Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Reginiukas.uk @ 2011 09 08, 12:46)
Na pagaliau nors vienas pozymis! zinok tikrai geras zenklas man ziuriai kiauside dure,ypac nakty kaip bandydavau staigiau apsisukt  mirksiukas.gif
Laukiam toliau  4u.gif

Oi kaip smagu pasvajoti wub.gif Ir dar maudzia strenas kaip pries mmm dabar. kadangi zinau kad mmm dar tikrai nebus (gi tik 3dpi!!!) tai gal ir tai zenklas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2011 09 07, 19:10)
As niekad gyvenime nesu buvus tokia pikta ir nervuota, kaip per si nestuma  ax.gif Kartais net nakti sunku miegoti, nes galvoju apie visokias neteisybes ir pykstu ant kitu  biggrin.gif Taip kad cia geras dalykas  mirksiukas.gif  Pyk ,mazute, kiek jegos leidzia  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
QUOTE(Terze @ 2011 09 07, 19:31)
As vis laukiu patepliojimo - sysioju ir popieriuka pries sviesa apziurineju.... vis idomiau gyventi  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Linksma cia pas jus biggrin.gif

Klausykit, o man vel klausimelis atsirado ax.gif Embrions skyrelyje persiskaiciau, kad mergites skaiciuoja pradzia nuo pirmo durio (tame tarpe ir blokuojanciu), tai kaip cia is tikruju? 4u.gif
Atsakyti
Kristinukei DIDELIAUSIOS SEKMES SUSITINKAT SU SAVO MAZIUKAIS. wub.gif 4u.gif

Kamelija2, musu mazuliukai jau atitipena pas mus, is leto, bet tikrai taip. drinks_cheers.gif wub.gif 4u.gif

Cituk, man patinka tavo pozymiai. wub.gif thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žemyna_mėlynakė: 08 rugsėjo 2011 - 12:16
CITAS 4u.gif ,aciu!Nepanikuoju(truputuka visai tik blush2.gif lotuliukas.gif ),taip daug klausimu pasipyle blush2.gif As galvojau,kad nebereikia stimuliacijos,su snaigiukais g.gif Nu,bus ,kaip bus mirksiukas.gif Islauksiu....
ZEMYNA MELINAKE 4u.gif .Smagu ,kad arteji link tikslo!! thumbup.gif Kaip,ponai daktarai sake,taip ir darysiu.Kai susileisiu ir ateis nelabosios,tada skambinsiu ir isklausiu viska. ax.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo taja78: 08 rugsėjo 2011 - 12:44
QUOTE(taja78 @ 2011 09 08, 13:39)
CITAS  4u.gif ,aciu!Nepanikuoju(truputuka visai tik  blush2.gif  lotuliukas.gif ),taip daug klausimu pasipyle blush2.gif As galvojau,kad nebereikia stimuliacijos,su snaigiukais  g.gif Nu,bus ,kaip bus  mirksiukas.gif Islauksiu....
ZEMYNA MELINAKE  4u.gif .Smagu ,kad arteji link tikslo!! thumbup.gif Kaip,ponai daktarai sake,taip ir darysiu.Kai susileisiu ir ateis nelabosios,tada skambinsiu ir isklausiu viska. ax.gif  rolleyes.gif

Oi rolleyes.gif praleidau kad tu su naigutemis unsure.gif Ne siaip jau neturetu su snaigutem stimuliacijos taikyt smile.gif
Atsakyti
Nu Cituli, kaip gyvenimas jaunas ? bigsmile.gif Dar siunti ant viso pasaulio ? biggrin.gif Laukiu siandieninio tavo iraso i dienorasti tongue.gif

Terze, sysiu dar nesinori ? hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2011 09 08, 16:54)
Nu Cituli, kaip gyvenimas jaunas ?  bigsmile.gif  Dar siunti ant viso pasaulio ?  biggrin.gif  Laukiu siandieninio tavo iraso i dienorasti  tongue.gif

