Įkraunama...
Įkraunama...

Anstoliai ir skolų išieškojimo agentūros

QUOTE(Medinis @ 2009 12 08, 18:41)

Labai aciu! 4u.gif
Atsakyti
ar galima butu paklausti g.gif mano vyras skoloj 15000lt ir jo tevukas dovanojo vieno kambario buta,bet tevukas dar gyvas ir gyvena tame bute,tame bute priregistruotas musu vaikas ir jisai,ar gali anstoliai ta buta arestuoti?
Atsakyti
QUOTE(mikimauze @ 2009 12 09, 23:17)
ar galima butu paklausti  g.gif  mano vyras skoloj 15000lt ir jo tevukas dovanojo vieno kambario buta,bet tevukas dar gyvas ir gyvena tame bute,tame bute priregistruotas musu vaikas ir jisai,ar gali anstoliai ta buta arestuoti?

Areštuoti tiesiog privalo. Dėl pardavimo iš varžytinių - truputi ilgesnis kelias, nes reikės įrodyti, kad vaikas tame bute negyvena.
Atsakyti
o jai tame bute gyvena vaikas? o tai tevukui kaip ir nepriklauso tas butas jau ?
Atsakyti
QUOTE(mikimauze @ 2009 12 09, 23:25)
o jai tame bute gyvena vaikas? o tai tevukui kaip ir nepriklauso tas butas jau ?

Na pagalvokit logiškai... Jei jūs padovanotumėt kam nors ką nors... Tai priklausytų kam?
Jei dovanojimas įformintas dokumentais, tai turto savininkas yra jūsų vyras. Jei bute gyvena vaikas, tuomet dėl iškeldinimo spręs teismas. Jei šis butas nėra vienintelė vieta, kur vaikas gali gyventi, tai leidimą duos.
Šiaip suma nėra didelė, o vyras turi turto. Taigi imkit paskolą, atiduokit skolą ir pradėkit atidavinėt paskolą. Ir viskas susitvarkys.
Atsakyti
jai is banko paiimta paskola neikeiciant turto,tai visviena gali atimti ta buta? o neatsizvelgema kazin jai butas yra dovanotas? g.gif
Papildyta:
mes dabar visa seima gyvenam tame dovanotame bute nes abu bedarbiai ir neturim kitos gyvenamosios vietos,
Atsakyti
QUOTE(mikimauze @ 2009 12 09, 23:32)
jai is banko paiimta paskola neikeiciant turto,tai visviena gali atimti ta buta? o neatsizvelgema kazin jai butas yra dovanotas? g.gif

Brrrr... kodėl man niekas nieko nedovanoja...
Civilinio Proceso Kodeksas sako taip - jeigu jūs gyvenate bute, jis yra vienintelis jūsų stogas virš galvos, bet jūs skolinga daugiau nei septynis tūkstančius litų, tai antstolis paskelbs buto varžytines, parduos butą, duos jums kažkiek laiko išsikraustyti, pinigus perves jūsų kreditoriui, o kas liko - jums.
Jei įrodysite, kad tai yra vienintelis turimas būstas, kuriame gyvena vaikas, tuomet jūs turite kreiptis į teismą ir prašyti neleisti išieškoti skolos iš to būsto. Teismas gal leis, o gal neleis... Bet juk tai ne vienintelis jūsų turimas būstas, ar ne?
Papildyta:
QUOTE(mikimauze @ 2009 12 09, 23:35)
mes dabar visa seima gyvenam tame dovanotame bute  nes abu bedarbiai  ir neturim kitos gyvenamosios vietos,

Tuomet siūlau pradėti domėtis teise. Nes panašu, kad nedraugaujat ne tik su ja, bet ir su logika, bei sveiku protu.
Neturėjot rimtų problemų? Dabar turit.
Atsakyti
as vyrui bandau isaiskinti,nes jam nedaeina niekaip,o turto pas mus daugiau jokio visiskai nera tiktai masina verta maziau 1000lt g.gif siaubas grynas
Atsakyti
QUOTE(mikimauze @ 2009 12 09, 23:50)
as vyrui bandau isaiskinti,nes jam nedaeina niekaip,o turto pas mus daugiau jokio visiskai nera tiktai masina verta maziau 1000lt  g.gif siaubas grynas

Dėl penkiolikos tūkstančių buto neturėtų išvaržyti... Bet čia priklauso tik nuo antstolio ir jūsų. Jei antstolis matys galimybę, kad jis gali išieškoti skolą kaip nors kitaip - ne žvėris gi jis. O jei nematys - tuomet toks jo darbas.
Jūsų vyras ir uošvis padarė kvailystę.
Atsakyti
tai va kad butumem zinoja kad cia taip bus tevukas vyrui busta jau senai perases,dabar bijo kad jjo i gatve neisvarytu,vyras uz tuospinigus masina nusipirko o man snipstas,dabar vien skolos kuriu nemoka nenori net su banku net susitarti laukia kada ji i kalejma pasodins doh.gif galvojau jau net apie skyrybas,bet pagalvojau poto man reikes tos skolos puse moketi,nezinau ka ir daryti verysad.gif
beviltiska situacija bent man
Papildyta:
radau va ka
668 straipsnis. Turtas, iš kurio negali būti išieškoma
2. Vykdant išieškojimą iš asmenų, su kuriais kartu gyvena nepilnamečiai vaikai
Atsakyti
QUOTE(mikimauze @ 2009 12 10, 00:01)
radau va ka
668 straipsnis. Turtas, iš kurio negali būti išieškoma
2. Vykdant išieškojimą iš asmenų, su kuriais kartu gyvena nepilnamečiai vaikai

O kodėl nepacitavot iki galo?
2. Vykdant išieškojimą iš asmenų, su kuriais kartu gyvena nepilnamečiai vaikai, išieškojimas taip pat negali būti nukreipiamas į vienintelį televizorių ir šaldytuvą.

O mašina pirkta iš paskolos ar lizingu?
Skyrybos jums nieko neduos, nes į butą jūs negalite pretenduoti. Į pusę skolos - be jokios abejonės.

Papildyta:
Beje, į kalėjimą jo nesodins - nuliūdinkit jį.
Atsakyti
jisai paeme pinigu is banko ir nusipirko ta masina,bet regitroj iregistruota ne ta suma uz kokia jisai pirko,man atrodo cia galonet nematyti ,skola auga jau kaip puse metu bet dar jie nieko nedare tik kad siunte laiskus,auga palukanos,ziauru verysad.gif
Atsakyti