Įkraunama...
Įkraunama...

Braškės

QUOTE(užsklanda @ 2012 05 18, 12:51)
jetau, ka as padariau, gi zinodama kad zole braskiu mulciuoti nevalia, as visgi ta padariau, itariu blogai man baigtis gali/... bet kad nervina mane jas ravet - mat jos pas  mane darzo gale  auga , salia pievos, tai vis ta pieva persiduoda i braskyna mano,, doh.gif

Nesupratau, kodėl nevalia? g.gif
Jau trečius metus mulčiuoju, atsidžiaugt negaliu smile.gif
Atsakyti
šiaudų neturiu ir mulčiuoju žole bigsmile.gif
Atsakyti
galima,tik vat šlapią vasarą gali paskatinti puvinį,tai dėl to
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo malram: 18 gegužės 2012 - 12:41
QUOTE(malram @ 2012 05 18, 12:41)

va ta ir turejau omeny...bet kad nesulaukiau kol sudzius pievoje ta zole, ir tik nusienauta is kart paklojau, bijau db puvinio..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo užsklanda: 18 gegužės 2012 - 12:43
QUOTE(malram @ 2012 05 18, 13:41)

na jau, mulčiuoju vejos žole kelinti metai ir nėra jokių puvinių, pas kaimynus nemulčiuota arba apibarstyta pjuvenomis ir puviniai lietingu periodu atsiranda. Tiesiog ką tik nuojautą reikia barstyt po čiut čiut, o jei yra kantrybės, surinktą žolę paskleist kur netrukdo ir pavartyt šakėmis kas kelias val, labai greit apdžiūna ir jau tokią klot galima ir storiau.

QUOTE(užsklanda @ 2012 05 18, 13:43)
va ta ir turejau omeny...bet kad nesulaukiau kol sudzius pievoje ta zole, ir tik nusienauta is kart paklojau, bijau db puvinio..

dabar bijai? Nugi pakedenk, kad oro gautų ir pradžius toji žolė mirksiukas.gif
Atsakyti
aš tą patį ir sakiau,kad nedideliais kiekiais reikia barstyti smile.gif nes storai iškart papylus,pradės karštą dieną net šusti
Atsakyti
labas

merginos pagalbekite ....mano brazkiu lapelius kazkas apkandziojo unsure.gif tokios nedideles skylutes atsirado ,vabalouku jokiu nesimato

kuom gelbeti ,labai chemijos nesinori ,nes jau ziedai baigia nuzydeti ...ir nesinori ant brazkyciu uzuomazgu purskalioti
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2012 05 18, 13:03)

dabar bijai? Nugi pakedenk, kad oro gautų ir pradžius toji žolė  mirksiukas.gif

kad sklypas toleliau,. vaziuojam ne kasdien...
Atsakyti
Sveikos merginos, šiandien susižavėjau braškiu daigeliais Fragoo smile.gif Tad susigundžiau nusipirkti, pardavėja sakė, kad jos gausiai žydi visą vasarą iki pat šalnų ir yra vijoklinės, o žydi ružavais žiedeliais, gal tokias auginat ir galit pasidalinti praktika wink.gif
Papuošiu savo balkona ja thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
aš tai tik Pink Panda turiu rausvais žiedukais
Atsakyti
kaip braškės žydi wub.gif Seniai nemačiau taip baltuojančio braškyno wub.gif
Ar pas visas šiemet braškingi metai nusimato?
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 05 20, 20:37)
kaip braškės žydi  wub.gif  Seniai nemačiau taip baltuojančio braškyno  wub.gif
Ar pas visas šiemet braškingi metai nusimato?

Mano pirmametės, tai nedaug tų žiedukų smile.gif Bet šian važiavom pasivažinėt panemuniais, grįžom kita Nemuno puse: žydi visur, baltuoja wub.gif
Atsakyti