aš nuo paukščių kaliau kuolus ir rišau prekybos centrų maišelius,kad plevėsuotų ir brazdėtų-padėjo
Papildyta:
aš nuo paukščių kaliau kuolus ir rišau prekybos centrų maišelius,kad plevėsuotų ir brazdėtų-padėjo
Uzdengiau agro plevele nuo drugeliu , kad nedetu kiasiniu, kazi ar brazkem apdulkint reikia biciu
mes taip bandom nuo pauksciu gintis... - maiselius ant virviu sukarpytus dejom - tikrinam ar veiks :
ir dar pasiruose det tinkleli (matosi pievutej paruostas... kai tik pamatysim, kad ijunko... nors siaip nesinori jo det, nes nei vaikas pribeges nusiskins ir siaip, niekaip normaliai nesugalvojom dar konstrukcijos, kad normaliai uzdengt...) - nes praeitais metais kekstai isvoge visas...
ir dar pasiruose det tinkleli (matosi pievutej paruostas... kai tik pamatysim, kad ijunko... nors siaip nesinori jo det, nes nei vaikas pribeges nusiskins ir siaip, niekaip normaliai nesugalvojom dar konstrukcijos, kad normaliai uzdengt...) - nes praeitais metais kekstai isvoge visas...
Mes irgi valgom pilna burna. Mmmm kaip skanu... Pas mane ankstvos Honeyone. Vidutinio velyvumo dar neprasidejo. Tas jau saldysiu ir virsiu, o sitas visas supuole suraitojam
QUOTE(liina:) @ 2012 06 13, 15:06)
Pas mane jau antra diena,kaip pauksciai nules braskes gal zinot,kaip juos atbaidyti?
Tik agroplėvelė gelbsti.Pernai ir braškes,vyšnias,raudonus serbentus nuvarė visai. Šiemet visą lauką uždengiau agroplėvele,tai kol kas ramu.
QUOTE(ievakata @ 2012 06 13, 19:57)
Uzdengiau agro plevele nuo drugeliu , kad nedetu kiasiniu, kazi ar brazkem apdulkint reikia biciu
turbūt nebūtinos bitės.. pas mane po agro buvo ilgą laiką, dar prieš žydint uždengėm, o nuklojus jau visos užmegztos buvo.. Bet gal čia ir nuo veislės priklauso, gal yra ir ne savidulkių
manau,kad bičių reikia, nes dieną agriplėvelė būna ir nudengiama,hmmm
Laba,mergaites,.
Susiduriau su neaisku man reiskiniu,gal tai jau ir aptarinejot
Braškės gausisiai žydėjo ant aukštu stiebu smulkiais ziedais,paskui susirauke ir aisku uogu neužmezge-cia liga ir prieziuros klaida.
Buciau dėkinga uz paaiskinima.
Braškės gausisiai žydėjo ant aukštu stiebu smulkiais ziedais,paskui susirauke ir aisku uogu neužmezge-cia liga ir prieziuros klaida.
QUOTE(rarika @ 2012 06 14, 13:51)
Laba,mergaites,.
paziurkit ar tas susiraukes ziedas tiksliau jo viduriukas nera juodas? tai erkutes sueda ziedus ir jei graziai zydi paskui pajuoduoja pats viduriukas ir jis tas viduriukas jau neužsimezga.
Ar tikrai labai dengėt kasdiena agroplevele braskes nuo salnu vakarais visa geguze? Kad ir nepraneša šalnų bet būna kad vistiek pašala žiedukai. Gal pašalo kažkiek. Tos didžiosios pagrindinės kekės. O dabar kur žydi tai turėtų jau vesti uogas, jei jos vėl rauksis vadinasi kenkėjai, nes šalnų jau nebūna.
šeip braškes dar gausiai žydi tai dar gautumet iš esamu žiedu derliaus jei pabandytumet kuom papurkšti dabar. Tada gal bent menką derlių dar turėtumėt vėliau.
Čia tik mano nuomonė,
Gal profesonalės patars dar kažką geriau.
QUOTE(Dvasia22 @ 2012 06 14, 19:40)
pažiurėkit ar tas susiraukęs žiedas tiksliau jo viduriukas nera juodas? tai erkutės suėda ziedus ir jei gražiai zydi paskui pajuoduoja pats viduriukas ir tas viduriukas jau neužsimezga.
Ar tikrai labai dengėt kasdiena agroplevele braskes nuo salnu vakarais visa geguze? Kad ir nepraneša šalnų bet būna kad vistiek pašala žiedukai. Gal pašalo kažkiek. Tos didžiosios pagrindinės kekės. O dabar kur žydi tai turėtų jau vesti uogas, jei jos vėl rauksis vadinasi kenkėjai, nes šalnų jau nebūna.
šeip braškes dar gausiai žydi tai dar gautumet iš esamu žiedu derliaus jei pabandytumet kuom papurkšti dabar. Tada gal bent menką derlių dar turėtumėt vėliau.
Čia tik mano nuomonė,
Čia tik mano nuomonė,