Įkraunama...
Įkraunama...

Anstoliai ir skolų išieškojimo agentūros

O jeigu jau priteisia išlaikymą, tai antstoliui reikia sumokėti 30,00 Lt, kurie bus išieškoti iš vyro ir jums grąžinti.
Atsakyti
QUOTE(llauruze @ 2007 09 19, 17:07)
Privalote pateikti antstoliams, darbovietėje gali niekas nevykdyti. Kreipkitės į antstolį pagal sutuoktinio gyvenamąją vietą.O mokėti kiek tiksliai nepamenu, bet jei dar nepriteista, tik laikinosios apsaugos priemonės, tai berods 100 Lt.

taip priteistos bus laikinosios apsaugos priemones iki teismo, na tipo laikinas islaikymas vaikui, nes dave pusmeti tipo taikytis doh.gif ..
o gyvenamoji vieta jo ne vln, bet jis gyvena ir dirba antakalnyje, tai kur man reikes nesti? ir per kiek laiko tie anstoliai nunesa i darboviete?
na uz kiek laiko pradeda vykdyt? nes laikinosios priemones tai skubios, net per tris d dienas priteise...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabijušas: 20 rugsėjo 2007 - 12:59
Na vykdomasis turi būti pateikiamas pagal skolininko gyvenamąją vietą (registruotą arba ten, kur realiai gyvena, bet neregistruotas) arba turto buvimo vietą.
Pateikus vykdomąjį dokumentą antstolis tą pačią arba kitą dieną išsiunčia vykdomąjį į darbovietę. O darbovietė atskaito priklausomai nuo to kada gauna, jei gauna dar neišmokėję atlyginimo, tai iš karto atskaito.

O skolininko reali guvenamoji vieta ne Vilniuj?
Atsakyti
QUOTE(llauruze @ 2007 09 21, 09:37)
Na vykdomasis turi būti pateikiamas pagal skolininko gyvenamąją vietą (registruotą arba ten, kur realiai gyvena, bet neregistruotas) arba turto buvimo vietą.
Pateikus vykdomąjį dokumentą antstolis tą pačią arba kitą dieną išsiunčia vykdomąjį į darbovietę. O darbovietė atskaito priklausomai nuo to kada gauna, jei gauna dar neišmokėję atlyginimo, tai iš karto atskaito.

O skolininko reali guvenamoji vieta ne Vilniuj?

1. O toks "kvailas" klausimas? Tai kam nesti antstoliams, kad jie rasytu vykdomuosius rastus, kam moketi pinigus, jei teismo sprendimas ir taip vykdomas? Ar tai privaloma?
Klausiu, nes pats gavau is teismo sprendima, kur is priteistas tas laikinas islaikymas ir sutinku ji moketi.
2. Ar aš sumokėjes (dar vis žmonai) laikiną vaiko išlaikymą kas mėnesį turiu antsoliam pranešti ar ne?

