.gif
Man irgi butent tokie padilgciojimai ir buvo smile.gif
oi laukiam laukiam, tavo skaiciuku laukiam biggrin.gif

O as zinokit kazkaip istrigau tame paciame taske... kiekvieno kraujo tyrimo laukiu kaip isprotejus, su didziule baime.. Pasidziaugiu gavus atsakyma, o kita diena vel panikuoju... doh.gif Na bet kol kas viskas puikiai: 11 dpi HCG buvo 128, 15 dpi (siandien) HCG 664.
Pas gydytoja tik ketvirtadieni, laukiu nesulaukiu... gal tada pajudesiu kazkur is dabartines busenos blush2.gif

Sekmes visoms visoms 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 09 09, 13:14)
Po isodinio viska nutraukiau isskyrus - tirpu aspirina (cia savavaliskai  blush2.gif ), gydytojo prirasytus steroidus (Predneselon) ir preganacare conseption ir aisku progesterona (cyclogest)  4u.gif

Cituk , dekui 4u.gif O tu per kitus IVF aspirino niekada nevartojai? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rinti @ 2011 09 09, 12:16)
Na bet kol kas viskas puikiai: 11 dpi HCG buvo 128, 15 dpi (siandien) HCG 664.

Na tikrai nėra ko nerimauti. Viskas super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(nanataa @ 2011 09 09, 12:15)
Mergaites o as nesusimasciau ar po IVF kai pastoji galima myletis smile.gif, juokingas klasuimas, bet man labai rimtas.kazkaip gydytojos nepaklausiau, o dabar susimasciau ax.gif

Nu cia vienareiksmisko atsakymo nebus, nes kiekvienas gydytojas gali pasakyti vis kitaip, bet mes celibato laikomes ir gydytoja nori, kad tai testusi iki pat genetiku konsultacijos, kuri bus 15 sav.Is pradziu grieztai uzdraude bet kokiu isdykavimus del to, kad stimuliuotos kiausides, jos isdideje, tai bijojo, kad ko jom nenutiktu, jos gi gali apsisukti, o tada jau neisvengiama LP.Kai praejo tas pavojus, tada neleido nieko daryti daugiau, nes kaip daznai buna nestumo pradzioje, placenta zemokai, reikia bent kiek didesnio nestumo, kad ji pasikeltu, o genetikas kaip tik ir apibudins tikslia jos padeti.Tai tokie tai galimi niuansai.Gal kiti gydytojai patartu nekreipti i tai demesio,bet mes tai saziningai susilaikom, ne gyvuliukai gi, svarbiau sumazinti bet kokias kraujavimo ar dar ko tikimybes iki minimumo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(nanataa @ 2011 09 09, 12:15)

Nu kiek skaiciau tai tipo rekomenduoja palaukti saugaus 3 menesiu perlipimo smile.gif

QUOTE(Rinti @ 2011 09 09, 12:16)
Citas, viskas  thumbup.gif
Man irgi butent tokie padilgciojimai ir buvo smile.gif
oi laukiam laukiam, tavo skaiciuku laukiam biggrin.gif

O as zinokit kazkaip istrigau tame paciame taske... kiekvieno kraujo tyrimo laukiu kaip isprotejus, su didziule baime.. Pasidziaugiu gavus atsakyma, o kita diena vel panikuoju...  doh.gif Na bet kol kas viskas puikiai: 11 dpi HCG buvo 128, 15 dpi (siandien) HCG 664.
Pas gydytoja tik ketvirtadieni, laukiu nesulaukiu... gal tada pajudesiu kazkur is dabartines busenos  blush2.gif

Bet tau gal jie dazni ir stiprensi buvo, o man tai ziauriai retai smile.gif

Nuostabus skaiciai - jau nera ko nerimauti thumbup.gif Pasake forumo ramiake lotuliukas.gif

QUOTE(avilte @ 2011 09 09, 12:18)
Cituk , dekui  4u.gif  O tu per kitus IVF aspirino niekada nevartojai?  mirksiukas.gif

Niekada nevartojau, Lietuvoj niekada ir neskyre. Bet per 3 IVF UK man juos pristate kartu su kitais vaistais, bet velgi neskyre man ju gerti, tai ir negeriau. O va si 4IVF vel ju neskyre gerti, bet kadangi turejau ir paskaiciau kad mergaites panaudoja savavaliskai (o ir gydytojao kai klausiau tai jo atsakymas buvo - nu nepedarys tau ju vartojimas jokio didelio skirtumo) tai nusprendziau pavartoti blush2.gif

Jei jau pradejau su nesamoningais pozymiais tai pasakysiu dar viena - antra diena vienos kojos kirksnis istisai dreba, lyg kokia vena uzspausta butu unsure.gif

Sumaisiau kuno dalis, tvinkis ta viena kur prieki kelienis o nugaroj nezinau kaip vadinasi, zodziu is uzpakalio auskciau uz kelieni lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Citas: 09 rugsėjo 2011 - 11:42
QUOTE(Citas @ 2011 09 09, 12:52)
Jezau koks draudimu sarasa  bigsmile.gif  bet pagalvojus ir perkracius tai panasiai ir man sake, nu isskyrus gal sedejima, dulkiu valyma ir pan  lotuliukas.gif

Sveikinu Kristinuke  drinks_cheers.gif  Dabar sunkiausia dalis - islaukti ir dar likti ramiai  smile.gif ir  net 5 uzsaldet, jetau kaip smagu, as ir labai norejau tureti snaiguciu  blush2.gif 

Tai ka lauksim kartu wub.gif

Nežinau, kaip aš čia taip, bet lyg ir norėtųsi jausti ką nors kitaip, žinoti, kad kažkas įvyko svarbaus, o man tokia ramybė, tokia ramybė.... Užšaldyt užšaldėm, atsarginis variantas, netgi du yra.

O draudimų tiek ir tokių tikrai pati nebūčiau susigalvojusi. Kai kas raštiškai surašyta, kai ką plačiau pakomentavo prie tų raštu parašytų... Ir dar prie viso sąrašėlio pridėjo "Utrogestan". Gal kas nors pirkote sau? Dviem savaitėm parsivežiau ir šio, ir "Crinone", o paskui, jei reikės, tai nežinau, kaip bus. Vien dėl vaistų į LV nevažiuosiu juk... doh.gif

O sėdėti negalima ilgai dėl to, kad kraujotakai nepakenktum. Jau geriau vaikščioti arba gulėti. Be to, dar pastebėjo, kad mėgstu ranką po galva pasidėti, tai liepė griežtai to nedaryti.
Atsakyti