Įkraunama...
Įkraunama...

Braškės

QUOTE(*Ryto rasa* @ 2012 05 30, 09:39)
Ji vienspalve juoda.Tikrai ne plastmasine  schmoll.gif Ji labiau primena audini.Bet yra persvieciama.Jos tas juodumas nera aklinas.As vis galvoju gal as ne tokia ja nupirkau  g.gif O kur jus saviske isigijot.Ir kokia metro kaina mazdaug?
Sakykit,o kaip jus jas laistot.

aš pirkau Žaliajam centre. Ir šiemet norėjau dar nusipirkt, tai labai gerai kainą prisimenu - 1 bėginis metras 4,56 Lt. Plotis 3,2 m.
Aš tokią plačią (3,2 m) ir klojau. Be to, kelis gabalus vieną prie kito, tai pas mane niekaip kitaip tų braškių nepaimsi, reik ištisai tik per plėvelę ir vaikščiot. Bet ji tanki tokia, nepasakyčiau, kad labai peršviečiama. Iš vaizdo - tokia kaip Elar.
O kad plyštų dėl to, kad sudrėkus, irgi nepanašu schmoll.gif Ir laistau visą lauką, ir lietus pila, ir ant šlapios dažnai marširuojam - nieko jai neatsitinka.
Atsakyti
Zinot pamasciau,kad gal ir istikro ta zeme pries sodinima buvo per daug supurenta.As ja irgi pavasari perkasiau ,isrinkau pikzoles ,patresiau,bet nesutrombavau pries tiesdama plevele.Gal istikruju tame ir priezastis g.gif Jauciu kai po dar poros metu isnaujo atsodinsiu braskyna sodinsiu jau tik dvi linijas po po 2ar 3 eiles,kad tarp ju isvis vaikscioti nereiketu.Nu,bet gyveni ir mokaisi,o pamokos kainuoja. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(saintlina @ 2012 05 30, 11:11)
aš pirkau Žaliajam centre. Ir šiemet norėjau dar nusipirkt, tai labai gerai kainą prisimenu - 1 bėginis metras 4,56 Lt. Plotis 3,2 m.
Aš tokią plačią (3,2 m) ir klojau. Be to, kelis gabalus vieną prie kito, tai pas mane niekaip kitaip tų braškių nepaimsi, reik ištisai tik per plėvelę ir vaikščiot. Bet ji tanki tokia, nepasakyčiau, kad labai peršviečiama. Iš vaizdo - tokia kaip Elar.
O kad plyštų dėl to, kad sudrėkus, irgi nepanašu  schmoll.gif  Ir laistau visą lauką, ir lietus pila, ir ant šlapios dažnai marširuojam - nieko jai neatsitinka.

Aaaaa,tai jusu ir plevele brangesne nei as pirkau.Matomai kokybe kita.O tas Zaliasis centras Vilniuje ar jus cia turit mintyje Zalia stotele prie Kalvariju turgaus?
Atsakyti
Laba diena, man neduoda nuotrauku ikelti, gal veliau leis. Man dar toks klausimas ar galima vienoje vietoje sodinti keliu rusiu braskes, t.y viena lysve vienu o salia kita lysve kitu? Aciu
Atsakyti
QUOTE(*Ryto rasa* @ 2012 05 30, 11:18)
Zinot pamasciau,kad gal ir istikro ta zeme pries sodinima buvo per daug supurenta.As ja irgi pavasari perkasiau ,isrinkau pikzoles ,patresiau,bet nesutrombavau pries tiesdama plevele.Gal istikruju tame ir priezastis  g.gif Jauciu kai po dar poros metu isnaujo atsodinsiu braskyna sodinsiu jau tik dvi linijas po po 2ar 3 eiles,kad tarp ju isvis vaikscioti nereiketu.Nu,bet gyveni ir mokaisi,o pamokos kainuoja.  4u.gif
Papildyta:

Aaaaa,tai jusu ir plevele brangesne nei as pirkau.Matomai kokybe kita.O tas Zaliasis centras Vilniuje ar jus cia turit mintyje Zalia stotele prie Kalvariju turgaus?

