Įkraunama...
Įkraunama...

Anstoliai ir skolų išieškojimo agentūros

QUOTE(llauruze @ 2009 10 08, 09:47)
Jeigu jau vykdomoji byla užvesta pas antstolius, tačiau skolininkas pats moka ir nėra įsiskolinimo, ir ypač kai buvusi žmona rašo, kad ji negauna išlaikymo, o realiai jai yra mokama, geriausia išeitis jūsų broliui susitarti su antstoliu, kad mokės pats ir pristatys mokėjimo kvitus, kad antstolis nevykdytų jokių turtinių patikrų ir nebūtų daugiau vykdymo išlaidų. O tuos 300 lt, gali susitart ir  sumokėt dalimis...
Kitas dalykas ar antsolis teisėtai priėmė vykdomąjį, jeigu išlaikymas buvo mokamas laiku ir nebuvo įsiskolinimo....Galima būtų šita dalyką skųst teismui, na bet reik gerai žinot visą situaciją  4u.gif

ačiū,jūs viską pukiai supratot,ir paaiškinimas tikrai išsamus ir aškus 4u.gif
tai jam ir teks dabar mokėti dalimis,o sekančius mokėjimus,visus kvitus neš tiesiai anstoliui.Aišku skundžiant teismui,nereiktų nei tų mokėti,bet teismas irgi kainuoja verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ERUGĖ @ 2009 10 08, 11:12)
ačiū,jūs viską pukiai supratot,ir paaiškinimas tikrai išsamus ir aškus 4u.gif
tai jam ir teks dabar mokėti dalimis,o sekančius mokėjimus,visus kvitus neš tiesiai anstoliui.Aišku skundžiant teismui,nereiktų nei tų mokėti,bet teismas irgi kainuoja verysad.gif

Skundas dėl antstolio veiksmų nėra apmokestinamas žyminiu mokesčiu, aišku
tik reik viską gerai surašyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(llauruze @ 2009 10 08, 11:09)
Skundas dėl antstolio veiksmų nėra apmokestinamas žyminiu mokesčiu, aišku
tik reik viską gerai surašyti  4u.gif

bet gi vien už pareiškimo surašymą reikia mokėti,ar tik ne 300lt. g.gif
Atsakyti
QUOTE(ERUGĖ @ 2009 10 08, 12:15)
bet gi vien už pareiškimo surašymą reikia mokėti,ar tik ne 300lt. g.gif

Na taip jei neturit kas padėtų surašyt, tai tada sudėtingiau, bet žmonės dažnai patys gilinasi į įstatymus ir rašo tokius skundus. Tikrai nebūtina, kad advokatas skundą rašytų. Bet kokiu atveju kiekvieno teisė rinktis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(llauruze @ 2009 10 08, 14:41)
Na taip jei neturit kas padėtų surašyt, tai tada sudėtingiau, bet žmonės dažnai patys gilinasi į įstatymus ir rašo tokius skundus. Tikrai nebūtina, kad advokatas skundą rašytų. Bet kokiu atveju kiekvieno teisė rinktis  4u.gif

aišku 4u.gif
o aš galvojau,kad dabar visi pareiškimai rašomi advokato g.gif
na nelabai aš tuose įstatymuose susigaudau blush2.gif
Atsakyti
Gal ir man kas gales padeti, ieskojau uzsienyje darbo, neradau, grizau i LT, laukiuosi, istojau i darbo birza, is teismo atejo vykdomasis rastas susimoketi isiskolinima, suma 2000 lt, nes perduos antstoliams, bankui skambinau, sako, kad nieko negali padaryt, jei nesumokesiu privales issiusti rasta antstoliam, ar imanoma tartis su antstoliais, kad mokeciau dalimis? kokia suma sau pasiimtu antstolis?
Atsakyti
QUOTE(Porcelianinė @ 2009 10 10, 19:23)
Gal ir man kas gales padeti, ieskojau uzsienyje darbo, neradau, grizau i LT, laukiuosi, istojau i darbo birza, is teismo atejo vykdomasis rastas susimoketi isiskolinima, suma 2000 lt, nes perduos antstoliams, bankui skambinau, sako, kad nieko negali padaryt, jei nesumokesiu privales issiusti rasta antstoliam, ar imanoma tartis su antstoliais, kad mokeciau dalimis? kokia suma sau pasiimtu antstolis?

Vykdoma rasta isduoda antstoliai. Kazka ne taip cia vadinat g.gif Gali buti teismo sprendimas. Su antstoliais dalimis galima, bet prisides vykdymo islaidos. Gal kol kas galima susitarti su banku del daliu? Jei neatiduota antstoliams. Nors realiai tai nezinau ar bankai derasi 4u.gif
Atsakyti
Su anstoliais susitarti galima.
Mano sesuo nesusimokėjo baudos ir kai perdavė ją antstoliams, blokavo visas sąskaitas. Nuėjo pas antstolių, nusinešė savo pajamas, pasirašė sutartėlę ir moka dabar dalimis. Jos skola 1300 lt + 500 lt antstoliui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rainiukas @ 2009 10 10, 22:56)
Vykdoma rasta isduoda antstoliai.

Vykdomajį raštą išduoda teismas . Antstoliai jį vykdo. Po to gražina atgal.
Atsakyti
sveiki ,noriu info is jusu bigsmile.gif
mano giminaitei irgi nekas, jos skola apie 10tukstanciu,prarado darba ir niekur nedira imoku nemoka,is vienos skolos jau ateina anstoliu pranesimas raginimas kad susimoketu.bet jin aisku neturi is ko susimoketi. gyvena su vyru bet nesusituoke tik pas ji registruota jinai,turi du vaikucius .
noriu paklausti tokioje situacijoje kas jos laukia ?
Atsakyti
QUOTE(Kinderiukas @ 2009 10 11, 19:59)
noriu paklausti tokioje situacijoje kas jos laukia ?

Tiksliai žinau tik tiek, kad ji mirs.
Atsakyti
Vyro individuali įmonė skolinga sodrai ir VMI. Šiuo metu įmonės veikla sustabdyta, jis pajamų neturi. Nesame su vyru oficialiai išsiskyrę, anstoliai atsiuntė į mano darbovietę vykdomuosius raštus, skola išskaičiuojama iš mano atlyginimo. Skambinu vyrui, prašau kažką daryt, o jis džiaugiasi - manęs niekas skolos neprašo, žino kad neturiu iš ko atiduot ir pan. Skyrybų "gražiuoju" tikrai nebus, jis nesutinka, "piktuoju" - neturiu pati pinigėlių, po anstolių nuskausminimų nelieka. Turiu mažametį sūnų. Kas man patartų?
Žinau ir pati, kad mirsiu...
Atsakyti