Įkraunama...
Įkraunama...

Braškės

Pas mane irgi puse pernyksciu braskiu tokios pat doh.gif As tai nemanau, kad is ju kazkas bus. Jau pora savaiciu turbut tokios. Velyvesnes kurios zydejo/zydi, tai normaliai uogas dideles jau mezga, o sitos uzsirauke. Nebent zemuoges is ju bus laugh.gif As jau pasiruosus jas laidot.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elar: 05 birželio 2012 - 10:37
QUOTE(Vandene @ 2012 06 05, 11:16)
Kažin kas čia galėtų būti atsitikę? Tos, kurios užmezgė uogas, nužydėję kitaip atrodo...
user posted image

Man uogų kekės labai panašios į laukinių braškių. Manau, kad uogos bus smulkios kaip žemuogės.
Atsakyti
QUOTE(*Vosylka* @ 2012 06 05, 12:10)
Ką daryt, braškių šaknis nukanda kažkokios kirmėlės doh.gif

Tai grambuoliai - didžioji braškyno problema doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Astaite1 @ 2012 06 05, 11:43)
Man uogų kekės labai panašios į laukinių braškių. Manau, kad uogos bus smulkios kaip žemuogės.

Ar jos taip išsigimsta? Šitaip atrodančių yra ir iš pernykščių ūglių, ir trečiamečių krūmelių. Pernai vedė kuo puikiausiai g.gif
Jau čia viskas, raut jas reikės? O aš kaip tyčia visus ūsus nuskabiau šiemet, nes maniau man jų nereikės doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vandene: 05 birželio 2012 - 11:22
QUOTE(Vandene @ 2012 06 05, 11:21)
Ar jos taip išsigimsta? Šitaip atrodančių yra ir iš pernykščių ūglių, ir trečiamečių krūmelių. Pernai vedė kuo puikiausiai g.gif
Jau čia viskas, raut jas reikės? O aš kaip tyčia visus ūsus nuskabiau šiemet, nes maniau man jų nereikės doh.gif

Nežinau kas bus ar ne..bet kiek anksčiau rašėm apie vyriškas ar gaidžiais vadinamas braškes( didesni kerai, šviesesni lapai,daug žydi, bet vaisių neužmezga ir ypač daug leidžia ūsų).O jei tos braškės nieko neužmegs, tai meskit jas lauk, neleidus prisiveisti..
O dėl ūsų tai-reikia dauginti tik iš pačių geriausių braškių: daugiausiai dera, sveikiausios, didžiausios ir idealu būtų jei pirmametės( tokias derėjimo metu pasižymiu pagaliuku ir tik nuo jų renku daigus būsimam braškynui,o ir kokybiški daigai nekainuoja tiek daug, kad taupyt, visada galima išmėginti naujas veisles, naujųs skonius.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nijole0619: 05 birželio 2012 - 12:09
QUOTE(nijole0619 @ 2012 06 05, 13:07)
Nežinau kas bus ar ne..bet kiek anksčiau rašėm apie vyriškas ar gaidžiais vadinamas braškes( didesni kerai, šviesesni lapai,daug žydi, bet vaisių neužmezga ir ypač daug leidžia ūsų).O jei tos braškės nieko neužmegs, tai meskit jas lauk, neleidus prisiveisti..
O dėl ūsų tai-reikia dauginti tik iš pačių geriausių braškių: daugiausiai dera, sveikiausios, didžiausios ir idealu būtų jei pirmametės( tokias derėjimo metu pasižymiu pagaliuku ir tik nuo jų renku daigus būsimam braškynui,o ir kokybiški daigai nekainuoja tiek daug, kad taupyt, visada galima išmėginti naujas veisles, naujųs skonius.

Gali būt, kad taip ir bus, nes ūsų tikrai labai daug. Na ką reiškia atnaujinsim braškyną anksčiau negu maniau, tiek tos bėdos biggrin.gif
Atsakyti
o aš noriu pasidžiaugt, kad šiemet pas mus braškės ir žemuogės labai gausiai žydėjo ir matosi, kad uogų bus daug, kaip ir pernai thumbup.gif Jau kelinta diena su vaikais po saują uogų nusiraškom, tik vat kad saulė nedžiugina pastaruoju metu ir sunku vargšiukėms nokt sad.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2012 06 05, 11:56)
Tai grambuoliai - didžioji braškyno problema doh.gif

eina sau doh.gif Tai ką daryt? doh.gif

QUOTE(mumrikas @ 2012 06 05, 13:36)
o aš noriu pasidžiaugt, kad šiemet pas mus braškės ir žemuogės labai gausiai žydėjo ir matosi, kad uogų bus daug,
user posted image

Niam niam 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
su grambuoliais karas yra sunkus sad.gif deja

aš iš komposto krūvos ėmiau žemių,iškasu kastuvą-grambuolių lervos, fu,tai gal 20 jų pririnkau į kibirą,vištoms nunešiau-balius buvo smile.gif o tik galima įsivaizduoti,kiek jų ten dar yra tame komposto kalne sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Vandene @ 2012 06 05, 11:21)
O aš kaip tyčia visus ūsus nuskabiau šiemet, nes maniau man jų nereikės doh.gif

kad nuskabėt ne bėda - jų greit vėl priaugs smile.gif tik ar verta vėl rizikuoti g.gif
reikėtų keisti veislė, rudenį prašom - turiu įvairių mirksiukas.gif

mumriko braškyne ir gražu, ir skanu bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vera.vera: 05 birželio 2012 - 14:43
QUOTE(vera.vera @ 2012 06 05, 15:42)
rudenį prašom - turiu įvairių mirksiukas.gif

kokia kaina orentuotis? ax.gif

mumriko braskes net per ekrana kvepia wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Freke @ 2012 06 05, 16:14)
kokia kaina orentuotis? ax.gif

trisdešimt centų ax.gif
bijau ir aš tų grambuolių, baisiausia, kad nėra priemonių, kurios juos iškraustytų g.gif
Atsakyti