Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Atiloja @ 2011 09 07, 15:09)
drinks_cheers.gif labai geras apibudinimas  4u.gif Nemanau, kad VK neisrasytu..., juk jie irgi zmones  4u.gif

Zmones, bet dazniausiai nelabai draugiski..... ax.gif Kai man reikejo, prasiau, tai dar toki piktoka atsakyma gavau unsure.gif Bet pabandyti gal verta, gal tik as ten nepatikau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2011 09 07, 17:09)
Zmones, bet dazniausiai nelabai draugiski.....  ax.gif  Kai man reikejo, prasiau, tai dar toki piktoka atsakyma gavau  unsure.gif  Bet pabandyti gal verta, gal tik as ten nepatikau  biggrin.gif

rimtai? 4u.gif
as ten nesilankiau, bet BAK'e man be problemu israse biuleteni kai pasakiau, kad nenoriu po punkcijos ir po isodinimo kelias dienas darbe rodytis g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2011 09 07, 17:15)
rimtai?  4u.gif
as ten nesilankiau, bet BAK'e man be problemu israse biuleteni kai pasakiau, kad nenoriu po punkcijos ir po isodinimo kelias dienas darbe rodytis  g.gif  4u.gif

Nu matai, BAK'e kitas visai bendravimas yra.Bent jau man taip pasirode, nes dabar lakstau pas Odeta i BAK'a, tai bet ko paprasyciau, ar ko reiketu ar kas neaisku visuomet be problemu.Kad ir del nedarbingumo.VK daugeiu atveju jauciausi kaip mokinuke pas direktore atejus tongue.gif Nu bet cia mano patirtis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2011 09 07, 17:21)
Nu matai, BAK'e kitas visai bendravimas yra.Bent jau man taip pasirode, nes dabar lakstau pas Odeta i BAK'a, tai bet ko paprasyciau, ar ko reiketu ar kas neaisku visuomet be problemu.Kad ir del nedarbingumo.VK daugeiu atveju jauciausi kaip mokinuke pas direktore atejus  tongue.gif  Nu bet cia mano patirtis  ax.gif

dar vienas komentaras pries VK smile.gif Nors man uzteko 1 apsilankymo, kad daugiau ten nebegrizciau smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2011 09 07, 17:21)
Nu matai, BAK'e kitas visai bendravimas yra.Bent jau man taip pasirode, nes dabar lakstau pas Odeta i BAK'a, tai bet ko paprasyciau, ar ko reiketu ar kas neaisku visuomet be problemu.Kad ir del nedarbingumo.VK daugeiu atveju jauciausi kaip mokinuke pas direktore atejus  tongue.gif  Nu bet cia mano patirtis  ax.gif

thumb_yello.gif sutinku 100proc. su issakyta mintim.
Papildyta:
QUOTE(Citas @ 2011 09 07, 12:27)
Nu va va ne as viena pozymiu ieskau  tongue.gif  Nu Terze ka - nera ir nereikia, busim  nestuke.gif  be pozymiu tik su pilvais  thumbup.gif

Aha rode du tokie svieciantys burbuliukai matesi  wub.gif  Per 4 savo IVF techniskai bent 8 savaites (laukimas 2 savaites x4) busiu  nestuke.gif  lotuliukas.gif

Citas - ka darom?? lotuliukas.gif galvojau siandien gal apsysioti "laimes popiereli", bet paskui issigandau, kad nebutu nelaimes doh.gif ankstoka gal..
Papildyta:
QUOTE(Beta1 @ 2011 09 07, 17:09)
Zmones, bet dazniausiai nelabai draugiski.....  ax.gif  Kai man reikejo, prasiau, tai dar toki piktoka atsakyma gavau  unsure.gif  Bet pabandyti gal verta, gal tik as ten nepatikau  biggrin.gif

Ir as ten nepatikau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2011 09 07, 17:59)

Citas - ka darom??  lotuliukas.gif  galvojau siandien gal apsysioti "laimes popiereli", bet paskui issigandau, kad nebutu nelaimes  doh.gif  ankstoka gal..

gali apsisiot, jei pazadi but rami, jei pamatysi I, nes II tikrai dar negali rodyt biggrin.gif
Atsakyti
*Citas - ka darom??  lotuliukas.gif  galvojau siandien gal apsysioti "laimes popiereli", bet paskui issigandau, kad nebutu nelaimes  doh.gif  ankstoka gal..
Papildyta:
**Ir as ten nepatikau  ax.gif

