Įkraunama...
Įkraunama...

Braškės

QUOTE(meme @ 2011 09 22, 14:48)

uzsimaniau dabar dar ir Polkos ax.gif

reikes laukti pavasario
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jazira: 27 rugsėjo 2011 - 14:51
taigi va mergaiciukes jungiuosi i jusu buri vacation4.gif: kaimynas man dave 6 braskiu daigus jie jau pasodinti vazoneliuose,gyvenu UK tad galimybes i zemes cia sodint ribotos nes zeme labai prasta, tad mano klausimas ka man daryt su tais daigais persodint i didelius vazonus kad joms vietos butu ir kur jas geriau laikyti namie ar lauke?dabar jos pas mane verandoj g.gif
Atsakyti
Geriau laikyti lauke. Galit su vazonais į žemę įkasti. Patalpoje jos skurs, nes tai lauko augalai. Be to pas Jus šilčiau, nei pas mus..
Atsakyti
Ar nebus blogai jeigu dabar visas braškes uždengsiu šienu, ar geriau ant pačių braškų nedėt, o tik aplink jas prie pat g.gif
Atsakyti
būtent dabar tai nei ant braškių, nei ant ko nors kito nedėčiau nieko. Kai šala orai, įvairūs žalą darantys vabzdžiai, graužikai ieško šiltesnės vietos žiemojimui. Dengti reiktų kuomet minusas tampa pastoviu ( -7 ir žemiau ), nešviečia atlydžių.

Tiesa, ant pačių braškių ir taip nereikia nieko dėt, mulčas dedamas šalia kerų.
Atsakyti
noriu pasigirti, kaip mano blondinė padeda man daržininkauti-iš braškių renka grambuolio lervas thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
Mano a.a. taksė irgi ėsdavo grambuolius.Tik man išksti jau reikdavao. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2011 10 23, 21:34)
noriu pasigirti, kaip mano blondinė padeda man daržininkauti-iš braškių renka grambuolio lervas thumbup.gif

user posted image

Vai,kokia saunuole,bet bekapstydama grambuolius ar neisrauna ir braskes,jei po jomis tie bjaurybes randasi?
Atsakyti
QUOTE(Venta9 @ 2011 10 24, 13:35)
ar neisrauna ir braskes,jei po jomis tie bjaurybes randasi?

vienas tik buvo iškeltas.
Atsakyti
Labas visoms, pasikartosiu su savo klausimu, bet perzvelgus foruma, tikrai gero atsakymo ir neradau. ax.gif Pradejau auginti braskes, ir kitamet ruosiuos uzsodinti nemaza plota, taigi ieskau irankio su kuriuo vyktu darbas greiciau, galbut kas nors zinote? blush2.gif Is anksto dekoju. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(indieraa @ 2011 10 25, 19:52)
Labas visoms, pasikartosiu su savo klausimu, bet perzvelgus foruma, tikrai gero atsakymo ir neradau. ax.gif  Pradejau auginti braskes, ir kitamet ruosiuos uzsodinti nemaza plota, taigi ieskau irankio su kuriuo vyktu darbas greiciau, galbut kas nors zinote?  blush2.gif Is anksto dekoju. smile.gif

Labai nekonkrečiai paklausei schmoll.gif Kaip matai, visos čia augina braškes jau nemažai metų ir, jei tokio klausimo dėl "įrankio" nekilo, matyt visoms tai nebuvo problema. Bet gal tu kalbi apie pramoninį auginimą? Kiek tas "nemažas plotas"...juk neaišku mums schmoll.gif Gal ir traktoriaus reikėti biggrin.gif
Man, pvz., užtenka kastuvo duobelei iškasti...visos dirvos aš nekasu, bet tik sodinimo vietą... Na o toliau auginimas mano tuo ir baigiasi... nei aš ūsų traukau, nei retinu...auga braškytės kaip joms patinka...be stresų, be baimės, kad bus dalis sunaikinta... biggrin.gif Ruduo bus ilgas ir šiltas...braškytės nė neketina dar žiemoti... lapeliai sodrūs, sveiki... thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fonda: 25 spalio 2011 - 20:30
QUOTE(Fonda @ 2011 10 25, 21:20)
Labai nekonkrečiai paklausei schmoll.gif Kaip matai, visos čia augina braškes jau nemažai metų ir, jei tokio klausimo dėl "įrankio" nekilo, matyt visoms tai nebuvo problema. Bet gal tu kalbi apie pramoninį auginimą? Kiek tas "nemažas plotas"...juk neaišku mums schmoll.gif Gal ir traktoriaus reikėti biggrin.gif
Man, pvz., užtenka kastuvo duobelei iškasti...visos dirvos aš nekasu, bet tik sodinimo vietą... Na o toliau auginimas mano tuo ir baigiasi... nei aš ūsų traukau, nei retinu...auga braškytės kaip joms patinka...be stresų, be baimės, kad bus dalis sunaikinta... biggrin.gif Ruduo bus ilgas ir šiltas...braškytės nė neketina dar žiemoti... lapeliai sodrūs, sveiki...  thumbup.gif

kokie gražūs lapeliai thumbup.gif , o man visi aiškina kad reikia ūsus karpyti ir t.t.
pasirodo geriausia savo galva galvoti mirksiukas.gif
Atsakyti