Įkraunama...
Įkraunama...

Braškės

o aš braškių ir žemuogių ūsų vasaros pabaigoj gal du kibirus išmečiau doh.gif ateinančią vasarą po "genėjimo" galėsiu dovanot tą gėrį - vis gyvas daiktas nekeliaus į komposto dėžę ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mumrikas @ 2012 01 11, 21:36)
o aš braškių ir žemuogių ūsų vasaros pabaigoj gal du kibirus išmečiau doh.gif ateinančią vasarą po "genėjimo" galėsiu dovanot tą gėrį - vis gyvas daiktas nekeliaus į komposto dėžę ax.gif

Keleto daigelių ir aš norėsiu ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2012 01 11, 20:46)
Keleto daigelių ir aš norėsiu ax.gif  4u.gif

drinks_cheers.gif pažiūrėsiu kaip žiemą ištvers (kol kas jos ir nebuvo biggrin.gif ), dar sau šiek tiek pasiliksiu, o kitiem ieškosim naujų namų - kaimynes jau apdalinau biggrin.gif
Atsakyti
As pernai zemuoges sejau, tai siulau kai sesit kuo reciau stengtis, nes pikuot labai sunku, bet imanoma, puse pikavau, o puse palikau, tai ryskus skirtumas busvo, nepikuotu net i dirva nesodinau, sejau rodos vasario men, uzdengiau pleve ir ant radijatoriaus, sudygo, bet augo labai pamazu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ievakata @ 2012 01 11, 22:45)
As pernai zemuoges sejau, tai siulau kai sesit kuo reciau stengtis, nes pikuot labai sunku, bet imanoma, puse pikavau, o puse palikau, tai ryskus skirtumas busvo, nepikuotu net i dirva nesodinau, sejau rodos vasario men, uzdengiau pleve ir ant radijatoriaus, sudygo, bet augo labai pamazu smile.gif

dėkui, prisipirkau sėklų, tai bandysiu ryt sėti. Girdėjau, kad labai ilgai dygsta smile.gif
Atsakyti
Mumrikėl,
tų derlingųjų braškių ir aš kelių norėsiu ax.gif ax.gif

žemuoges sėsiu ir bandysiu augint.
pernai turguj vienas daigelis 1 lt kainavo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(jurginėlis @ 2012 01 12, 19:51)
Mumrikėl,
tų derlingųjų braškių ir aš kelių norėsiu ax.gif  ax.gif

žemuoges sėsiu ir bandysiu augint.
pernai turguj vienas daigelis 1 lt kainavo verysad.gif

jei turėsiu atliekamų tikrai parašysiu čia į temą mirksiukas.gif žemuogės pernai pas mane kaip pasiutusios "vaikus" leido - nespėjau pjaustinėt, nes nenorėjau, kad motininius krūmus vargintų doh.gif

o kaina sakyčiau pagerinta blink.gif
Atsakyti
ax.gif pradėjo kaltis mano remontandinės braškės...bet nelabai daigios gal...pokelyje buvo 20 sėklyčių , tai gal kokios 7 prasikalė...labai jau mažas procentas rolleyes.gif
Atsakyti
Gaudvile.. man rodos, tu auginai braškes Delician ir Grandian? Ar patiko?
Atsakyti
Merginos, o tos svyrancios braskes temtation leidzia usus?
Atsakyti
Neturiu po ranka pakuotės, bet braškės iš sėklų buvo laaaabai transportabilios doh.gif ( l. rūgščios ir itin kietos). Net nekvepėjo braškėmis, nors augo braškyne kaip ir likusios, ant saulės.

Kokiam vaisių ar alkoholinio kokteilio taurę papuošt, torto/pyrago puošyboje visai tinkama, bet nelabai skani valgyt.

O žemuoges anksčiau auginau remontantines ir neauginančias 'ūsų'. Mergiotę su draugėmis pastoviai rasdavau bežemuogiaujančias biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 17 sausio 2012 - 09:38
QUOTE(Gaudvilė @ 2012 01 17, 09:32)
Neturiu po ranka pakuotės, bet braškės iš sėklų buvo laaaabai transportabilios doh.gif  ( l. rūgščios ir itin kietos). Net nekvepėjo braškėmis, nors augo braškyne kaip ir likusios, ant saulės.

jooo... o aš jų sėklų užsisakiau.. Čia aiškiai kaip ir su pomidorais - irgi reik pirmiau visą info surinkt, po to pirkt.
Ar abejas auginai?

O kokias žemuoges auginai? Kaip tik renkuosi.
Atsakyti