Man labai svarbu tą žinoti, nes spėju kažkas nori vėjų pridaryt.
Atsakyti
Aciu, jau nesivarginkit, nes issiaiskinau.
Atsakyti
Sveiki visi kas užklysta į šį psl,su anstoliais reikalų aččiū dievui turėti dar neteko,bet va nutariau pasiteirauti liaudies kuri gal kažkie žino visus tuos kelius ar šeip info apie anstolių galimybių ribas.Nes mūsų kaimelyje gyvena žmogelis su psichine negalia(10m kaip diagnozuota šizofrėnija) ir štai koks būtu klausimėlis: ar gali policija dėti baudas psichiniam ligoniui kuris yra pripažintas nepakaltinamu,kai baudos jis nesumoka tai anstoliams perduoda o tie tada iš jo vis išskaičiouja ir išskaičiuoja žmogelis mėgstantis išgerti, jam lieka 200lt ,iš jo gaunamo invalidumo vėl psihuoja ,kadangi net nebežino už ką ir kas jam tuos pinigėlius nuima,eina pas anstolę ta kviečia policija,ta( POLICIJA) savo ruožtu veža į komisarjatą,tada vėl bauda už viešos tvarkos drumstimą ir t,t,žodžiu pasaka be galo mes va kaimynai net nežinome kaip galėtume jam padėt,nes mirtu badu,o mums info niekas neteikia.Tai padėkite gal kas ką gali patarti? Labai prašau viso kaimelio vardu ir to žmogelio kuriam Dievulis nepagailėjo tokio sunkaus gyvenimėlio.
Atsakyti
QUOTE(lera @ 2007 08 06, 10:40)
cray.gif ačiū laabai visom,tikrai...aš nežinau kam tas butas priklauso bet tikrai ne man aš niekada nieko nepasirašynejau jokiu sutarčiu ,bet kažin ar motina skaitosi savininke,nes butas tiksliau bendrabučio kambarys yra neišpirktas,ji turbut skaitosi nuomininke. g.gif skambinau i teisma i civiliniu bylu tarnyba,sake sprendimas buvo prijimtas "už akiu"apie kuri aš aišku net nežinojau,bet kaip man jaustis gyvenu sau sažiningai,auginu vaikeli,myliu vyra ir bac manes jieško anstuoliai swoon.gif kaip,kas už ka?..pasirodo todel kad turiu moket už tai ko nesinaudojau...o motina buto tikrai neparduos nes juos skolos viršyja buto kaina swoon.gif  swoon.gif  swoon.gif jai jau atjunge švesa ir t.t tai va neparduos nes aš jai visai nerupiu niekada nerūpejau,tai kodel jai turetu rūpet kad man dabar gali nutikt,ji atvirai pasake kad tikisi kad as ismokesiu jos skolas sad.gif o taisme pasake kad skola padalino svelniai tariant neligiom dalim,beveik viskas mam atiteko,nes iš jos atset nera ka pajimt...
Papildyta:
butinai bandisiu kreiptis pas advokatus,dar užsiregistravau i pirmine teisine pagalba,labai baisu klaus (del teigiamo atsakymo),tada širdies smugi jaučiu gaučiau,bet ar anstuoliai turi teise palies vyro saskaita?

na va štai prabego jau tyrs menesiai pasibaige visi teisminiai procesai teismas sutiko atnaujint mano byla iš esmes veliau buvo teismas ir aš ji laimejau!!!!! cool.gif visos ne mano skolos buvo nuo manes "nukabintos" thumbup.gif teisingumas buvo mano pusei thumbup.gif
bet iki šiol turiu šiokiu tokiu klausimu,aš laimejau teisma bet saskaitos taip ir liko užbluokotos blink.gif na taip pirmadieni siusiu rašta kad man nuimtu nepagrista arešta ir tttt,bet mano klausimas butu toiks;
o kaip ir ar imanoma kad butu gražinti mano pinigai?kurie visiškai nepagristai buvo nuskaičioti?žinau kad žmonem gražina bet nežinau kokiu budu ka dėl to reiketu padaryt?
labai dekoju visiems kas nepatinges padet patarimais 4u.gif
Atsakyti
nejau niekas nieko nepatars? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(lera @ 2007 12 03, 13:58)
nejau niekas nieko nepatars? unsure.gif

Reikia su nutartimi kreiptis į antstolį, kuris nurašė pinigus ir būtinai raštu reikalauti nepagrįstai išieškotus pinigus grąžinti ir nurodyti sąskaitą. Aišku privalo ir areštus panaikinti ir visus veiksmus nutraukti.