Šitos plėvelės yra ir ermitaže ir senukuose. Jūs turbūt nusipirkot tokią paprastą agro, kur naudoja uždengimui nuo šalnų (lygiai tokia pat būna ir balta), tai ji plonytė, ir tikiu kad plyšta lengvai. O jų yra ne tik žalioj stotelėj, bet ir ermitaže tikrai yra ir senukuose. Kaina virš 4lt, bet ten su pločiais 3.2 berods. Žinau kad mes pjovėm ją perpus
Atsakyti
Aciu,mergaites, uz patarimus aciuks.gif Su jusu pagalba radau pora dalyku kuriuos reikejo daryti kitaip.Bandysiu pasitaisyti mirksiukas.gif 4u.gif
Aurora25,noreciau tau ka patarti,bet esu visai zalia situ nklausimu,bet vyresni zmones sako,kad negerai greta sodinti skirtingu veisliu braskias,nes jos persimaiso.Nebelieka tos tikrosios veisles kuri buvo ispradziu.Bet cia jau gali labiau pakomentuoti braskiu ekspertai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Ryto rasa* @ 2012 05 30, 11:58)
vyresni zmones sako,kad negerai greta sodinti skirtingu veisliu braskias,nes jos persimaiso.Nebelieka tos tikrosios veisles kuri buvo ispradziu.Bet cia jau gali labiau pakomentuoti braskiu ekspertai  mirksiukas.gif

Aš dar kvailiau padariau, sodinau pirmą metą 2 veislių braškes, paskui dar vieną rūšį, o paskui viskas susimaišė doh.gif Niekad nesukau dėl to sau galvos, bet viliuosi, kad naujam braškynui nusipirksiu naujų vienos rūšies sodinukų ax.gif
Atsakyti
Agrotekstile va tokia:
user posted image
Yra jos ir senukuose, ir Ermitaze, tiek gabalais supakuotos, tiek metrais matuojamos.
user posted image
O sodinti braškes skirtingas rūšis vieną šalia kitos jokių problemų. Jos tarpusavy nesikryžmina - dauginat gi iš ūsų, ne iš sėklų. Veislės susimaišo tada, kai naujus ūglius ima iš bet kur ir bet kaip. Geriausiai naujiems ūgliams turėti atskirus motininius daigus, kuriems neleid-iama net uogų vesti.
Atsakyti
QUOTE(*Ryto rasa* @ 2012 05 30, 10:18)

Zaliasis centras Zirmunuose smile.gif Nepamenu dabar tikslaus adreso, bet salia Zirmunu didziosios Rimi, ten pat greta ir Scheteligas.

Bet kaip mergaiciu jau mineta, yra to gerio ir Senukuose, ir Moki vezi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 05 30, 13:38)
Zaliasis centras Zirmunuose smile.gif Nepamenu dabar tikslaus adreso, bet salia Zirmunu didziosios Rimi, ten pat greta ir Scheteligas.

Bet kaip mergaiciu jau mineta, yra to gerio ir Senukuose, ir Moki vezi smile.gif

jo, to gėrio yra tikrai. Bet aš dabar žiūriu, mes kitokią pirkom nei kad Dvi įmetė, pas mus kaip pas Elar berods.
Ta kur kaip pas Dvi, tai brangi labai
Atsakyti
QUOTE(meme @ 2012 05 30, 13:48)
Ta kur kaip pas Dvi, tai brangi labai

Jei metrais perki, pigesne nei supakuota. Be to pirkit kai Senukuose viskam 30% nuolaida - gaunasi net pigiau uz paprasta agroplevele diena be nuolaidu. rolleyes.gif
Atsakyti
Kai kas sužinos apie nuolaidas,duokit žinią čia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(amarrile @ 2012 05 30, 20:39)
Kai kas sužinos apie nuolaidas,duokit žinią čia 4u.gif

Pasidaryk Senuku puslapy naujienu registracija
Atsakyti