Įkraunama...
Įkraunama...

Braškės

QUOTE(madmuazele @ 2012 03 24, 17:24)
Prie Banginio PC bus muge, ten prekiauja is vieno ukio braskiu daigais. As pernai is ju pirkau toje pacioje mugeje thumbup.gif Siemet vel vaziuosiu-noriu dar poros rusiu.
Va, ju puslapis..

blink.gif o kada bus ta mugė...lėksiu ir aš
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
4u.gif dėkui...tai dar kaip negreit...o ne vėlu balandžio gale braškes sodinti g.gif
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2012 03 24, 16:36)
4u.gif dėkui...tai dar kaip negreit...o ne vėlu balandžio gale braškes sodinti g.gif

As pernai sodinau po muges, viska gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2012 03 24, 17:37)
As pernai sodinau po muges, viska gerai smile.gif

biggrin.gif o uogų buvo jau tais metais g.gif
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2012 03 24, 16:38)
biggrin.gif o uogų buvo jau tais metais g.gif

Paragavimui smile.gif Krepsius siemet tikiuosi pririnkti ax.gif
Jei nori didesnio derliaus-reikia vasaros pabaigoje sodinti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madmuazele: 24 kovo 2012 - 17:06
madmuazele, o kokios jų sodinukų kainos?
Atsakyti
Uz 10 daigu berods 10 Lt mokejau g.gif Po maziau nepardavineja.
Atsakyti
Ar Kauno Mega Islandijos plente? Ten ta mugė vyks? Labai nauja braškyną noriu užsiveisti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rūta Mėta @ 2012 03 24, 20:13)
Ar Kauno Mega Islandijos plente? Ten ta mugė vyks? Labai nauja braškyną noriu užsiveisti ax.gif

Ateinanti ketvirtad., penktadieni ir sestsd. muge vyks Noreikiskese ZUA miestelyje.
Atsakyti
QUOTE(ersketroze @ 2012 03 23, 23:24)
ech, dūsauti belieka mums bežiūrint į uogų gausybę. Mano sėtos neišdygo nei viena  doh.gif Merginos, kur galėčiau nusipirkti gerų veislių daigų?

Ne kartą rašiau, kad tikrai neverta žaisti su sėklomis, kai galima įsigyti daigus ir jau sulaukti uogų rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ersketroze @ 2012 03 23, 22:24)
ech, dūsauti belieka mums bežiūrint į uogų gausybę. Mano sėtos neišdygo nei viena  doh.gif Merginos, kur galėčiau nusipirkti gerų veislių daigų?

tikrai neverta braškių sėt schmoll.gif geriau keletą skirtingų veislių daigų nusipirkt mugėje, daug greitesnis bus rezultatas thumbup.gif Aš kai plečiu savo braškyną, tai sodinu ir pavasarį, ir rudenį mirksiukas.gif Yra ir kelios teorijos - bet kokiu atveju iš rudens pasodinus naujus augalėlius kitais metais didelio derliaus tikėtis neverta - tik vieną kitą uogą paragavimui. Sodinant pavasarį augalėliai per vasarą sutvirtėja, žiemą pasitinka jau nemaži krūmeliai ir po žiemos jau būna normalus derlius mirksiukas.gif
Atsakyti