o aš braškių ir žemuogių ūsų vasaros pabaigoj gal du kibirus išmečiau ateinančią vasarą po "genėjimo" galėsiu dovanot tą gėrį - vis gyvas daiktas nekeliaus į komposto dėžę
QUOTE(mumrikas @ 2012 01 11, 21:36)
o aš braškių ir žemuogių ūsų vasaros pabaigoj gal du kibirus išmečiau ateinančią vasarą po "genėjimo" galėsiu dovanot tą gėrį - vis gyvas daiktas nekeliaus į komposto dėžę
Keleto daigelių ir aš norėsiu
QUOTE(jediara @ 2012 01 11, 20:46)
Keleto daigelių ir aš norėsiu
pažiūrėsiu kaip žiemą ištvers (kol kas jos ir nebuvo ), dar sau šiek tiek pasiliksiu, o kitiem ieškosim naujų namų - kaimynes jau apdalinau
As pernai zemuoges sejau, tai siulau kai sesit kuo reciau stengtis, nes pikuot labai sunku, bet imanoma, puse pikavau, o puse palikau, tai ryskus skirtumas busvo, nepikuotu net i dirva nesodinau, sejau rodos vasario men, uzdengiau pleve ir ant radijatoriaus, sudygo, bet augo labai pamazu
QUOTE(ievakata @ 2012 01 11, 22:45)
As pernai zemuoges sejau, tai siulau kai sesit kuo reciau stengtis, nes pikuot labai sunku, bet imanoma, puse pikavau, o puse palikau, tai ryskus skirtumas busvo, nepikuotu net i dirva nesodinau, sejau rodos vasario men, uzdengiau pleve ir ant radijatoriaus, sudygo, bet augo labai pamazu
dėkui, prisipirkau sėklų, tai bandysiu ryt sėti. Girdėjau, kad labai ilgai dygsta
Mumrikėl,
tų derlingųjų braškių ir aš kelių norėsiu
žemuoges sėsiu ir bandysiu augint.
pernai turguj vienas daigelis 1 lt kainavo
QUOTE(jurginėlis @ 2012 01 12, 19:51)
Mumrikėl,
jei turėsiu atliekamų tikrai parašysiu čia į temą žemuogės pernai pas mane kaip pasiutusios "vaikus" leido - nespėjau pjaustinėt, nes nenorėjau, kad motininius krūmus vargintų
o kaina sakyčiau pagerinta
pradėjo kaltis mano remontandinės braškės...bet nelabai daigios gal...pokelyje buvo 20 sėklyčių , tai gal kokios 7 prasikalė...labai jau mažas procentas
Gaudvile.. man rodos, tu auginai braškes Delician ir Grandian? Ar patiko?
Neturiu po ranka pakuotės, bet braškės iš sėklų buvo laaaabai transportabilios ( l. rūgščios ir itin kietos). Net nekvepėjo braškėmis, nors augo braškyne kaip ir likusios, ant saulės.
Kokiam vaisių ar alkoholinio kokteilio taurę papuošt, torto/pyrago puošyboje visai tinkama, bet nelabai skani valgyt.
O žemuoges anksčiau auginau remontantines ir neauginančias 'ūsų'. Mergiotę su draugėmis pastoviai rasdavau bežemuogiaujančias
Kokiam vaisių ar alkoholinio kokteilio taurę papuošt, torto/pyrago puošyboje visai tinkama, bet nelabai skani valgyt.
O žemuoges anksčiau auginau remontantines ir neauginančias 'ūsų'. Mergiotę su draugėmis pastoviai rasdavau bežemuogiaujančias
QUOTE(Gaudvilė @ 2012 01 17, 09:32)
Neturiu po ranka pakuotės, bet braškės iš sėklų buvo laaaabai transportabilios ( l. rūgščios ir itin kietos). Net nekvepėjo braškėmis, nors augo braškyne kaip ir likusios, ant saulės.
jooo... o aš jų sėklų užsisakiau.. Čia aiškiai kaip ir su pomidorais - irgi reik pirmiau visą info surinkt, po to pirkt.
Ar abejas auginai?
O kokias žemuoges auginai? Kaip tik renkuosi.