Įkraunama...
Įkraunama...

Braškės

ačiū, ačiū ir dar kartelį ačiū wub.gif dvejus metus derlius buvo superinis, tai dabar laukiu trečių - sakoma "vienas kartas atsitiktinumas, du kartai - sutapimas, o trys kartai - tendencija". Jei ir trečius metus bus tiek daug uogų, tai būsiu laimingų laimingiausia. Bet kai tiek valgytojų, tai ir šitoks derlius išnyksta be pėdsakų labai greit lotuliukas.gif
Atsakyti
Žiūriu pas mus panašus valgytojų amžius ir kiekis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(giedrulka @ 2012 03 23, 01:18)
Žiūriu pas mus panašus valgytojų amžius ir kiekis  biggrin.gif

Ir dar visi bernužėliai dobilėliai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(meme @ 2012 03 22, 18:19)
Mano tėvai prieš daugybę metų augino braškes po celofanine plėvele. Tai kaip ir viskas gerai jiems buvo. Nei žolės lindo nei ką. Aišku, su agro daug geriau, bet ir su ta gerai buvo. Ir drėgmė po plėvele geriau laikosi.

drinks_cheers.gif Kai auginome didelius plotus pardavimui, tai tik plėvelėje ir nebuvo problemų praeinant išrauti keletą žolių. Reikia gerai dirvą paruošti prieš sodinant, tai ir piktžolių nebus.
Atsakyti
QUOTE(mumrikas @ 2012 03 22, 17:57)
mano agrotekstilė tai celofaninė, tik nėra įprasta plėvelė - ji iš tokių siaurų juostelių supintas audinys - vat čia gerai matosi

http://public.fotki....s/img-0295.html

toks audinys "kvėpuoja", puikiai praleidžia vandenį gilyn, o išgarina jį lėčiau nei įprasta plėvelė ir svarbiausia neyra, nepūna  thumbup.gif

o kur Jus pirkote sia plevele, ji buvo su skylemis ar paciai reikejo jas padaryti?
Atsakyti
QUOTE(anoli*** @ 2012 03 23, 12:10)
o kur Jus pirkote sia plevele, ji buvo su skylemis ar paciai reikejo jas padaryti?

Pirkau Ermitaže vyniojamą (t.t. kur kiek nori, tiek atkerpa), būna ji ir supakuota kažkokio dydžio gabalais pirkt. Spalvos būna juoda, tamsiai ruda ir balta, bet ant žemės kažkaip natūraliausiai juoda žiūrisi. Skyles tai pati iškirpau, nes ji būna ištisa, neskylėta biggrin.gif Juk gamintojai nežino ką augintojai joje ruošiaisdi sodint ir kokiais atstumais mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mumrikas @ 2012 03 23, 11:43)
Pirkau Ermitaže vyniojamą (t.t. kur kiek nori, tiek atkerpa), būna ji ir supakuota kažkokio dydžio gabalais pirkt. Spalvos būna juoda, tamsiai ruda ir balta, bet ant žemės kažkaip natūraliausiai juoda žiūrisi. Skyles tai pati iškirpau, nes ji būna ištisa, neskylėta biggrin.gif  Juk gamintojai nežino ką augintojai joje ruošiaisdi sodint ir kokiais atstumais mirksiukas.gif

Mes tokią irgi galvojom pirkti, bet brangoka ji
Atsakyti
Labai dekoju visoms atrasiusioms uz visus patarimus. Jau minejau, kad esu visai zalia su braskiu auginimu, o kadangi seimynoje yra mazu valgytoju o kaime ploto i valias tai norisi ir paciai braskiu uzsiauginti be visokiu ten trasu ir pesticidu kaip dabar madinga bio smile.gif
Jei darysiu siemet nauja braskyna ir i ta plevele sodinsiu naujus daigus ar bus siemet uogu? ar tik kitais metais?
Atsakyti
Kuo trešiate braškes, ar užtenka vien mulčio? Kai būna karšta vasara ar papildomai laistote?
Atsakyti
QUOTE(ROSE @ 2012 03 23, 14:00)
Labai dekoju visoms atrasiusioms uz visus patarimus. Jau minejau, kad esu visai zalia su braskiu auginimu, o kadangi seimynoje yra mazu valgytoju o kaime ploto i valias tai norisi ir paciai braskiu uzsiauginti be visokiu ten trasu ir pesticidu kaip dabar madinga bio smile.gif
Jei darysiu siemet nauja braskyna ir i ta plevele sodinsiu naujus daigus ar bus siemet uogu? ar tik kitais metais?

Šiaip visur yra rašoma, kad kai pasodini braškes, tai pirmais metais geriau neduoti joms žydėti ir duoti derlių wink.gif mes jau kai pirkom, tai buvo visi "žiedai" nuskabyti, vienas kitas tik likęs, tai ten ir buvo braškių
Atsakyti
QUOTE(mumrikas @ 2012 03 22, 23:38)
kad aš žinočiau  blush2.gif  pirkau prieš trejus metus sodininkų mugėj, o pavadinimus išmečiau  doh.gif

ech, dūsauti belieka mums bežiūrint į uogų gausybę. Mano sėtos neišdygo nei viena doh.gif Merginos, kur galėčiau nusipirkti gerų veislių daigų?
Atsakyti
QUOTE(ersketroze @ 2012 03 23, 21:24)
ech, dūsauti belieka mums bežiūrint į uogų gausybę. Mano sėtos neišdygo nei viena  doh.gif Merginos, kur galėčiau nusipirkti gerų veislių daigų?

Prie Banginio PC bus muge, ten prekiauja is vieno ukio braskiu daigais. As pernai is ju pirkau toje pacioje mugeje thumbup.gif Siemet vel vaziuosiu-noriu dar poros rusiu.
Va, ju puslapis..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madmuazele: 24 kovo 2012 - 16:26