Įkraunama...
Įkraunama...

Braškės

QUOTE(Lupita 77 @ 2012 06 03, 10:30)
Aš irgi radau visas keturias thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif dukrai. Bet kiek sraigių verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif Ką daryt? g.gif

sako kiaušinių lykštai jų pilveliams nepatinka,gal padėtų ax.gif
Atsakyti
mes jau nešam kilogramais wub.gif
Auga juodoj plėvelėj ir ilgą laiką pavasarį buvo dengtos agroplėvele, dėl to ir derlius ankstesnis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 06 03, 19:55)
mes jau nešam kilogramais  wub.gif
Auga juodoj plėvelėj ir ilgą laiką pavasarį buvo dengtos agroplėvele, dėl to ir derlius ankstesnis  smile.gif

mes taip pat nešam kilogramais, bet auginame natūraliai lauke be jokių plėvelių 4u.gif
Atsakyti
O pas mus suds doh.gif Pauksciai lesa... ir braskes, ir zemuoges... teks imtis priemoniu g.gif
Atsakyti
Sveikos braskininkes. thumbup.gif Dziugu kad yra tokia temele. 4u.gif Turiu jums klausimeli mano visos braskes skruzdelem aplipusios ar tai gerai ar blogai. g.gif
QUOTE(vija zemaite @ 2012 05 31, 21:17)

druskos tirpalas
10 L šilto vandens, stiklinė druskos, ištirpinti, atvėsinti iki kambario temp. Naikina voratinkl.erkutes, vikšrus, kopūstų vikšrus.

Ar sitas tirpalas naikintu skruzdeles smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Akella @ 2012 06 04, 23:02)
Sveikos braskininkes. thumbup.gif Dziugu kad yra tokia temele. 4u.gif  Turiu jums klausimeli mano visos braskes skruzdelem aplipusios ar tai gerai ar blogai. g.gif

nieko gero galiu pasakyti is patirties- pas mane aplipe buvo gale lysves 4 kupsteliai ir jau vakar pastebejau amaru sad.gif Sako kur skruzdes-ten amarai. Eisiu purkst ukisku muilu tuos amarus. Pernai nuo burokeliu lapu taip per kelis kartus nuvijau juos. O skruzdem tai man neina atsikratyti - pilnas sklypas ju unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elar: 05 birželio 2012 - 07:56
Jūs taip skaniai rašot apie braškes, kad ir man norisi jau jų paragaut bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(užsklanda @ 2012 05 31, 16:55)
o dabar galima patresti braskes? jei jau va uogos yra? ir kuo patresti? apskrtitai  - kada jos tresiamos?

kai uogos noksta užtenka vandens.O įveisiant braškyną- tada jau ,,gerinam žemę kas kuo turi- aš kompostu ir jei turiu perpuvusiu mėšlu +pelenai. Braškynas paprastai gerai dera 3metus, po to keičiam vietą, tad žemę vėl ruošiam. O jei jau labai nuskurusios braškytės, tai anksti pavasarį-berčiau kokias trąšas, juk yra net specialiai braškėms subalansuotos... biggrin.gif ar ,,natūraliais" raugais kur kitoje temoje receptukai minimi.
Atsakyti
Ką daryt, braškių šaknis nukanda kažkokios kirmėlės doh.gif
Atsakyti
Kažin kas čia galėtų būti atsitikę? Tos, kurios užmezgė uogas, nužydėję kitaip atrodo...
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vandene: 05 birželio 2012 - 10:16
jei viduriukuose matosi užuomazgos viskas gerai
Atsakyti
QUOTE(malram @ 2012 06 05, 11:17)
jei viduriukuose matosi užuomazgos viskas gerai

Kažkokios matosi, bet visai mažytės ir juodais spygliukais
Sakot išaugs dar g.gif Jau savaitę tokios
Atsakyti