* kelinta dpi kad jau sisiot nori ? biggrin.gif As kai dariausi laaabai labai anksti, kad ir 7 dpi, is anksto nusiteikiau, kad as tiesiog tenkinu savo smalsuma ir is esmes net nesitikiu pamatyti nieko, nes esu protinga moteris ir aiskiai suvokiu, kad negali dar buti jokiu parodymu tame teste.Taigi pakartojusi sau tai keleta kartu ir is sprotinio intereso sisiojau ant testo be didelio streso.8 dpi dariau ta pati su tom paciom mintim ir po 15 min. pamacius mikroskopine juostele tiesiog buvo malonu matyti kazka ten.Bet tik pries langa gerai pavarcius biggrin.gif

** aij, tai vadinasi ne as viena tokia, nes vienu metu net galvojau, kad gal as nemoku bendrauti ten su jais ar kazkas tai unsure.gif tongue.gif
Atsakyti
thumb_yello.gif sutinku 100proc. su issakyta mintim.
Papildyta:
Citas - ka darom??  lotuliukas.gif  galvojau siandien gal apsysioti "laimes popiereli", bet paskui issigandau, kad nebutu nelaimes  doh.gif  ankstoka gal..
Papildyta:
Ir as ten nepatikau  ax.gif

Citas bando netersti eterio, skaitau knyga, ziuriu krepsi, eisiu picos kept namines biggrin.gif Bet seku vis tiek ka rasot bigsmile.gif Tai tau gi siandien 5dpi?
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 09 07, 18:23)
Citas bando netersti eterio, skaitau knyga, ziuriu krepsi, eisiu picos kept namines  biggrin.gif  Bet seku vis tiek ka rasot  bigsmile.gif  Tai tau gi siandien 5dpi?

Mazute, as neislendu is IVF skyrelio vien tam, kad stebet tavo ivykius is arti, o ji cia, matai, nenori terst eterio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2011 09 07, 18:34)
Mazute, as neislendu is IVF skyrelio vien tam, kad stebet tavo ivykius is arti, o ji cia, matai, nenori terst eterio  biggrin.gif

Tu ir nelisk is cia , nes pazadejai mane jei reiks per jega is cia istempti, o pas mane einamuoju momentu tikejimo sekme apmazejo, zinau kad 2dpi ner cia ko skiedaliot, bet net galvojau apsysiociau nt tai gal II parodytu bent del vaistu likuciu, vis butu smagu pamatyti biggrin.gif
O siaip as siandien kazkokia pikta ant visko ir noriu rekti, pyktis ir erzina viskas blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 09 07, 19:02)
O siaip as siandien kazkokia pikta ant visko ir noriu rekti, pyktis ir erzina viskas  blink.gif

As niekad gyvenime nesu buvus tokia pikta ir nervuota, kaip per si nestuma ax.gif Kartais net nakti sunku miegoti, nes galvoju apie visokias neteisybes ir pykstu ant kitu biggrin.gif Taip kad cia geras dalykas mirksiukas.gif Pyk ,mazute, kiek jegos leidzia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2011 09 07, 18:19)
gali apsisiot, jei pazadi but rami, jei pamatysi I, nes II tikrai dar negali rodyt biggrin.gif

tai kada jau gali rodyti?? lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Beta1 @ 2011 09 07, 18:22)
* kelinta dpi kad jau sisiot nori ?  biggrin.gif  As kai dariausi laaabai labai anksti, kad ir 7 dpi, is anksto nusiteikiau,

jeigu tavo atveju tada buvo laaabai labai anksti, tai mano atvejis tada labiau ankstesnis blush2.gif 5dpi, bet rytoj jau 6dpi!
Papildyta:
QUOTE(Citas @ 2011 09 07, 18:23)
Citas bando netersti eterio, skaitau knyga, ziuriu krepsi, eisiu picos kept namines  biggrin.gif  Bet seku vis tiek ka rasot  bigsmile.gif  Tai tau gi siandien 5dpi?

gera atminti turi wink.gif
"patersk" eteri, nes su kiekviena diena norisi pasitersti su panasiom dienom gyvenanciais burbuliukais vis labiau ax.gif
As vis laukiu patepliojimo - sysioju ir popieriuka pries sviesa apziurineju.... vis idomiau gyventi lotuliukas.gif
Atsakyti