paskaicius temuke susidariau vaizdeli, kad esat dideles braskiu auginimo ekspertes. Tai labai prasau man patarti. Turim kaime sodybele ir vasara vos ne kas savaitgali ten nuvaziuojam ir darzas yra ir dar braskynas toks visai neblogas ir nemenkas, bet va taip nusigaluoju ji ravedama tai sugalvojau gal reiketu mulciuoti, bet dabar kai pradejau skaitineti tai visai susipainiojau. Noriu mulciuoti plevele, bet ar galima kai jau braskes susodintos? As suprantu kad reikes pirma nuraveti, patresti, apdengti plevele irbraskes per pleveles skyles i pavirsiu istraukti ar teisingai suprantu? Dar man pasakykite kaip tada su laistymu, kaip vanduo braskems patenka? Ir ar reikia ta plevele pries rudeni nuimti ir pavasari kita deti? Na nezinau gal ir juoksites is manes tokios pradedanciosios darzininkes, bet labai prasau daugiau man papasakoti apie mulciavima plevele. aciu aciu
šiaip tai ant įdirbtos lysvės koljama plėvelė , joje daromos skylės ir tada sodinami braškių daigai...nuiminėti jos niekada nereikia... o kai jau pasodintos neįsivaizduoju kaip tą plėvelę uždėsit...