Įkraunama...
Įkraunama...

Anstoliai ir skolų išieškojimo agentūros

QUOTE(edituke 1976 @ 2010 01 16, 15:29)
Sveikute,tai nesupratau ar jus jau perdavet anstoliui skolos isieskojimo byla ar ne?Tevelis gali vykti kur nori,anstolis gali tik suzinoti jo pajamas per sodra ar mokesciu inspekcija.Tevelis dabar negalvoja,bet jei jis gris i lietuva nuo anstolio niekur nepasisleps ,skola augs,jus gausite  smile.gif vaiko islaikymui is valstybes(nezinau siai dienai kiek moka).Ji pvz sustabdys netycia policija,uzsiklaus is kart matys kad alimentu nemoka,uz tai ir i ikalinimo istaiga gali papulti,negales savo vardu jokio turto isigyti,tik isidarbins ir atlyginima anstolis isaldys.Taip kad eikit kuo greiciau pas anstoli ir uzveskit isieskojimo byla smile.gif

as jau ketv issiunciau anstolei prasyma ir is teismo pazyma kad apsiimtu sio reikalu.mat teismas vyko kedainiuose ir kedain anstolis pasake kad as turiu kreiptis tik i vln anstoli.tai kol susiradau kur oigiau tai iskart issiunciau.dabar laukiu sask num ir skambucio.tame fonde moka po 195lt ir va katik perskaiciau straipsni drauge atsiunte.kad nuo siu metu bus palukanos5proc nemokanciam teveliui,kad ju pavardes bus skelbiamos jau viesai nete,laikrasciuose.idomu kiek tai dabar uztrux pas anstoli mazdaug?teko dar girdeti tokias kalbas kad jei tevelis nemoka skola lieka ar gali net is jo zmonos isreikalauti,ar tai tiesa?mano drauge vedusi o jos vyras skoloje 1zmonai uz alimentus.tai drauge bija kad is jos saskaitos nuskaitus. g.gif ar taip buna?
Atsakyti
QUOTE(pupppsis_22 @ 2010 01 16, 16:36)
as jau ketv issiunciau anstolei prasyma ir is teismo pazyma kad apsiimtu sio reikalu.mat teismas vyko kedainiuose ir kedain anstolis pasake kad as turiu kreiptis tik i vln anstoli.tai kol susiradau kur oigiau tai iskart issiunciau.dabar laukiu sask num ir skambucio.tame fonde moka po 195lt ir va katik perskaiciau straipsni drauge atsiunte.kad nuo siu metu bus palukanos5proc nemokanciam teveliui,kad ju pavardes bus skelbiamos jau viesai nete,laikrasciuose.idomu kiek tai dabar uztrux pas anstoli mazdaug?teko dar girdeti tokias kalbas kad jei tevelis nemoka skola lieka ar gali net is jo zmonos isreikalauti,ar tai tiesa?mano drauge vedusi o jos vyras skoloje 1zmonai uz alimentus.tai drauge bija kad is jos saskaitos nuskaitus. g.gif ar taip buna?

Taip gali ir is zmonos isskaiciuoti,jei vyro algos neuztenka padengti alimentams verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo edituke 1976: 16 sausio 2010 - 15:24
QUOTE(edituke 1976 @ 2010 01 16, 17:23)
Taip gali ir is zmonos isskaiciuoti,jei vyro algos neuztenka padengti alimentams verysad.gif

klausiu nes jis sakosi kad jo saskaita uzblokuota o jis nesenai vede ir susilauke dar 1vaiko.tad idomu kaip bus dabar jis sakosi bedarbis bet mano pazistamas dirba VRM ir ten duomenu bazeje sake rodo kad jis isigyjo patenta verslui.tai vat nesuprantu kodel jis meluoja,bando issisukti nuo mokejimo.grasina man kad anstolems neduociau.
Atsakyti
QUOTE(pupppsis_22 @ 2010 01 16, 17:59)
klausiu nes jis sakosi kad jo saskaita uzblokuota o jis nesenai vede ir susilauke dar 1vaiko.tad idomu kaip bus dabar jis sakosi bedarbis bet mano pazistamas dirba VRM ir ten duomenu bazeje sake rodo kad jis isigyjo patenta verslui.tai vat nesuprantu kodel jis meluoja,bando issisukti nuo mokejimo.grasina man kad anstolems neduociau.