Ir išieškotus pinigus turėtų grąžnti, tik nežinau tikslios situacijos....
O su antstoliu nebendravot?
Atsakyti
QUOTE(BEGALYBĖ @ 2007 11 15, 14:15)
Sveiki visi kas užklysta į šį psl,su anstoliais reikalų aččiū dievui turėti dar neteko,bet va nutariau pasiteirauti liaudies kuri gal kažkie žino visus tuos kelius ar šeip info apie anstolių galimybių ribas.Nes mūsų kaimelyje gyvena žmogelis su psichine negalia(10m kaip diagnozuota šizofrėnija) ir štai koks būtu klausimėlis: ar gali policija dėti baudas psichiniam ligoniui kuris yra pripažintas nepakaltinamu,kai baudos jis nesumoka tai anstoliams perduoda o tie tada iš jo vis išskaičiouja ir išskaičiuoja žmogelis mėgstantis išgerti, jam lieka 200lt ,iš jo gaunamo invalidumo vėl psihuoja ,kadangi net nebežino už ką ir kas jam tuos pinigėlius nuima,eina pas anstolę ta kviečia policija,ta( POLICIJA) savo ruožtu veža į komisarjatą,tada vėl bauda už viešos tvarkos drumstimą ir t,t,žodžiu pasaka be galo mes va kaimynai net nežinome kaip galėtume jam padėt,nes mirtu badu,o mums info niekas neteikia.Tai padėkite gal kas ką gali patarti? Labai prašau viso kaimelio vardu ir to žmogelio kuriam Dievulis nepagailėjo tokio sunkaus gyvenimėlio.

Na matai psichinis ligonis, mano manymus jis arba turi turėti globėją arba gyventi speciaiuose namuose. Na apie policijos baudas, ar jie gali jas skirti tiksliai negaliu atsakyti...Berods kad nėra jokių apribojimų...O jam teismas nustatė nepakaltinamumą? Tai kaip jis tada vienas gali gyventi, jei yra psichinis ligonis?
CPK nustato iš ko antstoliai gali išskaičiuoti, tai greičiausiai jis gauna invalidumo pensiją...Ir išskaičiuoja teisėtai...Padėti tai net nežinau kuo Jūs galite....Yra socialiniai darbuotojai, gal jie kuo nors gali padėti?Pasirūpinti tokiais žmonėmis...
Labai sunku kažką patart... g.gif
Atsakyti
Noreciau paklausti, jei antstolis pats turi moketi alimentus dviem vaikam, kaip tai apskaiciuojama. jei zinote, tai jo atlyginimas yra nepastovus. ar priklauso procentai nuo jo menesiniu pajamu, ar kazkokia pastovi suma? dekui.
Atsakyti
QUOTE(llauruze @ 2007 12 03, 15:44)
Reikia su nutartimi kreiptis į antstolį, kuris nurašė pinigus ir būtinai raštu reikalauti nepagrįstai išieškotus pinigus grąžinti ir nurodyti sąskaitą. Aišku privalo ir areštus panaikinti ir visus veiksmus nutraukti.
Ir išieškotus pinigus turėtų grąžnti, tik nežinau tikslios situacijos....
O su antstoliu nebendravot?

ačiu už atsakyma 4u.gif
jo kalbejau telefonu nes kolkas negaliu nuvaziot i vilniu ir nusiuntem abiem kontorom laiskus(teismo nutarties kopijas,ir prasymus) kad nuimtu arestus ir grazintu nepagristai nuskaiciotus pinigus,bet viskas dar uzbluokota,nes nusiunciau tik si šeštadieni tai neaišku gal dar negavo unsure.gif
bet ar tokiu poperiuku turetu uztekt netikiu kad viskas taip paprasta unsure.gif juk kalba eina apie anstolius viska daro jie tikrai ne zmoniu naudai ir nemanau kad taip paprastai pinigus grazins verysad.gif
kitas klausimukas butu;
o jei pvz tai firmai su kuria bilinejausi buvo priteista grazint man į0 litu bilinejimuosi islaidu,tai irgi "išmušinet"reik ar kaip?gal kas susiduret ir galit patart?
ačiu labai 4u.gif
Atsakyti