Ale ot nervina tai ko negali diegti man tu sonu ilgiau ir daugiau Vakar vakare taip faina buvo Dar biski pms pozymius jauciu ir miego labai norejau siandien darbe, bet cia turbut del to kad jau buvau tris dienas pripratus tik guleti ir knyga skaityti
Kaip Terze tu siandien ?
QUOTE(Rute @ 2011 09 06, 13:34)
Jeigu ciklas trumpas, leidiesi 6 dienos iki numatomų mmm.
Pas mane ciklas šiaip 23-24 dienos, o paskutinis ciklas po nepasisekusio IVF'o išvis subludijo ir buvo 29 d. Kadangi vėl startavau ilgąja schema tai aš išvedžiau vidurkį ir nuspėdama, kad ciklas turėtų atsistatinėti susileidau skaičiuodama ciklą kaip 26 dienos. Man po blokuojančių suleidimo ciklas užsitempė, bet jau buvo nesvarbu.
Svarbiausia turbūt nepamiršti tasyklės: jei po blokuojančių suleidimo mm ateina per pirmąsias 4 dienas, tuomet tą schemą taiko truputį kitaip ir jei gerai pamenu važiuoti reikia po 10 dienų apžiūrai (jei netyčia ciklas tikrai ateitų anksčiau, tiesiog pasiskambinsi latviams ir pasitikslinsi ar tikrai važiuoti, ar visgi luktelt). O jei po blokuojančių suleidimo, mm ateina vėlėsnėmis dienomis, tuomet viskas standartiškai - antrą ciklo dieną pas latvius.
Tikiuosi nesumakalavau dar labiau visko Jei liko neaišku klausk, bandysim išsiaiškinti neaiškumus
Pas mane ciklas šiaip 23-24 dienos, o paskutinis ciklas po nepasisekusio IVF'o išvis subludijo ir buvo 29 d. Kadangi vėl startavau ilgąja schema tai aš išvedžiau vidurkį ir nuspėdama, kad ciklas turėtų atsistatinėti susileidau skaičiuodama ciklą kaip 26 dienos. Man po blokuojančių suleidimo ciklas užsitempė, bet jau buvo nesvarbu.
Svarbiausia turbūt nepamiršti tasyklės: jei po blokuojančių suleidimo mm ateina per pirmąsias 4 dienas, tuomet tą schemą taiko truputį kitaip ir jei gerai pamenu važiuoti reikia po 10 dienų apžiūrai (jei netyčia ciklas tikrai ateitų anksčiau, tiesiog pasiskambinsi latviams ir pasitikslinsi ar tikrai važiuoti, ar visgi luktelt). O jei po blokuojančių suleidimo, mm ateina vėlėsnėmis dienomis, tuomet viskas standartiškai - antrą ciklo dieną pas latvius.
Tikiuosi nesumakalavau dar labiau visko Jei liko neaišku klausk, bandysim išsiaiškinti neaiškumus
Tikrai viskas daug aiškiau. Ačiū tau Rute. Ką aš be jūsų daryčiau...
Papildyta:
QUOTE(Atiloja @ 2011 09 06, 14:51)
Jau Rute tau papasakojo, apie blokuojancius, nes as leisiuos 19-21 cd (mano ciklas 28-30 dienu).
O ka dar daro ta azono terapija? Gal ir man reiktu? O beje, kada tavo IVF'as?