Anstoliui pasakykit,jei jis bedarbis isskaiciuos is jo esamos zmonos dali pajamu,o jei grasina-kreipkites i policija verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(edituke 1976 @ 2010 01 16, 21:45)
Anstoliui pasakykit,jei jis bedarbis isskaiciuos is jo esamos zmonos dali pajamu...

Neišskaičiuos, neišskaičiuos.. Iš bendro sutuoktinių turto negali būti išieškomos prievolės, kurios atsirado prieš sudarant santuoką.
Atsakyti
QUOTE(edituke 1976 @ 2010 01 16, 16:23)

bandau issivaizduoti kaip mano ex dabartine zmona moka mano vaikui alimentus. doh.gif Bet ir sugalvok taip parasyti. Kartais tokie pasisakymai su logika prasilenkia.

QUOTE(edituke 1976 @ 2010 01 16, 22:45)
Anstoliui pasakykit,jei jis bedarbis isskaiciuos is jo esamos zmonos dali pajamu,o jei grasina-kreipkites i policija verysad.gif

nekalbekit netiesos. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(laureta @ 2010 01 17, 08:57)
bandau issivaizduoti kaip mano ex dabartine zmona moka mano vaikui alimentus.  doh.gif

Smagu būtų, ar ne?
Beje tam tikri atvejai yra, tačiau jie reti ir susiję su įmonių dividendais.
Atsakyti
ruksejo2d jis issieme patenta savo vardu verslui.bet manau kad dabar gal jau perrase ant zmonos viska ka turi jei yra protingas kad tik neatimtu anstolei.tai vat kad tas mano pazistamas kuris dirba vrm sake pries menesi man kad ant jo vardo pakolkas dar.tai manau juk anstolis suzinos ar turi koki versla.gaila kad tas draugas negali isimti is duomenu bazes nieko seip sau.nes sake turi buti leidimas sefo,priezast65is rimta kam to reikia,nes tai neviesinama bet kam apie zmogu.jei tik gaiciau iskart anstoliui iteikciau jei jis nesugebetu pac to padaryti.
Atsakyti
O jūs bent jau įsivaizduojate kas yra patentas? Tarkim jei norite valyti batus gatvėje - turite išsiimti patentą. Manau, jog elgetoms taip pat reikėtų patento, bet nesu dėl to tikras...
Atsakyti
tai kodel tada zmogus atsidares versla savo vardu ir mokantis mokescius sakosi esas bedarbis,nieko neuzdirbantis?nes as zinau kad jis turi versla,tai rodo sodra ir yra draugai kurie dirba jam.
Atsakyti
QUOTE(pupppsis_22 @ 2010 01 17, 11:13)
tai kodel tada zmogus atsidares versla savo vardu ir mokantis mokescius sakosi esas bedarbis,nieko neuzdirbantis?nes as zinau kad jis turi versla,tai rodo sodra ir yra draugai kurie dirba jam.

Jei jūs planuojate pradėti savo verslą, tai perkate verslo liudijimą. Viskas. Po to galite vykdyti veiklą, nevykdyti... Mokesčius susimokėsite metų pabaigoje.
Bedarbiu Lietuvoje vadinamas tas žmogus, kuris registruotas darbo biržoje. Ko jūs norite paklausti - nesuprantu.
jūsų draugas iš VRM tikiuosi bus atleistas už konfidencialios informacijos viešinimą.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2010 01 17, 13:18)
Jei jūs planuojate pradėti savo verslą, tai perkate verslo liudijimą. Viskas. Po to galite vykdyti veiklą, nevykdyti... Mokesčius susimokėsite metų pabaigoje.
Bedarbiu Lietuvoje vadinamas tas žmogus, kuris registruotas darbo biržoje. Ko jūs norite paklausti - nesuprantu.
jūsų draugas iš VRM tikiuosi bus atleistas už konfidencialios informacijos viešinimą.

Jis informacijos neviesina ir ant stulpu nekabina jos bei neraso pavardziu niekur,nepavydeki kad turiu pazinciu.As tik norejau pasiklausti kokie anstolio veiksmai bus kai gaus prasyma is manes.ar jis gali suzinoti tokius dalykius kaip ar dirba-kur,ar bedarbis ir t.t. rolleyes.gif
Atsakyti