o as susiduriau stai su sitokia situacija:gaunu soc.pasalpa tdl kas 3men tenka tvarkytis dokumentus-pristatineti iv.pazymas.esu issituokusi tdl reikalinga pazyma is antstoli kontoros jog vaiko tetis moka,tixliau nemoka pinigeliu.pati gyvenu siauliuose o antstoliu kontora-klaipedoj.taigi pirmiausia rasau prasyma,pridedu kvita uz sumoketa pazyma ir pasto islaidas ir siunciu i antstoliu kontora.jie man atsiuncia pazyma.paskutini karta negavau ju siustos pazymos(siunte reg.laisku).pranesiau jiems.td jie issiunte paprasta laiska.deja ir jo negavau
visas pazymas reikia pristatyti iki men.pabaigos.kj paskambinau i kontora ir parnesiau kad ne vieno laisko negavau,o menesio pab jau cia pat ir kad jei as negausiu pazymos as nebegausiu pajamu,antstole mane nusodino pareiskusi kad jie cia ne prie ko nes:
1. jei pazyma gali israsyti per 30 kalendoriniu dienu ir tik tdl kad yra lb geros sirdies ja man israso is karto kj tik gauna mano prasyma;
2.ju pareiga tik parasyti prasyma ir ji issiusti,visa kita ne ju reikalas.ir is esmes jie neprivalo siusti.cia ir vel is geros sirdies tj daro;
3.jie sudare sutarti su privaciu pastu tad jei dingsta reg.laiskas,jie siuncia uzklausa ir gauna rastiska atsakyma.ir tik td yra ieskomas dinges laiskas.tai trunka apie 2sav.
be viso to dar gavau kruva priekaistu kad trukdau ju darba nes ju val kainuoja 60lt ir t.t.
siajp ne taip gavau ta pazyma.susitvarkiau dokumentus ju deka zymiai veliau tad sis rugsejia man lb sunkus,nes pnigelius gausiu tik kita men.
gerai kad bent jau gausiu
gal yra mamyciu kurios patartu ka tokiu atveju daryti?kokie yra antstoliu kontoros isipareigojimai?ir ar tikrai tie laiskai yra mano asmenine problema jei ju negaunu?
is anksto dekoju