Įkraunama...
Įkraunama...

Braškės

QUOTE(liepužėlė @ 2012 01 17, 10:23)
Merginos, o tos svyrancios braskes Temtation leidzia usus?

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(liepužėlė @ 2012 01 17, 11:23)

drįstu manyt, kad leidžia. Kitaip kas gi ten svirtų?
Atsakyti
na, čia rašo, kad neleidžia ir tinkama auginti ten, kur trumpas šiltasis periodas 4u.gif
Atsakyti
Aš pasisėjau žemuoges REGINA, gal kas tokias auginot?
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2012 01 17, 11:38)
na, čia rašo, kad neleidžia

neatspėjau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2012 01 17, 12:38)
na, čia rašo, kad neleidžia ir tinkama auginti ten, kur trumpas šiltasis periodas  4u.gif

aciu 4u.gif , vadinasi 'vienkartines" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Neris @ 2012 01 17, 11:46)
Aš pasisėjau žemuoges REGINA, gal kas tokias auginot?

Praėjusią vasarą radau jų užsilikusį pokelį tarp sėklų, tai pasėjau lauke ir rudeniop išpikiavau. Šiemet žiūrėsiu kaip išsilaikė ir koks derlius bus ax.gif
Atsakyti

http://www.supermama...;#entry52592314
Merginos gal apie žemuoges einam čia plepėti, nes ir kitom bus įdomu info apie žemuoges, kurios čia ieškos.
Atsakyti
Sveikos merginos,

paskaicius temuke susidariau vaizdeli, kad esat dideles braskiu auginimo ekspertes. Tai labai prasau man patarti. Turim kaime sodybele ir vasara vos ne kas savaitgali ten nuvaziuojam ir darzas yra ir dar braskynas toks visai neblogas ir nemenkas, bet va taip nusigaluoju ji ravedama tai sugalvojau gal reiketu mulciuoti, bet dabar kai pradejau skaitineti tai visai susipainiojau.
Noriu mulciuoti plevele, bet ar galima kai jau braskes susodintos? As suprantu kad reikes pirma nuraveti, patresti, apdengti plevele irbraskes per pleveles skyles i pavirsiu istraukti ar teisingai suprantu? Dar man pasakykite kaip tada su laistymu, kaip vanduo braskems patenka? Ir ar reikia ta plevele pries rudeni nuimti ir pavasari kita deti? Na nezinau gal ir juoksites is manes tokios pradedanciosios darzininkes, bet labai prasau daugiau man papasakoti apie mulciavima plevele. aciu aciu
Atsakyti
Kur prapuolet???
Atsakyti
g.gif šiaip tai ant įdirbtos lysvės koljama plėvelė , joje daromos skylės ir tada sodinami braškių daigai...nuiminėti jos niekada nereikia...
o kai jau pasodintos neįsivaizduoju kaip tą plėvelę uždėsit... g.gif
Atsakyti
QUOTE(ROSE @ 2012 03 15, 19:04)
Sveikos merginos,

Daug lengviau daigus sodinti į plėvelę, nei atvirkščiai. Darykite naują braškyną, o kad senojo nereikėtų ravėti, mulčiuokite šiaudais.
Atsakyti