Įkraunama...
Įkraunama...

Anstoliai ir skolų išieškojimo agentūros

QUOTE(convict @ 2009 12 16, 23:40)
Tad pagal nupasakotą situaciją, t.y. skolas bankui bus išieškoma 20 procentų nuo MMA ir ir plius 70 procentų kas viršaus MMA.

Punktas Nr 3 - iki 50 proc iki MMA ir 70 proc virš MMA.

Dėkui už pastabą dėl 75.
Atsakyti
Sveiki,mano ex nuo 96m.dviems vaikams nemoka jokiu alimentu,skola jau virsija 40000 Lt.....dabar jau antrus metus gaunu is fondo...ex neturi nieko.....Kaip issireikalauti skola uz vaikus???
Atsakyti
QUOTE(izabele111 @ 2009 12 18, 15:00)
Sveiki,mano ex nuo 96m.dviems vaikams nemoka jokiu alimentu,skola jau virsija 40000 Lt.....dabar jau antrus metus gaunu is fondo...ex neturi nieko.....Kaip issireikalauti skola uz vaikus???

Jei informacija apie jūsų vaikus profilyje yra teisinga, tai tuomet už pirmąjį jūs jau nieko negalite išsireikalauti, o už antrąjį liko visai nedaug laiko.
Vaikams tapus pilnamečiams jie patys turi kreiptis į teismą dėl skolos priteisimo.
Kadangi gaunate pinigus iš VIF, tai antstolis patvirtino, kad išieškoti išlaikymo yra neįmanoma. Taigi dėl antrojo vaiko išlaikymo, iki jam nesukakojo 18 metų jūs galite kreiptis į policiją, kad pradėtų ikiteisminį tyrimą dėl vengimo išlaikyti savo vaikus.
Tai viskas, ką jūs galite padaryti.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 12 18, 16:10)
Jei informacija apie jūsų vaikus profilyje yra teisinga, tai tuomet už pirmąjį jūs jau nieko negalite išsireikalauti, o už antrąjį liko visai nedaug laiko.
Vaikams tapus pilnamečiams jie patys turi kreiptis į teismą dėl skolos priteisimo.
Kadangi gaunate pinigus iš VIF, tai antstolis patvirtino, kad išieškoti išlaikymo yra neįmanoma. Taigi dėl antrojo vaiko išlaikymo, iki jam nesukakojo 18 metų jūs galite kreiptis į policiją, kad pradėtų ikiteisminį tyrimą dėl vengimo išlaikyti savo vaikus.
Tai viskas, ką jūs galite padaryti.

Aciu....Pirmas sunus neigalus ir jam alimentai priteisti iki gyvenimo galo....Biski anksciau bandziau kreiptis i policija,bet ex stovejop birzoje,ir niekas jam jokios bylos nekele doh.gif Taigi va butent,kad negalima.....Sako ex:kam as dirbsiu,jeigu man atskaiciuos puse algos alimentams.... gun_bandana.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif
Atsakyti
dar klausimeli turiu. Cia skaiciau Medinis rase, kad skola per anstolius nedideja, tik del anstolio darbo auga. O tai kaip cia buna, kai gauni baudos pvz 50lt, o paskui pamirsus susimoket po metu gauni jau 1000? negi anstolio vokas kainuoja 900? o ne palukanos?
Greitu kreditu bendroves uz diena skaiciuoja po 2%, po menesio zada kreiptis i anstoli. Kai bus skola perduota anstoliui, tai kasdien nebeaugs po 2% ar vistiek augs? Kai alga tik minimumas, tai ir tepadengs tik tuos 2% unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(najnajnaj123 @ 2009 12 19, 11:34)
Greitu kreditu bendroves uz diena skaiciuoja po 2%, po menesio zada kreiptis i anstoli. Kai bus skola perduota anstoliui, tai kasdien nebeaugs po 2% ar vistiek augs? Kai alga tik minimumas, tai ir tepadengs tik tuos 2% unsure.gif

Su kvailių kreditų bendrovėmis reikėtų atsargiau. Ten sutartys gali būti sudaromos taip, kad būsite vergais.
Kartais apsimoka paduoti savo kreditorių į teismą, kad būtų priteista skola - vien tam, kad ji daugiau nebaugtų.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 12 19, 13:01)
Su kvailių kreditų bendrovėmis reikėtų atsargiau. Ten sutartys gali būti sudaromos taip, kad būsite vergais.
Kartais apsimoka paduoti savo kreditorių į teismą, kad būtų priteista skola - vien tam, kad ji daugiau nebaugtų.