Terze, sysiu dar nesinori ?  hihihi.gif

Jau parasiau ten anksciau ax.gif net du isgalvotus pozymius thumbup.gif thumbup.gif

Siandien neturiu kada pykti, darbe visi susipyke per tas kelias dienas kol nebuvau tai turejau taikyt. O taip noretusi papykti dar, bet namuose gal galesiu atsiimti bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Citas: 08 rugsėjo 2011 - 16:09
QUOTE(avilte @ 2011 09 07, 14:19)
Delena, sveika sugrizusi  mirksiukas.gif , nors aisku smagiau jei butum negrizusi  biggrin.gif , tiksliau butum atejusi tik pasidziaugt  ax.gif
Kas liecia nedarbingumo lapeli-tai man per 2ivf israse MirV KLINIKA, tai gal israsytu ir VK  g.gif O ligos koda irase-skausmas ginekologinis ir niekam nekylo klausimu  mirksiukas.gif

Sveikute, o kaip tau sekasi?

Sveikos merginos, va kilo toks klausimas,o tai kai isodina burbuliukus, rode per monitoriu jau gimdoje esancius?

Nes kazkada per viena laida ziurejau, kad yra galimybe burbuliukui likti svirkstuke ir nepatekti ... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Delena @ 2011 09 08, 17:38)
Sveikos merginos, va kilo toks klausimas,o tai kai isodina burbuliukus, rode per monitoriu jau gimdoje esancius?

Nes kazkada per viena laida ziurejau, kad yra galimybe burbuliukui likti svirkstuke ir nepatekti ... g.gif

Man parode ir dar daktare visada atiduoda (bent jau cia UK) svirksta atgal laborantui kad tas per mikroskopa patikrintu ar tikrai nieko ten neliko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Delena @ 2011 09 08, 17:38)

Jeigu taip ir gali buti, tai net ziurint i ekrana, vargu ar pamatysi ar jie tikrai ten yra.Kai man Treijsas dare isodnima irgi rode po visko, kad va, cia yra ideti tavo embrionai.Bet paskui paaiskino, kad ten matosi ne embrionai, o oro tarpelis, kuris susidare isodinimo metu toje vietoje kur turetu buti embrioniukai ir butent jis atsispindi echoskope.O paciu embrioniuku plika akimi realiai pamatyti juk net neimanoma, ten vos kelios lasteles tera, i kurias ir patys embriologai ziuri per mikroskopa, o ne plika akim, jau nekalbant apie ju vaizda echoskopu pas tave gimdoje.

Kaip tau su biuleteniu ? ar issprendei ka nors ?
Atsakyti
Vat idomu kaip cia yra su tais burbuliukais.UK sodino du ir matesi kaip ikrenta du burbuliukai.LV sodino du,matesi kaip ikrenta tik vienas.Treijs sake,jie abu tame skystyje.MB sako gal cia viena tau isodino? unsure.gif
Man UK dave blastukiu nuotrauka.Gaila,kad LV tokiu negavau,butu grazi pirmoji nuotraukele ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2011 09 08, 18:06)
Kaip tau su biuleteniu ? ar issprendei ka nors ?

Tai kad dar nieko nesprendziau, laukiu mm... (man tik 6 CD, tai dar laukti...), tada stimuliacija ir tik po isodinimo teks apie tai galvoti rimciau. manau, kad pasakysiu VK savo situacija, jei nesupras manes, tai teks kreiptis pas seimos daktare. Nes tikrai, isleidziame nemazai pinigeliu, tai ir saugoti save tokiu svarbiu metu reiktu. smile.gif

Galejome pradeti jau si cikla IVF, va tik truputi nesusipratimas gavosi. Buvau pas gydytoja, rado cista, israse kontraceptiniu, paziurejo i kalendoriu ir liepe uzsirasyti pas ja 09-06. Taip ir padariau, man jau buvo 4 CD. O pasirodo cista issivale ir jei buciau atejusi bent 3 CD galima butu ir IVF. Bet nieko, nera kur skubeti, pradesime kita cikla jei viskas bus gerai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Delena: 08 rugsėjo 2011 - 18:33