Įkraunama...
Įkraunama...

Anstoliai ir skolų išieškojimo agentūros

QUOTE(minte @ 2009 05 10, 14:33)
Ai... doh.gif  tik dabar pagalvojau, kad pagal antstoliu patvarkyma galbut uzblokavo, jei kreipesi TEO ar credit info. Tada taip, gali. Na, nebent ten lesos uz vaikus gaunamos......

Blokuoja ir tokiu atveju. Jie nesigilina, tu turi irodinet, kad ponai, gal galit atblokuot ir isskaiciuot tik kazkiek ten procentu, nes ten mano vaiko pinigeliai doh.gif Absurdo teatras cool.gif
Atsakyti
ištryniau žinutę, čia mano pirmokė mano vardu sugalvojo parašyti rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo celesta: 22 gegužės 2009 - 13:59
Gavau iš antstolių laišką. Prašo pateikti už 3 metus kiek gavau pinigėlių už vaiką. Pateikiau. Jokio atsakymo blink.gif Kaip ten jie skaičiuoja, kad ten pateikti už tokį laikotarpį išrašus.

ax.gif
Atsakyti
nes jei anstoliai ir kalti, vargu ar bus galimybe irodyti ta ju kaltuma. pati buvau susidurusi su deb**u Trijonienes kontora, kuria visi man pazistami zmones keikia, kaip reikiant. Geriausias budas kreiptis su skundu i anstoliu rumus, taciau nuo ivykio netureciau praeiti daugiau nei metai.
Atsakyti
Na,pasakykit,o jei as pati skolinga pagal teismo sprendima zmogui,kaip man per anstoli ta skola atiduoti,jei jis nereikalauja,ir isvis lietuvoje jo nera? bigsmile.gif g.gif
Atsakyti
Jei jis nereikalauja per antstoli, vadinasi pati turi ji susirasti. Per antstolius bus daug daugiau.
Atsakyti
QUOTE(laureta @ 2009 06 24, 20:18)
Jei jis nereikalauja per antstoli, vadinasi pati turi ji susirasti. Per antstolius bus daug daugiau.

jis is principo neima pinigu is manes.o del tos skolos mano kadastro registro pazymoje yra irasas apie ta skola.Oas noriu rekonstruoti nama ir man neduoda leidimo statybai,kol skola nebus panaikinta. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(baikscioji @ 2009 06 24, 18:20)
jis is principo  neima pinigu is manes.o del tos skolos mano kadastro registro pazymoje yra irasas apie ta skola.Oas noriu rekonstruoti nama ir man neduoda leidimo statybai,kol skola nebus panaikinta. schmoll.gif

nesuprantu? Tai kaip suprantu, ta zmogu turetum gerai zinoti, kuriam skolinga? Kaip ir tai, kokimas banke jo saskaita yra? tai paimi ir padarai pavedima per banka.

jeigu nezinai jo saskaitos, rasai rasta i VMI, ir prasai ju, kad isduotu tau jo saskaitos numeri, bei tai, kuriam benke jis turi saskaita, nurodai motyvus, kodel ir pridedi teismo sprendima, pagal kuri esi skolingas. Ar VMI atsakys, nezinau, bet tokius duomenis paprastai jie turi.
kitas varoantas - rastu kreipiesi i teisma, kuris priteise ta skola, isdetai motyvus, nurodai, kad pinigu neima, ir prasai nurodyti, kur pervesti. Psio.

Ai, dar vairiantas. - kreipiesi i ta istaiga, kurios isduotoje pazymoje yra irasas apie skola - ir pateiki pasto perlaidos kvita to zmogaus vardu, kuriam skolinga esi - varda pavarde ir adresa, manau jo zinai ir prasai panaikinti irasa apie skola. Aisku, pateik, tik kopija, originala pasilik sau. Pastu darant perlaida, saskaito snr zinot nereikia. Sitas variantas ko gero geriausias.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo minte: 24 birželio 2009 - 21:00
MINTE<ir visi norintys man padeti,
tas zmogus ,kuriam as skolinga mano buves vyras.kaip per skirybas dalinomes turta man priteise jo namo dali ,kaip islaikyma vaikui :ax:bet namo dalis buvo brangesne,tai as sutikau sumoketi jam skirtuma.
kol skola nebus sumoketa pazymoje is registro centro yra irasas apie skola ir ta irasa reikia panaikint.Mano buves girtuokliauja.Po to kai as ji isdekralavau is jau dabar man priklausancio namo ,jis niekur nedirba ir nera deklaraves savo gyvenamos vietos.Taigi neturi saskaitos ir adreso negaliu su juo atsiskaityti.Siuliau per notara graziuoju ,o jis sako ne .Man dzin.man is principo nereikia jokiu pinigu schmoll.gif
Atsakyti
baikscioji, pervesk pinigus i antstolio depozitine saskaita, sis pervedimas bus prilyginamas teismo sprendimo ivykdymui ir kadastre atitinkamos zymos tures but panaikintos
Atsakyti
QUOTE(Koste @ 2009 06 26, 09:54)
baikscioji, pervesk pinigus i antstolio depozitine saskaita, sis pervedimas bus prilyginamas teismo sprendimo ivykdymui ir kadastre atitinkamos zymos tures but panaikintos

Kreipiausi i anstoli,bet jis padeti man negali,kol jieskovas nepareikalaus is manes :hmtu pinigeliu.
Jei anstolis butu uzdejas turto aresta ,tada taip ,o dabar kadastro registro centro pazymoj paprastas irasas skola pagal teismo sprendima.
kaip MINTE man patare kreiptis i vmi ,kad duotu mano ieskovo saskaita,as jau bandziau ,vmi neduoda.ieskovas gyvenamos vietos nedeklaraves ,adreso nera kam issiusti pinigus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo baikscioji: 26 birželio 2009 - 13:32
QUOTE(baikscioji @ 2009 06 24, 22:11)
MINTE<ir visi norintys man padeti,
tas zmogus ,kuriam as skolinga mano buves vyras.kaip per skirybas  dalinomes turta man priteise jo namo dali ,kaip islaikyma vaikui :ax:bet namo dalis buvo brangesne,tai as sutikau sumoketi jam skirtuma.
kol skola nebus sumoketa pazymoje is registro centro yra irasas apie skola ir ta irasa reikia panaikint.Mano buves girtuokliauja.Po to kai as ji isdekralavau is jau dabar man priklausancio namo ,jis niekur nedirba ir nera deklaraves savo gyvenamos vietos.Taigi neturi saskaitos ir adreso negaliu su juo atsiskaityti.Siuliau per notara graziuoju ,o jis sako ne .Man dzin.man is principo nereikia jokiu pinigu schmoll.gif

Paprasyk, kad parasytu pinigu atsisakymui rasta ir patvirtinkite pas notara mirksiukas.gif Jei nenori, tai ir neduok cool.gif Svarbu, kad ateiciai turetum patvirtinanti rasta, kad jis atsisake PATS pinigeliu smile.gif
Atsakyti