Įkraunama...
Įkraunama...

Braškės

QUOTE(wytaute69 @ 2012 05 31, 14:08)
kokiu pastovumu?

pjauta žole vieną kartą į 1-2 savaites, o šiaudais/šienu gal vieną kartą 1-2 mėnesius, nors yra ir kur kas 3 mėnesiai.
Papildyta:
QUOTE(*Komilfo* @ 2012 05 31, 15:47)
4u.gif  mano braškės plonai šiaudais mulčiuotos,ar galiu ant viršaus dėti žolę ar geriau šiaudus nuimti  ax.gif  4u.gif

aš daryčiau taip: šiaudus patraukčiau į tarpus, o likusias vietas - pjauta žole. Šiaip geriausias varianats: pirmaiusia pjauta žolė, o po to šiaudai ar šienas.
Atsakyti
QUOTE(Eliza68 @ 2012 05 31, 22:41)
Raso, kad ziedgrauzys puola ankstyvasias veisles. Jei neklystu ir tose paciose "Sodo spalvose" apie tai rase.

Nu reiks atidziau apziuret ax.gif . O ar tas brudas aiskiai matomas padaras?
Atsakyti
QUOTE(edinka @ 2012 06 01, 18:02)
Nu reiks atidziau apziuret  ax.gif . O ar tas brudas aiskiai matomas padaras?

Pati savo akim nemaciau jo, tik nulinkusius ziedelius.O pats niekadejas tai 2-3mm dydzio zalsvas vabaliukas, ziemojantis po lapais, todel bandysiu siemet po derliaus nupjauti visus lapus, gal dar kokiais nuovirais nupjovus palaistysiu, ziuresiu-gal pades g.gif .
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2012 05 30, 11:50)
Agrotekstile va tokia:

pas mane tokia...bet ant jos buvo parasyta, kad vasara reikia deti siaudu, nes ikais ir bus perkarsta saknim... gal kas pakomentuos, ar deda ka ar taip ir palieka?
Atsakyti
Mes kaime kelis kartus bandeme su juoda agroplevele, tai vienokia , tai kitokia. Nieko neisejo, na bet ten ir siaip braskems kazko zeme netinka. Bet su plevele buvo dar blogiau- tikrai perkaista, o ir vabaliukai, skruzdeles labai mego po ja isikurti doh.gif Geriau jau buvo tik su siaudais, be pleveles.
Atsakyti
QUOTE(naca @ 2012 06 02, 08:11)
Mes kaime kelis kartus bandeme su juoda agroplevele, tai vienokia , tai kitokia. Nieko neisejo, na bet ten ir siaip braskems kazko zeme netinka. Bet su plevele buvo dar blogiau- tikrai perkaista, o ir vabaliukai, skruzdeles labai mego po ja isikurti doh.gif  Geriau jau buvo tik su siaudais, be pleveles.

po siaudais tai mano braskem nepatiko, viena lisve turiu... tai braskes(lapai ir ziedai) gal 3 ar 4 kartus mazesnes uz augintus po plevele... matyt per salta jiems po siaudais
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2012 06 02, 16:14)
po siaudais tai mano braskem nepatiko, viena lisve turiu... tai braskes(lapai ir ziedai) gal 3 ar 4 kartus mazesnes uz augintus po plevele... matyt per salta jiems po siaudais

gal joms drėgmės labiau trūko, nes po plėvele mažiau garuoja nei po šiaudais g.gif
Atsakyti
thumbup.gif priskyniau saują braškių 4u.gif ( šešias biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(*Vosylka* @ 2012 06 02, 22:31)
thumbup.gif priskyniau saują braškių 4u.gif ( šešias  biggrin.gif  )

wub.gif Tos pirmosios pačios pačios skaniausios thumbup.gif
Atsakyti
Aš irgi radau visas keturias thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif dukrai. Bet kiek sraigių verysad.gif verysad.gif verysad.gif Ką daryt? g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Vosylka* @ 2012 06 02, 21:31)
thumbup.gif priskyniau saują braškių 4u.gif ( šešias  biggrin.gif  )

Aš 5 iš šiltnamio biggrin.gif Turiu ten 1 kelmelį ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zebrina @ 2012 06 03, 10:36)
Aš 5 iš šiltnamio biggrin.gif Turiu ten 1 kelmelį ax.gif

Pas mane 4 kelmeliai šiltnamyje netyčia užsilikę, tai jau savaitė kaip kasdien po 2-4 vaikams parnešu (vakar neparnešiau, pati suvalgiau lotuliukas.gif ), bet sakiau tikrai daugiau pakraščiu pasodinsiu, nes taip malonu, kai tokios ankstyvos uogos būna, nors ir kelios wub.gif
Atsakyti