Įkraunama...
Įkraunama...

Braškės

user posted image

sena tema
3
2
1
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jazira: 04 rugsėjo 2011 - 10:06
pagaliausuradau savo naujuju braskiu veisliu pavadinimus:

Ansktyvos:Saulenė
Kama

kitos:Florencija
Korona
Yamaska
Venta
Dukat

ka galit pasakyt apie sias veisles?
pas mane jos naujokes ax.gif

kaip ruošiatės žiemai?
Atsakyti
ax.gif o tai visas naujas veisles susodinot...o ką anksčiau auginot , ar nepatiko ir kodėl ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jazira @ 2011 09 04, 11:12)
pagaliausuradau savo naujuju braskiu veisliu pavadinimus:
Ansktyvos:Saulenė
Kama
kitos:Florencija
Korona
Yamaska
Venta
Dukat
ka galit pasakyt apie sias veisles?
pas mane jos naujokes  ax.gif

kaip ruošiatės žiemai?

Dukat man pati geriausia,beveik neserga,uogos dideles transportabilios,kekes nenukritusios ant zemes,krumai augus.Venta kazkada auginau,uogos didziules saldzios skanios minkstos,guli ant zemes,man kurkliai beveik visas suesdavo.Saulene ankstyva,bet pas mane nebuvo labai derlinga.Korona augino mano kaimyne,man nelabai patiko,nes uogos smulkios.
Atsakyti
Dar nebaigta ankstesnė tema rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Venta9 @ 2011 09 04, 14:35)
Dukat man pati geriausia,beveik neserga,uogos dideles transportabilios,kekes nenukritusios ant zemes,krumai augus.Venta kazkada auginau,uogos didziules saldzios skanios minkstos,guli ant zemes,man kurkliai beveik visas suesdavo.Saulene ankstyva,bet pas mane nebuvo labai derlinga.Korona augino mano kaimyne,man nelabai patiko,nes uogos smulkios.

4u.gif įdomūs pastebėjimai...reiks ir man Dukat kitąmet dar įsigyti... 4u.gif
Atsakyti
Šį savaitgalį pagaliau pabaigiau braškyne darbus. thumbup.gif Kaip pimametė Pirmiausia kaip pirmametė savo ūkio šeimininkė nušienautoje pievoje sukasiau duobutes ir į jas sodinau braškes turiu 3 veislių, bet tik vieną žinau, kad iš turgaus dieduko pirkau DUKATĄ, o kitą labai jau ankstyva be pavadinimo, ir dar viena iš draugės labai skani. lotuliukas.gif Po kelių savaičių aš jas pamulčiavau šienu, ir dar po savaitės palaisčiau dilgėlių trąšom. Prigiję visos lyg ir normaliai, tik truputį man baisu, akd jos tokiose ale duobėse sėdi, bijau, kad neužmirktų. g.gif
Atsakyti
QUOTE(uolma @ 2011 09 04, 23:33)
Šį savaitgalį pagaliau pabaigiau braškyne darbus.  thumbup.gif Kaip pimametė Pirmiausia kaip pirmametė savo ūkio šeimininkė  nušienautoje pievoje sukasiau duobutes ir į jas sodinau braškes turiu 3 veislių, bet tik vieną žinau, kad iš turgaus dieduko pirkau DUKATĄ, o kitą labai jau ankstyva be pavadinimo, ir dar viena iš draugės labai skani.  lotuliukas.gif  Po kelių savaičių aš jas pamulčiavau šienu, ir dar po savaitės palaisčiau dilgėlių trąšom. Prigiję visos lyg ir normaliai, tik truputį man baisu, akd jos tokiose ale duobėse sėdi, bijau, kad neužmirktų.  g.gif

ax.gif o kokiu tankiu pievoje sodinot ax.gif šiaip tai neturėtų pievoje užmirkti , nes gi aplinkui žoliū šaknys , ir be to man rodos braškės augdamos išsikelia į viršų kerai...ar aš neteisi g.gif
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2011 09 04, 12:38)
ax.gif o tai visas naujas veisles susodinot...o ką anksčiau auginot , ar nepatiko ir kodėl ax.gif

Jau reikejo atnaujint braskyna, tai emiausi priemoniu, nuvaziavau i braskiu veislyna ir prisipirkau.
mes seniau Senga sengana auginom, kazkada turejom Venta irgi, bet kitos tai tikrai nezinomos.

As tai nezinojau net kad sodinti galima velenoje g.gif, jei pasiteisina toks budas, tai puiki, nes uogos svarios ir ravet nereikia lotuliukas.gif
turbut jau aptaret sita buda ankstesnese temose? reikes pasidomet
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2011 09 05, 08:06)
ax.gif o kokiu tankiu pievoje sodinot ax.gif  šiaip tai neturėtų pievoje užmirkti , nes gi aplinkui žoliū šaknys , ir be to man rodos braškės augdamos išsikelia į viršų kerai...ar aš neteisi g.gif

Dabar net nepamenu, bet atsumai pagal anksčiau čia temoje parašytus. Tarp vagų gal apie 0,50 cm, tilpo žoliapjovė nušienauti žolei, o tarp daigų kiba 0,20 cm g.gif
Atsakyti
QUOTE(uolma @ 2011 09 05, 12:39)
Dabar net nepamenu, bet atsumai pagal anksčiau čia temoje parašytus. Tarp vagų gal apie 0,50 cm, tilpo žoliapjovė nušienauti žolei, o tarp daigų kiba 0,20 cm  g.gif

4u.gif aišku..dėkui 4u.gif
Atsakyti
mano braškynas vazonuose gyvena, ir sakyčiau kaip jam ten patiko biggrin.gif jau net abejoju ar persodinsiu į dirvą. ir ūsus sodinsiu į vazonus. o pabandymui pirkau DUKAT ir KENT veisles. Abi ankstyvos, uogos didelės, bent jau taip sakė, o kaip bus, tikuosi pamatyti kitą vasarą smile.gif
Atsakyti