Ir mes trupineliu prisidedam prie Laimucio sveikateles taisymo - stiprybes jums visiems trims
Ačiū visiems, liko visai nedaug, jau turime kvietimą atvažiuoti..
Labai manę liūdina tai, kad tokį gydymą geriausia kartoti bent kelis metus iš eilės, bet tikėsimes Aukščiausiojo malonės..
Štai kvietimas į kliniką, taip patv talpinu nuorodą į klinikos video įrašus - kokių rezultatų galima tikėtis.
http://www.reha.lviv...hp?id=video&L=3
Labai manę liūdina tai, kad tokį gydymą geriausia kartoti bent kelis metus iš eilės, bet tikėsimes Aukščiausiojo malonės..
Štai kvietimas į kliniką, taip patv talpinu nuorodą į klinikos video įrašus - kokių rezultatų galima tikėtis.
http://www.reha.lviv...hp?id=video&L=3
Maiiia, laba diena. Perskaiciau Jusu straipsni laikrasty "Express-nedelia", deja, neteisingas saskaitos numeris. Gerai, kad as zinau, kad Jus lankote foruma, uzejau patikrinti cia ir tada sekmingai pervedziau pinigus, bet kaip buti su kitomis skaitytojais... Truksta LT 8473. As atiprasau, kad cia "ikisau savo nosi", bet noreciau padeti
Sveiki,
Kokios naujienos? Kaip mociutes sveikata?
Kokios naujienos? Kaip mociutes sveikata?
Laba diena visoms.
Situacija tokia.
Mano mama ( Laimio močiutė) ligoninėje. Labai silpna.
Aš buvau pasiėmusi atostogas, tvarkėmes dokumentus. Laimį priėmė į specializuotą darželį.
Dabar gyvename taip - keliames - į darželį - aš į darbą - per pietus į kineziterapiją- po darbo į darželį - namo. Buitis. Bet susitvarkau, nieko baisaus.
Labai bijau, kad neperšaltų - man juk niekas biuletenio neduos.
Darželyje dar neįprato iki galo, bet įpranta po truputį.
Ukrainai pinigai surinkti, kelionė užsakyta, liko tik paskambinti į FlyLal dėl konkretaus skrydžio.
Čia kita problema - kas važiuos?
Močiutei daugiau 1 kilogramo jokiu būdųkelti negalima, ji 100 metru sunkiai paeina pati. Aš nebeturiu atostogų.
Nežinau.
Launkiu, kol mama grįš namo. tada spręsime.
Netrūkus turėtų išeiti į laisvę Laimučio tikroji motina.
Neįsivaizduoju, kas bus.
Galvoje - nereali sumaištis.
Situacija tokia.
Mano mama ( Laimio močiutė) ligoninėje. Labai silpna.
Aš buvau pasiėmusi atostogas, tvarkėmes dokumentus. Laimį priėmė į specializuotą darželį.
Dabar gyvename taip - keliames - į darželį - aš į darbą - per pietus į kineziterapiją- po darbo į darželį - namo. Buitis. Bet susitvarkau, nieko baisaus.
Labai bijau, kad neperšaltų - man juk niekas biuletenio neduos.
Darželyje dar neįprato iki galo, bet įpranta po truputį.
Ukrainai pinigai surinkti, kelionė užsakyta, liko tik paskambinti į FlyLal dėl konkretaus skrydžio.
Čia kita problema - kas važiuos?
Močiutei daugiau 1 kilogramo jokiu būdųkelti negalima, ji 100 metru sunkiai paeina pati. Aš nebeturiu atostogų.
Nežinau.
Launkiu, kol mama grįš namo. tada spręsime.
Netrūkus turėtų išeiti į laisvę Laimučio tikroji motina.
Neįsivaizduoju, kas bus.
Galvoje - nereali sumaištis.
Oje, net nezinau ka ir bepridurti...
Tu, Maiiia, tai tokia didele saunuole, kad tiesiog nerandu tinkamu zodziu...
Rasykit, kaip sekasi, kaip einasi, jei kokios pagalbos reiks irgi rasykit.
Stiprybes Jums, mociutei sveikatos!
Rasykit, labai laukiu ziniu apie jus!
Tu, Maiiia, tai tokia didele saunuole, kad tiesiog nerandu tinkamu zodziu...
Rasykit, kaip sekasi, kaip einasi, jei kokios pagalbos reiks irgi rasykit.
Stiprybes Jums, mociutei sveikatos!
Rasykit, labai laukiu ziniu apie jus!
Net nežinau, kokios ir reikėtų pagalbos...
Stengiuosi napasiduoti, su viskuo susitvarkyti pati.
mano draugas puikiai susibendravo su Laimučiu, nehaučia jokio diskomforto, galime trise ir į kavinę ir į parduotuvę nueiti.
Kartais norisi pabūti dviese, arba kur vakare nueiti - kol kas to negaliu, bet grįš mama, ji galės pabūti su juo.
Bandau galvoti apie savo, apie nuosavą ateitį, bet...
dieve, nieko nesigauna.
Stengiuosi napasiduoti, su viskuo susitvarkyti pati.
mano draugas puikiai susibendravo su Laimučiu, nehaučia jokio diskomforto, galime trise ir į kavinę ir į parduotuvę nueiti.
Kartais norisi pabūti dviese, arba kur vakare nueiti - kol kas to negaliu, bet grįš mama, ji galės pabūti su juo.
Bandau galvoti apie savo, apie nuosavą ateitį, bet...
dieve, nieko nesigauna.
Zinai, sako, laikas issprendzia viska, tikekimes, kad bus gerai.
Saunuolis tavo draugas, dar karta tik stiprybes, jei ko reiks, rasyk!
Saunuolis tavo draugas, dar karta tik stiprybes, jei ko reiks, rasyk!
Maiia manau , kad tavo gyvenime viskas bus gerai . Esi nuostabi Laimučiuj teta . Nebijok galvoti apie ateitį . Nes tavo draugas tikrai šaunus ir tai labai geras jo bruožas ,kad jis nejaučia diskonforto būdamas su tavo sunėnu . Didelės sekmės jums .
ačiū, kad palaikote.
nes kai pagalvoji, kiek žmonių -mtikrų žmonių yra šalia...
mano tėvas visiškai nuo mūs nusisuko, nieko nepadeda. Labai skaudu.
Labai skaudu, kad kai viskas gerai - palink daug žmonių, bet kai nutinka kažkas... taip tušči.. ir vienas- du žmonės šalia.
ačiū.
aš neprarandu optimizmo, neprarandu vilties.
laimutis lanko darželį, kai aš pamačiau, KOKIŲ vaikų būna, KOKIŲ yra, Dieve, Dieve mano....
viskas bus gerai.
Labai skaudu, kad kai viskas gerai - palink daug žmonių, bet kai nutinka kažkas... taip tušči.. ir vienas- du žmonės šalia.
ačiū.
laimutis lanko darželį, kai aš pamačiau, KOKIŲ vaikų būna, KOKIŲ yra, Dieve, Dieve mano....
viskas bus gerai.
QUOTE(maiiia @ 2006 06 22, 09:53)
ačiū, kad palaikote.
ačiū.
viskas bus gerai.
Šaunuolė , kad neprarandi optimizmo , kaip Laimutis užaugs jis jumis didžiuosis , kad turi tokią tetą ir tokią močiutę .
ačiū.
viskas bus gerai.
Šaunuolė , kad neprarandi optimizmo , kaip Laimutis užaugs jis jumis didžiuosis , kad turi tokią tetą ir tokią močiutę .