Įkraunama...
Įkraunama...

Anstoliai ir skolų išieškojimo agentūros

QUOTE(Medinis @ 2009 11 20, 16:30)
Ne, tai nepakankama. Skolos išieškojimas nukreipiamas į visą skolininko turtą. Tai yra gali būti aprašyti ir realizuoti jūsų daiktai. To nedaroma, jei darant išskaitas iš darbo užmokesčio skolą galima padengti per 6 mėn.

va tika kalbejau su vyru,jis sutare su anstoliu,kad tokia tvarka,kaip minejau anksciau,skola bus is jo isieskota,kadangi anstolis issiunte laiska i darba,skola tvarkingai,pagal ta susitarima mokama,kai tik pervedamas darbo uzmokestis.tad vel pasikartosiu,kodel anstolis "pamirso" ta susitarima ir blokavo mano saskaitas?beje,suma nera didele,5000lt,del tokios sumos,kiek zinau,netgi nekilnojamojo turto arestuoti negali.tai ar teiseta ka?vyras moka,nepavede,o jie vat kaip doh.gif
Atsakyti
QUOTE(SiuZZe @ 2009 11 20, 15:58)
beje,suma nera didele,5000lt,del tokios sumos,kiek zinau,netgi nekilnojamojo turto arestuoti negali.tai ar teiseta ka?vyras moka,nepavede,o jie vat kaip doh.gif

Jei suma nedidelė - tai atiduokit skolą ir bus ramu.
turtą areštuoti gali, tik realizuoti, tai yra parduoti butą iš varžytinių reikia, kad skola būtų bent 7000Lt.
Ko jūs nervinatės? Juk pasakiau - praneškite antstoliui, kad ši sąskaita skirta vaiko pinigams ir ji bus atblokuota. Saugokit savo nervus.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 11 20, 17:29)
Jei suma nedidelė - tai atiduokit skolą ir bus ramu.
turtą areštuoti gali, tik realizuoti, tai yra parduoti butą iš varžytinių reikia, kad skola būtų bent 7000Lt.
Ko jūs nervinatės? Juk pasakiau - praneškite antstoliui, kad ši sąskaita skirta vaiko pinigams ir ji bus atblokuota. Saugokit savo nervus.

neeee biggrin.gif as nesinervinu biggrin.gif pradzioj taip ir padariau,pranesiau,kad vaiko pinigai ateina i ta sask,tai man sako atvaziuokit(anstolis kitam mieste) su pazymom,kad tikrai taip yra.nu neturiu galimybes,kai tik galesiu taip ir padarysiu.man tik paprasciausiai idomu,kaip cia taip,negi pas mus anstoliai visagaliai,o skolingas zmogus niekas.nors as su saviskiu senai negyvenu,bet man gaila,kad jis kazkada budamas kvailas prisidirbo,o dabar nuo jo paskutini kaili nulups ir dar mane i ta reikala ipainiojo.tai va,as tik is smalsumo norejau suzinot,gal kartais anstolis neteisetai mano saskaita blokavo,nes kaip jau minejau skola nestovi vietoj,o yra mokama.jei negalit i tai atsakyt,neatsakinekit,o ne priesiskai nusiteikes burbtelekit "nesinervuok,susimokek" biggrin.gif saugokit taip pat savo nervus 4u.gif nes as savuosius ir taip saugau,tikrai,be jokio pykcio cia rasau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(SiuZZe @ 2009 11 20, 23:56)
neeee biggrin.gif as nesinervinu biggrin.gif pradzioj taip ir padariau,pranesiau,kad vaiko pinigai ateina i ta sask,tai man sako atvaziuokit(anstolis kitam mieste) su pazymom,kad tikrai taip yra.nu neturiu galimybes,kai tik galesiu taip ir padarysiu.man tik paprasciausiai idomu,kaip cia taip,negi pas mus anstoliai visagaliai,o skolingas zmogus niekas.nors as su saviskiu senai negyvenu,bet man gaila,kad jis kazkada budamas kvailas prisidirbo,o dabar nuo jo paskutini kaili nulups ir dar mane i ta reikala ipainiojo.tai va,as tik is smalsumo norejau suzinot,gal kartais anstolis neteisetai mano saskaita blokavo,nes kaip jau minejau skola nestovi vietoj,o yra mokama.jei negalit i tai atsakyt,neatsakinekit,o ne priesiskai nusiteikes burbtelekit "nesinervuok,susimokek"  biggrin.gif saugokit taip pat savo nervus 4u.gif nes as savuosius ir taip saugau,tikrai,be jokio pykcio cia rasau 4u.gif

Jums Medinis jau atsakė, kad jeigu antstolis mato, kad skola nebus padengta per 6 mėnesius, tada antstolis gali ieškoti kito turto iš kurio būtų galima išieškoti, šiuo atveju antstolis tikrina sutuoktinę ir bando kuo greičiau skolą išieškot.
Pažymas galit paštu išsiųsti ir nereikia kažkur važiuoti.
Atsakyti
QUOTE(llauruze @ 2009 11 20, 23:33)
Jums Medinis jau atsakė, kad jeigu antstolis mato, kad skola nebus padengta per 6 mėnesius, tada antstolis gali ieškoti kito turto iš kurio būtų galima išieškoti,  šiuo atveju antstolis tikrina sutuoktinę ir bando kuo greičiau skolą išieškot.
Pažymas galit paštu išsiųsti ir nereikia kažkur važiuoti.

