QUOTE(varnikė @ 2009 10 06, 12:01)
Pareikšiu pasipiktinimą aš dėl vieno "gerbiamo" antstolio Roberto Vaitkevičiaus veiksmų. Vakar gavau registruotą laišką iš antstolio, kad jie man nuo sąskaitos nusiskaičiavo 80 lt už baudą, kurią aš jau esu jam sumokėjus. Prieš du metus radau pašto dėžutėj antstolio laišką, kad reik sumokėt 73 lt. aš ją sumokėjau. dabar vėl atėjo laiškas(jau registruotas). Pasiskambinau, tai sako kad tą kartą pavėlavau 3 dienas, nes buvo terminas duotas 5dienos, todėl dabar vėl išaugo vykdymo išlaidos iki 80lt. Bet viskas gerai
jie jau patikrino mano sąskaitą, pinigų joje yra pakankamai, tai jie ir nusirašė
Mano pinigai tikrai nėra saugūs banke, nes ant kiekvieno kampo antstolių kontora ir jie turi pilną teisę knaisiotis po mano sąskaitas. Per 2 metus negavau nei vieno pranešimo, kad tą kartą pavėlavau sumokėt. O pavėluoti gali kiekvienas. Juk ne kiekvienas tikrinam pašto dėžutę kasdien, bet pasirodo, tai yra vos nepilietinė mūsų pareiga, nes negali žinoti, kada koks antstolis tau išsiųs laišką su terminu per 5 dienas susimokėti baudą. Skambinau į Antstolių rūmus, jų manymu antstolis Vaitkevičius padarė viską pagal įstatymą
jei kas nepatinka, galiu skųsti teismui. Pasiskambinau vienam pažįstamui, kuris dirba teisinėj sistemoj. Jis pasidomėjo, kad teismas yra užverstas bylomis su nusiskundimais prieš būtent šį antstolį, kad daugiausia ką galiu pasiekti, tai susigrąžinti tuos 80lt kuriuos jis yra jau nusiskaičiavęs, ir tai dar labai abejoja, nes juk tokie įstatymai musų mylimoj Lietuvėlėj
Tęsinys...
Aš antstolį padaviau į teismą, bylą laimėjau, prisiteisiau savo 80 Lt. Bet tuo džiaugiausi ne ilgai, nes tas proto bokštas sprendimą apygardos teismui apskundė
akivaizdūs jo darbo pažeidimai plika akimi matomi, bet jis vistiek po š... kirminų ieško. Nesuprantu tokių žmonių
Papildyta:
QUOTE(zvaigzdut @ 2009 12 28, 22:59)
jei jau apie saskaitas eina kalba, tai pirma uzblokuoja ir tada jau zmogus pats praso, kad nuo algos nuskaitytu ir tada saskaitas atsblokuoja, ar iskart prie algos einama?
Mano atveju nieko neblokavo, nusiskaičiavo ir ramu, apie tai, kad mano saskaita suplonėjo tik po savaitės sužinojau, kai gavau iš antstolio laiškutį