QUOTE(najnajnaj123 @ 2009 12 19, 14:27)
Paskambinau i viena firmele greitu kreditu, pasakiau sutuacija, tai sake, kad moket gali dalimis, nubrauks man palukanas, bet butinai min 100 Lt kas men. O as noreciau 50-70 - jie nesutinka. I anstoli kreiptis dabar jie irgi nesutinka, nes jie suinteresuoti, kad man kapsetu tos 30 dienu po 2% ir ta suma isieskos is manes. Plius sako, kad ir per anstoli augs suma kas diena :/
Patarčiau mano čia rašomus žodžius perpatikrinti kur nors kitur. Atsakomybės už juos aš neprisiimu.
Mano manymu jūs turėtumėt parašyti jiems pranešimą, kad tokios sumos kiekvieną mėnesį gražinti jūs negalite. Nesiūlykite pati nieko, parašykite, kad sutinkate, jo būtų sudarytas skolos padengimo grafikas. Rašte dėl nieko neįsipareigokite.Laišką siųskite registruotų paštu, sau pasilikite kopiją.
Nuo to momento galite sustoti mokėti įmokas. Kai jie paskambins ar kitaip susisieks - kalbėkitės ir reikalaukite to, ko norėtumėt. Apie jokias palūkanas kalbos eiti negali. Tik pradinė skola. jie dažnai siūlo pasirašyti vekselius skolos sumai - jokiu būdu to nedarykite, siūlykite jiems kreiptis į teismą. Teisme skųskite visus veiksmus, nuo pradinės palūkanų normos, iki papildomų mokesčių, žodžiu viską kas tik šaus į galvą.
Ten ir krizė žiūrėk baigsis... Skolą aišku teks gražinti, stebūklų nebūna. Bet palūkanas gerokai susimažinsit.