aisku...na vistiek nezmoniska sistema ir tiek.beje,ta anstolio padejeja,su kuria turejau garbes siandiena sneketis,pasimete ir nei mu nei be,kai paklausiau ko is manes nori,jei vyras jau moka.sako moka?taip ponia,sakau moka,tiesiogiai is darbovietes perveda.aaaa....(toks moteriskes atsakymas) protingas sakyciau bigsmile.gif uztai man ir kilo neaiskumu.
aciu atsakiusiems 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SiuZZe: 20 lapkričio 2009 - 22:44
QUOTE(SiuZZe @ 2009 11 20, 20:42)
aisku...na vistiek nezmoniska sistema ir tiek.beje,ta anstolio padejeja,su kuria turejau garbes siandiena sneketis,pasimete ir nei mu nei be,kai paklausiau ko is manes nori,jei vyras jau moka.sako moka?taip ponia,sakau moka,tiesiogiai is darbovietes perveda.aaaa....(toks moteriskes atsakymas) protingas sakyciau bigsmile.gif uztai man ir kilo neaiskumu.
aciu atsakiusiems 4u.gif

antstolio veiksmus reikia skusti teismui per nurodytus terminus. Antstoliai tikrai nera visagaliai, bet zmones nesinaudoja savo teisemis.
Atsakyti
QUOTE(minte @ 2009 11 21, 11:27)
antstolio veiksmus reikia skusti teismui per nurodytus terminus. Antstoliai tikrai nera visagaliai, bet zmones nesinaudoja savo teisemis.

O kam teismui? Antstolis šiuo atveju nieko nepažeidė. Yra tam tikra tvarka ir jos reikia laikytis. O ši diskusijų dalyvė bando "pumpuoti teises". Tai vėliavą jai į rankas ir staltiese keliukas.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 11 21, 11:21)
O kam teismui? Antstolis šiuo atveju nieko nepažeidė. Yra tam tikra tvarka ir jos reikia laikytis. O ši diskusijų dalyvė bando "pumpuoti teises". Tai vėliavą jai į rankas ir staltiese keliukas.

Jus cia apie mane? lotuliukas.gif pumpuot... nejuokinkit.... Lietuvoje 1-5 procentu zmoniu zino ir gina savo teises teisetais ir tinkamais budais... Tuo naudojasi ne tik antstoliai bet ir didesne dauguma visu valstybiniu instituciju.

Beje, zmones is nezinojimo antstolio veiksmus skundzia kam tik nori, tik ne tam, kam reikia. Nekalbejau apie sita konkrecia situacija, nes kiekvienoj konkrecioj situacijoj reikia ziureti kokios REALIAI yra salygos, sumos, terminai ir pareigos.
Tai, kad sutuoktine negyvena su vyru, o jos saskaita uzdetas arestas, suponuoja pagrinda kreiptis i teisma del antstolio veiksmu. Del kokiu priezasciu negyvena - ar turtas padalintas, ar yra separacija ar yra kitokios salygos, darancios antstolio veiksmus neteisetais....
Atsakyti
QUOTE(minte @ 2009 11 21, 14:00)
Tai, kad sutuoktine negyvena su vyru, o jos saskaita uzdetas arestas, suponuoja pagrinda kreiptis i teisma del antstolio veiksmu. Del kokiu priezasciu negyvena - ar turtas padalintas, ar yra separacija ar yra kitokios salygos, darancios antstolio veiksmus neteisetais....

Šiaip ne apie jus rašiau, bet dabar suabejojau...
Kam kreiptis į teismą? Gal pradžioje reikia kreiptis į antstolį? Ką šiuo atveju gali padaryti teismas, ko negali padaryti antstolis?
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 11 21, 12:16)
Šiaip ne apie jus rašiau, bet dabar suabejojau...
Kam kreiptis į teismą? Gal pradžioje reikia kreiptis į antstolį? Ką šiuo atveju gali padaryti teismas, ko negali padaryti antstolis?

tep, pradzioj i antstoli, bet kaip suprantu nelabai leidziasi i kalbas.
kodel i teisma? todel kad antstoliu veiksmu teisetuma vertina tik teismas... tongue.gif

Atsakyti
QUOTE(minte @ 2009 11 21, 14:26)
tep, pradzioj i antstoli, bet kaip suprantu nelabai leidziasi i kalbas.

Blogai supratote. Viskas ten gerai, kažkas tiesiog persistengė, o diskusijos dalyvei nepatiko bendravimo tonas. Teismo tikrai neprireiks.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 11 21, 15:33)
Blogai supratote. Viskas ten gerai, kažkas tiesiog persistengė, o diskusijos dalyvei nepatiko bendravimo tonas. Teismo tikrai neprireiks.

nepatiko,nes jusu mintys gal ir protingos,bet jau tonas,tai padek dieve...nepratusi as su tokiais zmonem bendrauti,sorry.tai va,anstolis neteisetai uzblokavo mano saskaita,kadangi isskaiciaves is vyro atlyginimo jis gauna apvale sumele,kuri tikrai per 6men padengs skola.o cia tai situacija panasesne i tai,kad paprasciausiai anstolis perspaude su savo veiksmais.i teisma nesikreipsiu,nes neturiu tam laiko,o gaila,nes taip ir isdurineja zmogelius kas netingi.

Medini,jus nesistenkit atsakinedamas ir bandydamas patart teisti,nes ne jusu galioje tas,kazkaip iskart atbaido nuo bet kokio bendravimo 4u.gif
Atsakyti