ne ne ne, Betos sugebejimo truznioti niekas neperspjaus Bet visada yra ko siekti
Apie ozono terapiją čia gali pasiskaityti: http://www.mirameda....-ginekologijoje
Mano IVF, jaučiu, prasidės rugsėjį, o laiminga pabaiga bus tik spalį
echoskopu tikrai neimanoma embrionu izvelgt isodinimo diena, juk realiai jie matytis pradeda, kur kas veliau, kai HCG pakyla iki poros tukstanciu, o ten matosi ne tik oro tarpas, bet terpe, kuri buvo svirkste ir atsidure gimdoje, joje ir plaukioja tie embrioniukai, gali buti pora taskeliu, kaip ji pasiskirsto taip manau baznycia is viso pritrekstu visus, jei sodintu plika akimi matomus embrionus
QUOTE(dizzy___ @ 2011 09 09, 09:15)
echoskopu tikrai neimanoma embrionu izvelgt isodinimo diena, juk realiai jie matytis pradeda, kur kas veliau, kai HCG pakyla iki poros tukstanciu, o ten matosi ne tik oro tarpas, bet terpe, kuri buvo svirkste ir atsidure gimdoje, joje ir plaukioja tie embrioniukai, gali buti pora taskeliu, kaip ji pasiskirsto taip manau baznycia is viso pritrekstu visus, jei sodintu plika akimi matomus embrionus
Ane? As matydavau du arba tris (LT) kazkokius svieciancius taskelius, o ka zinau kas ten, ar maziukai ar skystis svieciantis. Vaizduote pas mane laki tai ka noriu ta isivaizduoju
Nu jau ryta apturejau sakes - tris dienas turejau po isodinimo laisvas, atsibusdavau kaip durna su vyro isvaziavimo apie 5:30 ir negaledavau uzmigti, o siandien blyn sugebejau pramiegoti Ot ka reiskia atidirbti diena pries darbe Ir toliau nervina kad tu durimu sonu nera ir (.) (.) neskauda, gal truputeli viena kita nudiegia bet siaip tai nieko ypatingo
Terze prisiduok, bo nujauciu kad jau bandei kai ka
cituk primink kelinta dpi tau siandien
QUOTE(Citas @ 2011 09 09, 09:45)
truputeli viena kita nudiegia bet siaip tai nieko ypatingo
Va va, sito laukiau Man ir dabar pastoviai neskauda, bet taip karts nuo karto nudiegia ir jeigu atidziau save panagrinetum, turetum issiaiskinti, kad speneliai jautresne nei pati krutine
QUOTE(nanataa @ 2011 09 09, 10:32)
cituk primink kelinta dpi tau siandien
Labas Isodino blastukes pirmadieni, tai iseina 4dpi
Papildyta:
QUOTE(Beta1 @ 2011 09 09, 10:38)
Va va, sito laukiau Man ir dabar pastoviai neskauda, bet taip karts nuo karto nudiegia ir jeigu atidziau save panagrinetum, turetum issiaiskinti, kad speneliai jautresne nei pati krutine
Musu pozymiai negali buti vienodi ,es as ne nestuke (bent jau kol kas ) nu speneliai gal jautresni bet vakare kai nusiemu liemenele vakare Bet siaip diena tai tiesiog nudiegia viena arba kita momentiskai taip. Eina sau merginos, man jau baisu - nenoriu as tu pozymiu ieskoti, nes gali buti ziauriai apgaulingi, isitikinai ne karta, bet neieskoti irgi negaliu
Labas rytas
ei, Citas, man patinka tavo pozymiu ieskojimas
*aciu
** su ilga schema ar su trumpa?
idomu, ar as ilgai is taves zvygausiu? Turbut ir pati sedesiu su tokiais tryzniojimais ir pozymiu paieskom
QUOTE(Citas @ 2011 09 08, 20:54)
Ale ot nervina tai ko negali diegti man tu sonu ilgiau ir daugiau Vakar vakare taip faina buvo Dar biski pms pozymius jauciu ir miego labai norejau siandien darbe, bet cia turbut del to kad jau buvau tris dienas pripratus tik guleti ir knyga skaityti
QUOTE(Tanga @ 2011 09 08, 22:22)
*Apie ozono terapiją čia gali pasiskaityti: http://www.mirameda....-ginekologijoje