Medini, o gal gali patart ka dabar reiketu daryt. Sumazejus (tiksliau nuo normalio algos likus tik minimumui doh.gif ) ir neisgalint susimoket keleta imoku uz kreditines, moksla ir tt buvo paiimta greiti kreditai (nu tipo padengt), o po menesio vel ir tt Tada baime pralesit imokas paprastas buvo didesne nei sveikas protas, kad nereik imt greitu kreditu, norint padengt imokas. Prisidirbau. Dabar jau algos nebeuztenka net pratest kreditams, jau nekalbant apie kitas imokas. Sutinku ir pripazistu, kad reik grazint skolas ir jau ner kitos iseities kaip tik tiesiai is algos atskaiciuoja. Paskambinau i viena firmele greitu kreditu, pasakiau sutuacija, tai sake, kad moket gali dalimis, nubrauks man palukanas, bet butinai min 100 Lt kas men. O as noreciau 50-70 - jie nesutinka. I anstoli kreiptis dabar jie irgi nesutinka, nes jie suinteresuoti, kad man kapsetu tos 30 dienu po 2% ir ta suma isieskos is manes. Plius sako, kad ir per anstoli augs suma kas diena :/ Kai pagalvoji, kad as jau pratesinedama ir taip jiems 300% uzdirbau doh.gif kas man butu geriausia - laukt, kol patys perduos, paciai reikalaut, kad perduotu anstoliams ar dar kas? ar duot i teisma, kad nebeskaiciuotu tu 2% ir perduotu anstoliams? biggrin.gif kazkaip jau pasimeciau.
pareigas tai zinau, bet noretusi zinot ir teises kazkokias savo
Atsakyti
QUOTE(najnajnaj123 @ 2009 12 19, 14:27)
Paskambinau i viena firmele greitu kreditu, pasakiau sutuacija, tai sake, kad moket gali dalimis, nubrauks man palukanas, bet butinai min 100 Lt kas men. O as noreciau 50-70 - jie nesutinka. I anstoli kreiptis dabar jie irgi nesutinka, nes jie suinteresuoti, kad man kapsetu tos 30 dienu po 2% ir ta suma isieskos is manes. Plius sako, kad ir per anstoli augs suma kas diena :/

Patarčiau mano čia rašomus žodžius perpatikrinti kur nors kitur. Atsakomybės už juos aš neprisiimu.
Mano manymu jūs turėtumėt parašyti jiems pranešimą, kad tokios sumos kiekvieną mėnesį gražinti jūs negalite. Nesiūlykite pati nieko, parašykite, kad sutinkate, jo būtų sudarytas skolos padengimo grafikas. Rašte dėl nieko neįsipareigokite.Laišką siųskite registruotų paštu, sau pasilikite kopiją.
Nuo to momento galite sustoti mokėti įmokas. Kai jie paskambins ar kitaip susisieks - kalbėkitės ir reikalaukite to, ko norėtumėt. Apie jokias palūkanas kalbos eiti negali. Tik pradinė skola. jie dažnai siūlo pasirašyti vekselius skolos sumai - jokiu būdu to nedarykite, siūlykite jiems kreiptis į teismą. Teisme skųskite visus veiksmus, nuo pradinės palūkanų normos, iki papildomų mokesčių, žodžiu viską kas tik šaus į galvą.
Ten ir krizė žiūrėk baigsis... Skolą aišku teks gražinti, stebūklų nebūna. Bet palūkanas gerokai susimažinsit.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Medinis: 19 gruodžio 2009 - 14:52
sakykit,anksčiau mačiau vaikų išlaikymo fondas mokėdavo alimentus iki 18metų o paskui vaikui pačiam pristeisus tol kol vaikas mokosi pvz.iki 24metų,bet dabar jau lyg nuimta ????ar aš blogai suprantu,ogal dar moka kol mokinasi???
Atsakyti
QUOTE(Ausra757 @ 2009 12 20, 15:43)
sakykit,anksčiau mačiau vaikų išlaikymo fondas mokėdavo alimentus iki 18metų o paskui vaikui pačiam pristeisus tol kol vaikas mokosi pvz.iki 24metų,bet dabar jau lyg nuimta ????ar aš blogai suprantu,ogal dar moka kol mokinasi???

Na nežinau iš kurių amžių jūsų žinios. Šiaip didelių pasikeitimų nėra, nebent Konstitucinio Teismo išaiškinimas, kad tėvai neprivalo išlaikyti savo pilnamečių, fiziškai ir psichiškai sveikų vaikų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Medinis: 20 gruodžio 2009 - 18:23
QUOTE(Medinis @ 2009 12 16, 15:32)
Ne, neteisus. Galite kreiptis į teismą.

Ko gero ir teks, nepavyksta su jais susitarti... Anot jų, per vėlai kreipiausi su prašymu ir pažyma dėl pašalpos, neturėjo dokumentų, todėl ir "nuėmė" pašalpą...
Atsakyti
o tai kaip su tuo turto arestavimo?jeigu skola nesiekia 7000lt. ar gali arestuoti turta(turtas turimas tik automobilis)
Atsakyti