Įkraunama...
Įkraunama...

Braškės

Pas mane irgi balta balta, bet tik tos kurios ankstyvos, vėlyvesnės žyyymiai mažiau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 05 20, 19:37)
kaip braškės žydi  wub.gif  Seniai nemačiau taip baltuojančio braškyno  wub.gif
Ar pas visas šiemet braškingi metai nusimato?

wub.gif wub.gif Ankstyvos jau baige zydeti...be galo daug ziedu buvo. Velyvos zydi ir labai gausiai, antrametes, bet ir viena rusis pirmameciu neatsilieka bigsmile.gif
Atsakyti
Sodinau tik pavasarį,kas po ranka pasitaikė,bet vistiek laiminga blush2.gif rolleyes.gif kad lengvai prigijo ir žydi smile.gif
Atsakyti
Braškių žiedų viduriukai juodi, kas tai? liga?
Atsakyti
QUOTE(jgjgjgjg @ 2012 05 21, 08:13)
Braškių žiedų viduriukai juodi, kas tai? liga?

Pašalo verysad.gif
Atsakyti
mat žiemą ragelių nenušaldė smile.gif kad tik šalnos nepakąstų
Papildyta:
o juodi viduriukai,tai taip,nušalo..
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 05 20, 20:37)
kaip braškės žydi  wub.gif  Seniai nemačiau taip baltuojančio braškyno  wub.gif
Ar pas visas šiemet braškingi metai nusimato?

Pas mane irgi visos lysvės baltuoja nuo braškių bigsmile.gif Galvojau jau persodinėt, mat pernai išvis nebuvo jų, tai dabar susilaikiau, palauksiu vasaros galo biggrin.gif
Atsakyti
mano pirmametes, zydi vidutiniskai, pirmi ziedai pasalo(atleiskit dingo lietuviskos raides doh.gif )
Atsakyti
aš irgi buvau supykus, kad pernai mažai buvo ir nutarus šiemet perkelt braškyną į kitą vietą (mano jau trys metai toj pačioj vietoj). Bet dabar pažiūrėjau ir nutariau, kad gal tegu auga ten pat biggrin.gif

Kas seniai auginat braškes, ar būtina kas kažkiek metų keist krūmelius ir jų vietą?
Ir dar klausimas - kiek teisybės tame, kad nuo žydėjimo nebegalima braškių ravėti? Vienam plote plėvelė suplyšo, o mulčo tiek neturiu. Jei paliksiu nieko nedarydama, braškių pievoj nerasiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 05 21, 10:19)
Ir dar klausimas - kiek teisybės tame, kad nuo žydėjimo nebegalima braškių ravėti? Vienam plote plėvelė suplyšo, o mulčo tiek neturiu. Jei paliksiu nieko nedarydama, braškių pievoj nerasiu  doh.gif

Man mama sake, kad negalima ju saknu judinti... kodel nepasakysiu.. gal uogos neaugs, dzius g.gif Ir ji braskyna nuolat atnaujina-kasmet sodina nauju krmeliu, taip ir sukasi ratu, uogos nenutrukstamai dera smile.gif
Atsakyti
šiaip jau dirva nusialina,ir ligų atsiranda, reiktų vis atnaujinti,leisti tai vietai pailsėti,jei yra galimybių.O ravėt reikia atsargiai,jei jau reikalas yra, arba žole kokia apmulčiuot tas vietas,kad neželtų
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 05 21, 11:19)
Vienam plote plėvelė suplyšo, o mulčo tiek neturiu. Jei paliksiu nieko nedarydama, braškių pievoj nerasiu  doh.gif

nukirpk su žirklėmis wink.gif ir šalia suguldyk. Jei nežydi piktžolės, tai ir neužsisės, ir kaip mulčas bus.
Atsakyti