**Mano IVF, jaučiu, prasidės rugsėjį, o laiminga pabaiga bus tik spalį
**Mano IVF, jaučiu, prasidės rugsėjį, o laiminga pabaiga bus tik spalį
*aciu
** su ilga schema ar su trumpa?
QUOTE(Citas @ 2011 09 09, 09:45)
Ir toliau nervina kad tu durimu sonu nera ir (.) (.) neskauda, gal truputeli viena kita nudiegia bet siaip tai nieko ypatingo
idomu, ar as ilgai is taves zvygausiu? Turbut ir pati sedesiu su tokiais tryzniojimais ir pozymiu paieskom
QUOTE(Atiloja @ 2011 09 09, 10:58)
Labas rytas
Zinok tikrai tryzniosi, nebent tu labai ramiu nervu (tarp kito as save laikau ramiu nervu ) As zvygavau ir rekiau ant Betutes savo laiku, o va pati ka darau
QUOTE(Citas @ 2011 09 09, 11:12)
Zinok tikrai tryzniosi, nebent tu labai ramiu nervu (tarp kito as save laikau ramiu nervu ) As zvygavau ir rekiau ant Betutes savo laiku, o va pati ka darau
Nepatikesi, bet ir as save dar tebelaikau labai racionaliu ir protingu zmogumi
Beje, ka cia paistai, atseit ne nescia jinai, matai Dar ir kaip nescia ! Tavo vaikai jau isikuise, tvarkosi dabar As tau sakau, tie padilgciojimai yra tai, ko tau reikia
QUOTE(Beta1 @ 2011 09 09, 11:29)
Nepatikesi, bet ir as save dar tebelaikau labai racionaliu ir protingu zmogumi
Beje, ka cia paistai, atseit ne nescia jinai, matai Dar ir kaip nescia ! Tavo vaikai jau isikuise, tvarkosi dabar As tau sakau, tie padilgciojimai yra tai, ko tau reikia
Tai va tie IVF normalu zmogu pavercia visai saves nevaldanciu padaru
Oi tie padilgciojimai labai reti ir ju gi buna ir ne IVF'iuose cikluose Bet aciu kad tiki uz save ir mane
Porcelianinio kiaušinio užrašai: vakar parsivežiau namo tris ''šarikus''. Nuotraukos neturiu parodyti, bet akyse trys karoliukai - burbuliukai stovi.Apie tai, mačiau, jau vakar diskusija virė, taigi ten tik oro pūslytės, kuriose nematomi embrioniukai. Dar 5 ''vaikelius'' palikom pašalti ir palaukti geresnių laikų
Savijauta keista - kai pabūni pas odontologą ar dar geriau - pasidarai LP, tai bent jau žinai, kad kažkas kitaip, kad skauda, kad vienaip ar kitaip elgtis negalima, nes tai primena skausmas. Šis atvejis visai kitoks. Vakar buvo juokinga, šiandien nežinau... Man kiek kitaip nei jums draudimų daugiau: negalima ilgiau sėdėti, staigesnius judesius daryti, kelti rankas aukštyn, plaukti, bėgioti, vairuoti automobilį, mylėtis, tvarkytis namus,netgi dulkes valyti, kelti sunkesnius daiktus, stresintis, SKAITYTI FORUMUS( ), maudytis vonioje, degintis soliariume, nesiskiepyti, nesilankyti viešose vietose dėl infekcijų, pamiršti vaistų... Sąrašas nebaigtas, bet jį reziumuoja- lovos režimo nereikia, gyventi įprastą gyvenimą
Jau dvi naktis paryčiais maudžia pilvą, šiandien dar ir gerokai papykino. Tik tai tikrai ne dėl įsodinimo, o mano skrandis gal prakiuro nuo 11 įvairių dozių perdien.
Ir taip gyvenu iki 22d., o paskui bus matyti, ar egzekucija tęsis. Žnoma, net ir taip kankinantis, aš už tai, kad tęstųsi
Savijauta keista - kai pabūni pas odontologą ar dar geriau - pasidarai LP, tai bent jau žinai, kad kažkas kitaip, kad skauda, kad vienaip ar kitaip elgtis negalima, nes tai primena skausmas. Šis atvejis visai kitoks. Vakar buvo juokinga, šiandien nežinau... Man kiek kitaip nei jums draudimų daugiau: negalima ilgiau sėdėti, staigesnius judesius daryti, kelti rankas aukštyn, plaukti, bėgioti, vairuoti automobilį, mylėtis, tvarkytis namus,netgi dulkes valyti, kelti sunkesnius daiktus, stresintis, SKAITYTI FORUMUS( ), maudytis vonioje, degintis soliariume, nesiskiepyti, nesilankyti viešose vietose dėl infekcijų, pamiršti vaistų... Sąrašas nebaigtas, bet jį reziumuoja- lovos režimo nereikia, gyventi įprastą gyvenimą
Jau dvi naktis paryčiais maudžia pilvą, šiandien dar ir gerokai papykino. Tik tai tikrai ne dėl įsodinimo, o mano skrandis gal prakiuro nuo 11 įvairių dozių perdien.
Ir taip gyvenu iki 22d., o paskui bus matyti, ar egzekucija tęsis. Žnoma, net ir taip kankinantis, aš už tai, kad tęstųsi