Šiandien pasakiau anytai,kad pirksiu braškių daigų,tai suisterikavo,kad susikrįžmins su jos sengana ir išsigims visos braškės.Tai ar jos tikrai ten susisantykiaus ar dar vienas prietaras?
QUOTE(adija5 @ 2012 04 25, 04:15)
Šiandien pasakiau anytai,kad pirksiu braškių daigų,tai suisterikavo,kad susikrįžmins su jos sengana ir išsigims visos braškės.Tai ar jos tikrai ten susisantykiaus ar dar vienas prietaras?
Auginu skirtingose lysvėse ( lysvės viena šalia kitos), turiu 3 rušių, tai kiek besidauginčiau, niekada neturėjau susikryžminusiu braškių, tik tos pačios kurios buvo.
QUOTE(GIZZI5 @ 2012 04 24, 19:57)
Sveikos braškytės
Šiemet noriu atnaujinti savo braškyną, gal patartumėt, ką galėčiau pasėti vietoj kur augo braškės, kad žemė atsigautų, o rugpjūtį galėčiau sodinti naujus daigus? Pasiliksiu šiems metams tik porą lysvių. Ačiū už atsakymus
Šiemet noriu atnaujinti savo braškyną, gal patartumėt, ką galėčiau pasėti vietoj kur augo braškės, kad žemė atsigautų, o rugpjūtį galėčiau sodinti naujus daigus? Pasiliksiu šiems metams tik porą lysvių. Ačiū už atsakymus
Man patare garstyciomis uzseti
QUOTE(ersketroze @ 2012 04 24, 20:37)
Kokia naudinga info. Reiks bandyt tuomet taip remontantines daugintis. Tik dvi nusipirkau
Marmolade ir man pasiūlė, tai paėmiau, sakė neblogos.
Marmolade ir man pasiūlė, tai paėmiau, sakė neblogos.
Turbut toje pacioje mugeje buvai... Remontantines kokias pirkai? As ir 2 daigelius paemiau-uztikrino, kad labai greitai pleciasi. O kokias dar pirkai?
QUOTE(madmuazele @ 2012 04 25, 09:21)
Man patare garstyciomis uzseti
Turbut toje pacioje mugeje buvai... Remontantines kokias pirkai? As ir 2 daigelius paemiau-uztikrino, kad labai greitai pleciasi. O kokias dar pirkai?
Prie banginio pirkau iš tokio moteriškės ūkio - man rodos ją minėjai, tik užmiršau pavadinimą. Dar pirkau iš y raidės, reik surasti jos puslapį ir pasižiūrėti pilną pavadinimą.
Išdygo viena estukė, kitą bedykstančią numarinau - per anksti turbūt ištraukiau iš po plėvelės. Na ir lepumas jų
QUOTE(ersketroze @ 2012 04 25, 08:49)
Prie banginio pirkau iš tokio moteriškės ūkio - man rodos ją minėjai, tik užmiršau pavadinimą. Dar pirkau iš y raidės, reik surasti jos puslapį ir pasižiūrėti pilną pavadinimą.
Išdygo viena estukė, kitą bedykstančią numarinau - per anksti turbūt ištraukiau iš po plėvelės. Na ir lepumas jų
Aha, Lingienes Yamaska?
Pas mane is pirmuju 4 pakeliu 1 braske auga Na, nors viena Bet veliau parsisiunciau dar 2 pakelius seklu, tik kitu rusiu... ir auga ju 6 Kol kas
QUOTE(madmuazele @ 2012 04 25, 10:29)
Aha, Lingienes Yamaska?
Pas mane is pirmuju 4 pakeliu 1 braske auga Na, nors viena Bet veliau parsisiunciau dar 2 pakelius seklu, tik kitu rusiu... ir auga ju 6 Kol kas
Taip Yamaska. Gaila kad nepaklausiau kokia rūšis remontantinių.
O kokias parsisiuntei? Įdomu ar daigesnės ar tiesiog kažką geriau darei
QUOTE(ersketroze @ 2012 04 25, 10:08)
Taip Yamaska. Gaila kad nepaklausiau kokia rūšis remontantinių.
Zinau, kad remontantiniu buvo veisles: Aroma Star ir Albion. Albion'u dezute buvo prie krasto, kur kelias.
Dariau kitaip viska. Pasejau, neuzpyliau zemiu, laikiau balkone,kuriame buvo apie +5. Kai pamaciau dygstant-inesiau i kabari Palaikiau pora savaiciu ir dabar gyvena balkone. Auga ir atrodo geriau uz ta pirmaja. Zinoma, ir veisles kitos. Bet manau, kad nemokejau sudaiginti ir auginti, todel taip gavosi
QUOTE(madmuazele @ 2012 04 25, 10:21)
Ačiū O ar bandėte? Jei taip, tai labai prašyčiau plačiau Ar reikia nurauti, ar nurauti ir palikti kaip mulčą, aš šitoj vietoj žalia
QUOTE(GIZZI5 @ 2012 04 25, 10:49)
Ačiū O ar bandėte? Jei taip, tai labai prašyčiau plačiau Ar reikia nurauti, ar nurauti ir palikti kaip mulčą, aš šitoj vietoj žalia
Bijau suklaidinti Man suare plota, sesiu dabar garstycias, rugpjuti nukirpsiu garstycias ir guldysiu kaip mulca,o i duobutes sodinsiu braskiu daigus. Yra tema apie mulca,ir ten nesenai diasaja rase, kad braskem ploteli garstyciomis buvo uzsejusi.
QUOTE(madmuazele @ 2012 04 25, 13:07)
Bijau suklaidinti Man suare plota, sesiu dabar garstycias, rugpjuti nukirpsiu garstycias ir guldysiu kaip mulca,o i duobutes sodinsiu braskiu daigus. Yra tema apie mulca,ir ten nesenai diasaja rase, kad braskem ploteli garstyciomis buvo uzsejusi.
O, tai jei ką būsim abi netaip pridirbusios aš bandysiu O rugpjūtį pasigirsim kaip gavosi, juk kol nepabandysi nežinosi Einu skaityt, ką Diasaja rašo
Ka gero/blogo galite pasakyti apie "Zefyr"? Pas mus moteriškė, sakyčiau, nebrangiai parduoda, po 30 cnt už daigą. Teiravausi jos, tai labai išgyrė, kad skanios, saldžios, didelės uogos, ilgai dera, ankstyvos. Gal kas auginate?