Įkraunama...
Įkraunama...

Braškės

QUOTE(Gaudvilė @ 2012 05 21, 10:36)
nukirpk su žirklėmis wink.gif ir šalia suguldyk. Jei nežydi piktžolės, tai ir neužsisės, ir kaip mulčas bus.

ačiū už idėją 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 05 21, 11:19)
aš irgi buvau supykus, kad pernai mažai buvo ir nutarus šiemet perkelt braškyną į kitą vietą (mano jau trys metai toj pačioj vietoj). Bet dabar pažiūrėjau ir nutariau, kad gal tegu auga ten pat  biggrin.gif 

Kas seniai auginat braškes, ar būtina kas kažkiek metų keist krūmelius ir jų vietą?
Ir dar klausimas - kiek teisybės tame, kad nuo žydėjimo nebegalima braškių ravėti? Vienam plote plėvelė suplyšo, o mulčo tiek neturiu. Jei paliksiu nieko nedarydama, braškių pievoj nerasiu  doh.gif

Kaip su saknu judinimu tai nezinau, bet kai braskyne skynemes braskiu tai seimininkas sake kad ravi tada kai pasibaigia uogos, nes dregme laikosi didesnes uogos buna ir is tikruju paskyniau ten kur maziau zoliu ir pas kui nuejau i uznyna tai ten uogos daug didesnes
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2012 05 20, 20:48)
Mano pirmametės, tai nedaug tų žiedukų smile.gif

mano ir pirmametėse labai daug žiedų bigsmile.gif wub.gif Sodinau Zefir ir Honeoye:

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2012 05 27, 15:18)
mano ir pirmametėse labai daug žiedų bigsmile.gif  wub.gif Sodinau Zefir ir Honeoye:

Oho kokios gražios wub.gif Gal rudenį sodinai? Nes aš tik pavasarį...

Ir lelijų kiek daug bigsmile.gif Aš turiu silpnybę lelijoms, tik laiko nerandu joms vis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2012 05 27, 15:20)
*  Gal rudenį sodinai?

**Ir lelijų kiek daug  bigsmile.gif 

*braškes visada sodinu liepos pabaigoje. Antroje foto matosi pirma lysvė, šias braškes sodinau rudenį, tai ir derlius bus mažesnės už liepos mėnesį sodintų.
**čia tik dalis ax.gif gal kokia 10 rūšių.

Noriu parodyti vieną krūmą: žiedų daug, uogų daug ir pradėjo ūglius leisti. Gal nukirpti? g.gif

user posted image
Atsakyti
koks grožis wub.gif wub.gif
Diasaja, Tu šaunuolė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jurginėlis @ 2012 05 27, 15:30)
koks grožis wub.gif  wub.gif
Diasaja, Tu šaunuolė thumbup.gif

ačiū 4u.gif čia tik dalis braškių. O šios braškės yra 2-jų metų senumo:

user posted image

Atsakyti
Diasaja foto wub.gif

As usus jau antra turbut savaite kaip karpau, nes irgi pradejo sparciai leisti kai kurie pernyksciai krumeliai.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Elar @ 2012 05 27, 15:39)
*Diasaja foto  wub.gif

**As usus jau antra turbut savaite kaip karpau, nes irgi pradejo sparciai leisti kai kurie pernyksciai krumeliai.

*ačiū 4u.gif
**tai kirpsiu tik šiai daugiavaikei, nes yra labai daug norinčių ūglių ax.gif
Elar, kokie gražūs lapai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2012 05 27, 15:43)

fantastiški vaizdai 4u.gif O per manąsias vištos prasiėjo verysad.gif Nu ir nesiseka man su braškėm doh.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2012 05 27, 15:24)
*braškes visada sodinu liepos pabaigoje. Antroje foto matosi pirma lysvė, šias braškes sodinau rudenį, tai ir derlius bus mažesnės už liepos mėnesį sodintų.
**čia tik dalis ax.gif gal kokia 10 rūšių.

Noriu parodyti vieną krūmą: žiedų daug, uogų daug ir pradėjo ūglius leisti. Gal nukirpti?  g.gif

user posted image

Aš karpau. Niekas neprašė ūglių, o pas save nesodinsiu naujų, tai ir karpau, o tie kad auga tai auga, net pačių mažiausių braškiukių
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2012 05 27, 15:43)
**tai kirpsiu tik šiai daugiavaikei, nes yra labai daug norinčių ūglių ax.gif
Elar, kokie gražūs lapai bigsmile.gif

Aciu-tikiuosi ir uogos bus grazios smile.gif
Atsakyti