Įkraunama...
Įkraunama...

Braškės

QUOTE(Jazira @ 2011 09 19, 09:49)
as tai sicia pirkau, Anyksciu raj., gal tolokai, bet norejosi geros veisles  ax.gif

Pas mus mieste savaitgalį kermošius ir bus šie žmogeliukai su braškių daigais, labai puiku,galima drąsiai pas juos pirkti bus,nes žiūriu labai geri atsiliepimai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(žvilgsnė @ 2011 09 22, 08:51)
Pas mus mieste savaitgalį kermošius ir bus šie žmogeliukai su braškių daigais, labai puiku,galima drąsiai pas juos pirkti bus,nes žiūriu labai geri atsiliepimai bigsmile.gif

tik bus brangiau nei kad pas juos pirkti. per muges man rodos pas juos būdavo už 11 daigų 10Lt.
O jei pas juos tiesiogiai, tai jei nedaug perkis tada berods po 70 centų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(žvilgsnė @ 2011 09 22, 08:51)

ax.gif tai čia kokiam mieste
Atsakyti
QUOTE(meme @ 2011 09 21, 06:54)
Mes irgi pirkom Yamaska. Tai galiu pasakyti kad uogos labai didelės, gražios ir tikrai skanios. Pirmą kart šiemet jų buvo, tai net nežinau, ar kad lietaus daug buvo ar šiaip rūšis tokia, bet paskui kažkaip pūti jos pradėjo ir nedavė tokio didelio derliaus kaip Polka ar Honeyoe. Žiūrėsim kaip kitamet bus. Bet tikrai skanios uogos  4u.gif

super, jei skanios, tokiu ir norejom. o kaip Polka ir Honeyoe? rugscios? o uoga smailejantis ar buka?

QUOTE(tany @ 2011 09 21, 15:25)
o kokios kainos?

Anyksciuose lietuviski ar ne?

mes mokejom 70 cnt uz daiga, pirkom is viso 100 daigu ivairiu rusiu (cia ne tik sau, bet ir giminei lotuliukas.gif )

ten lietuviskos braskes, ji pati augina, turi ten visokius sertifikatus, net dirva sertifikuota smile.gif su lenkiskaom nelabai kaip sekesi, todel as ju jau niekada schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jazira: 22 rugsėjo 2011 - 14:20
QUOTE(meme @ 2011 09 22, 09:15)
tik bus brangiau nei kad pas juos pirkti. per muges man rodos pas juos būdavo už 11 daigų 10Lt.
O jei pas juos tiesiogiai, tai jei nedaug perkis tada berods po 70 centų  mirksiukas.gif

Na žiūrėsim kokios kainos,svarbiausia,kad patikimi žmonės ir nepirksi katės maiše:)

QUOTE(diuni @ 2011 09 22, 09:58)

Švenčionys:)
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2011 09 22, 08:58)

si savaitgali bus Kaune prie Senuku
Papildyta:
idomiai, skambinau sake busim Kaune Sodininku mugej, tai vadinasi ne tik Kaune smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jazira @ 2011 09 22, 15:20)
super, jei skanios, tokiu ir norejom. o kaip Polka ir Honeyoe? rugscios? o uoga smailejantis ar buka?
Man skaniausios pasirodė Polka, bet čia kas kokias mėgsta. Polka pačios saldžiausios. Bet visumoj tai man visos trys rūšys pasirodė skanios. Dėl formų tai kažkaip nepamu, gal nelabai aktualu man tai buvo, bet jei neklystu tai bukos

Atsakyti
QUOTE(tany @ 2011 09 22, 15:30)
si savaitgali bus Kaune prie Senuku
Papildyta:
idomiai, skambinau sake busim Kaune Sodininku mugej, tai vadinasi ne tik Kaune smile.gif

Prie senuku Draugystes g-je ar prie Megos?
Atsakyti
ax.gif bet jau vėloka sodinti...ar dar galima g.gif
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2011 09 22, 21:26)
ax.gif bet jau vėloka sodinti...ar dar galima g.gif

.........http://www.up.lt/straipsniai/skaitykite/?article_id=2557
Ritas Kvietkus: „Braškes geriausia sodinti pavasarį“
Ritas Kvietkus (Adomiškių k., Šiaulių r.) – uogininkas profesionalas, auginantis ne tik braškes, bet ir avietes. R. Kvietkaus braškyno plotas užima per keturis hektarus, braškių daigus atsiveža iš Olandijos, Anglijos, Italijos, Lenkijos, domisi naujausiomis veislėmis, jas pritaiko mūsų klimato sąlygoms.
Pasak R. Kvietkaus, būtų labai gerai, jei būsimajam braškynui skirtame sklype metus būtų buvęs pūdymas, kad nebūtų žolių. Šis braškininkas teigia, jog vis dėlto, priešingai įsigalėjusioms tradicijoms, braškes geriausia sodinti ne rugpjūtį, o pavasarį, tais pačiais metais išskinant žiedus, neleidžiant augalui vesti uogų, taip jį sustiprinant, tuomet jau kitais metais būna labai gausus derlius. „Jeigu sodiname rugpjūčio mėnesį ir iki rugsėjo 10 dienos, tuomet gauname tik 30 proc. derliaus, kurio sulauktume pasodinę braškes pavasarį“, – sako R. Kvietkus.

O ir šiaip... info dominuoja visų augalų sodinimo pavasarį pliusai... Tik aš apskritai jokių ūsų nekarpau... auga ir dera labai gausiai... sodinu tik pavasarį...
Atsakyti
QUOTE(Venta9 @ 2011 09 22, 18:30)
Prie senuku Draugystes g-je ar prie Megos?

Draugystes
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2011 09 23, 12:59)
Draugystes

Aciu.
Atsakyti