QUOTE(madmuazele @ 2012 04 30, 11:21)
Butinai papasakok rudeniop Vasara darysiu nauja braskyna-ir pradejau mastyti apie plevele
butinai parasysiu
QUOTE(Elar @ 2012 04 30, 11:10)
Na va, nupjove veja tai pabaigiau su savo braskem tvarkytis .
Kaip ir planavau- pernykstes apmulciavau zole, o naujos pleveleje auga pabandymui Ziuresiu kaip bus geriau.
Kaip ir planavau- pernykstes apmulciavau zole, o naujos pleveleje auga pabandymui Ziuresiu kaip bus geriau.
Labai gražiai atrodo
O kokiais atstumais sodinate? Ir kodėl kur plėvelėje trečia eilute rečiau?
Papildyta:
QUOTE(Gaudvilė @ 2012 04 30, 00:00)
200 gr vienam arui. Žalioj stotelėj berods tik po pusę kg, kg ir 5kg būna. Pokučiai po truputį netinka
Ačiū
QUOTE(pagyvenus @ 2012 04 30, 17:54)
Labai gražiai atrodo
Aciu
Senosios kas 30 cm mazdaug (kur mulciuotos), o naujoj lysvej kas 40 cm. Ten pleveleje viduryje reciau gavosi, nes planavau isvis tik 2 eilem sodinti, bet atliko daigu Ir taip isejo man isdestyti Matysiu, jei nebus per mazai jom ten vietos, gal rudeniop padarysiu normalia ta vidurine eile.
Sveikutes o kokia plevele tieset ir sodinat braskes. gal speceli yra kad lietus pralytu?
QUOTE(karosimi @ 2012 05 01, 15:49)
Sveikutes o kokia plevele tieset ir sodinat braskes. gal speceli yra kad lietus pralytu?
taip yra tokia spec juoda medžiaginė
QUOTE(*MONAMI* @ 2012 05 01, 16:05)
taip yra tokia spec juoda medžiaginė
Geotekstilė tikriausiai vadinasi
QUOTE(karosimi @ 2012 05 01, 15:49)
mano tai paprasta juoda agroplevele
pirkciau kelis kelmelius dvieju derliu braski per az.
Maniškės braškės pirmadienį apdėjau pjuvenomis Paaugs žolė, galėsiu dėt jau pjautos žolytės...
Pilni tarpuežiai jaunų pernykščių braškių daigelių. Kada geriausia man būtų juos persodint į naują vietą? Niekad dar neteko taip daugint, patirties 0
Pilni tarpuežiai jaunų pernykščių braškių daigelių. Kada geriausia man būtų juos persodint į naują vietą? Niekad dar neteko taip daugint, patirties 0
Nuo tos juodos agroplėvelės anksčiau suvešėjo braškės, vieną radau jau žydinčią, o ir kitos jau su pumpurais. O dabar dar šalnos prasidėjo, nežinau gal nakčiai uždengti paprasta agroplėvele, ar palikti natūraliai, kas iššals tas?