wou...koks vaizdelis
Ačiukas
QUOTE(diasaja @ 2011 10 26, 22:17)
labai jau skanūs vaizdeliai, o ir ,,blondinė" šauniai darbuojasi, daržas tobulai sutvarkytas..kaip į parodą...
Kad kitamet laiku pasisodint braškes,tai į ta vieta svogunus sodinti
QUOTE(amarrile @ 2011 10 28, 16:03)
Kad kitamet laiku pasisodint braškes,tai į ta vieta svogunus sodinti
aš jau pavasarį žinojau kur sodinsiu liepos mėnesį braškes, tai ten pasėjau garstyčias.
diasaja-koooks vaizdas tų pilnų pintinių
Aš vakar vaikams nuskyniau paskutines braškes, dar yra žalių, bet jau nesunoks, čia mano tos tipo vijoklinės.
Aš vakar vaikams nuskyniau paskutines braškes, dar yra žalių, bet jau nesunoks, čia mano tos tipo vijoklinės.
šiandien apžiūrėjau savo braškes: kruša iškapojo lapus
Gal kas gali patart kuo dengti?
(nes lauke tai +3 tai -1 ...ir nežinia kada bus -10 )
Gal kas gali patart kuo dengti?
(nes lauke tai +3 tai -1 ...ir nežinia kada bus -10 )
tai kad nereik braškių dengt.. -10 joms tikrai nebaisu
QUOTE(saintlina @ 2012 01 08, 21:50)
tai kad nereik braškių dengt.. -10 joms tikrai nebaisu
gaila kai augalus kapoja krusa
Na, manau , -10 nebaisu, kai ant ju sniego patalas.
aš visas uždengiau sausom medžių šakom...iš kirtavietės prisirinkau ...skaičiau , kad naudinga , ypač kai nėr sniego apsaugo nuo žvarbaus vėjo o paskui sulaiko sniegą...ir kruša nekapoja irgi...
aš trečius metus braškių absoliučiai niekuo nedengiu - kažkaip per didžiuosius šalčius sniego visad būna, tai jos tykiai po sniego danga ir peržiemoja
paskaitinėjau apie braškynus, apžiūrėjau braškes - jau toooooks uogyčių noras užpuolė, kad greit šaldiklin lindau tų skanumynų pasmaližiaut
vat taip pas mane braškės auga
o iš šono jų kaimynės žemuogės
didžiausias pliusas, kad uogyčių vaikams būna iki pat šalnų
praeitos vasaros derlius
gaila, tik kad veislių nežinau - pirkau parodoj iš ūkininko, prašiau, kad labai derlingos ir skirtingo ankstyvumo būtų, tai tikrai pasiteisino, tik vat pavadinimus išmečiau nepagalvojusi, kad kažkada bus įdomu žinot ką auginu
paskaitinėjau apie braškynus, apžiūrėjau braškes - jau toooooks uogyčių noras užpuolė, kad greit šaldiklin lindau tų skanumynų pasmaližiaut
vat taip pas mane braškės auga
o iš šono jų kaimynės žemuogės
didžiausias pliusas, kad uogyčių vaikams būna iki pat šalnų
praeitos vasaros derlius
gaila, tik kad veislių nežinau - pirkau parodoj iš ūkininko, prašiau, kad labai derlingos ir skirtingo ankstyvumo būtų, tai tikrai pasiteisino, tik vat pavadinimus išmečiau nepagalvojusi, kad kažkada bus įdomu žinot ką auginu
QUOTE(mumrikas @ 2012 01 09, 16:24)
praeitos vasaros derlius
O jau grožis tikrai įdomu ką auginat,norėtume ir mes kur tų veislių įsigyti : geda2: