Įkraunama...
Įkraunama...

Anstoliai ir skolų išieškojimo agentūros

QUOTE(kazachka @ 2009 04 03, 19:05)
patinka, nepainka o daryti kazka reikia, nes su anstoliaias dar dar galima susitarti, o kai paduos i teisma ir uzblokuos kortele, tai zinok ir triguma suma atskaitys doh.gif

Tikrai policija čia nežinos... g.gif Ne jie bauda skiria, o administracinė komisija.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Justinas: 03 balandžio 2009 - 17:51
QUOTE(Justinas @ 2009 04 03, 18:44)
Tikrai policija čia nežinos...  g.gif Ne jie bauda skiria, o administracinė komisija.

gal ir nezinos, as nezinau, stengiuosi su policija jokiu reikalu netureti, bet tau vistiek reikia suzinoti kokia anstoliu kontora tvarko tavo skola, nes sakau is patirties, po to bus labai sunku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Justinas @ 2009 04 03, 18:44)
Tikrai policija čia nežinos...  g.gif Ne jie bauda skiria, o administracinė komisija.

o tai pacio baudos lapelio neturi? ten turetu buti kontaktine info.
Atsakyti
QUOTE(Justinas @ 2009 04 02, 20:00)
Sveiki. Iš anstuolių ateidavo laiškai, aš jų neberandu, o laiškų nebegaunu. Norėčiau susitarti,kad galėčiau po šiek tiek kas mėnesį mokėti ir pan, bet nežinau kur kreiptis. Šiauliuose čia. Nelabai išmanau apie tai, ar tų anstuolių kontorų daugiau ar viena... Tad padėkit wink.gif
Ačiū

Pabandykit kreiptis į anstolių rūmus
Atsakyti
QUOTE(Justinas @ 2009 04 02, 23:37)
Žinai kokia firma? Tiesiog iš policijos,administracinės komisijos bauda už muzika. Su anstoliais pirmas lapelis buvo 850lt...

Nueik su savo asmens dokumentu į antstolių kontorą pagal registracijos vietą ir paprašyk kad pagal asmens kodą patikrintų pas kurį antstolį yra tavo byla. Telefomnu skambinant ir antstolių rūmai nepasakys, jiems greičiausiai reiks siųsti užklausimą raštu.
Atsakyti
QUOTE(minte @ 2009 03 30, 14:27)
TIKRAI NE. Gyvenamosios vietos
deklaracija nesuteikai jokiu teisiu i turta.

Širdingas dėkui už atsakimą 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,

labai noreciau jog atsakutumete i man labai rupma klausima. Tad stai : mano tėvas mirė 2008 gruodi. Jis buvo pasiemes is snoro kredita 2000 lt dviems metams i menesi turejo i kortele inesti po 100 lt. Na net nezinau kiek jis laiko jau mokejo, kiek liko, bet ne tame esme. Noriu paklausti ar bankas snoras gali toliau reikalauti jog mano mama moketu tuos 100 lt kiekviena menesi ? Beja, šią kortelę uzblokavo, snoriuko bankomate nebegalima ja naudotis, ta prasme nei likuciu paziureti, nei kiek liko moketi , nieko.
dėkojame uz atsakima 4u.gif
tiesa, tėvas jokio turto neturejo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo curny: 08 balandžio 2009 - 17:41
QUOTE(curny @ 2009 04 08, 15:37)
Sveiki,

labai noreciau jog atsakutumete i man labai rupma klausima. Tad stai : mano tėvas mirė 2008 gruodi. Jis buvo pasiemes is snoro kredita 2000 lt dviems metams i menesi turejo i kortele inesti po 100 lt. Na net nezinau kiek jis laiko jau mokejo, kiek liko, bet ne tame esme. Noriu paklausti ar bankas snoras gali toliau reikalauti jog mano mama moketu tuos 100 lt kiekviena menesi ? Beja, šią kortelę uzblokavo, snoriuko bankomate nebegalima ja naudotis, ta prasme nei likuciu paziureti, nei kiek liko moketi , nieko.
dėkojame uz atsakima 4u.gif
tiesa, tėvas jokio turto neturejo.

reik ziureti sutarti is tikruju. o jeigu mama prieme BET KOKI tevo palikima, ar tas kuri prieme jo palikima, tai priima kartu ir jo skolas is paskos.

o tai butas kieno nuosavybe? o tevai issituoke buvo?
Atsakyti
QUOTE(minte @ 2009 04 08, 17:14)
reik ziureti sutarti is tikruju. o jeigu mama prieme BET KOKI tevo palikima, ar tas kuri prieme jo palikima, tai priima kartu ir jo skolas is paskos.

o tai butas kieno nuosavybe? o tevai issituoke buvo?

mama nepriėmė jokio palikimo is tecio.tėtis jokio turto neturėjo.(nebent kompiuteri, kuri buvo pasiemes issimoketinai ir mama jau pati pabaige uz ji moketi, bet nemanau,kad tai kaip turtas skaitos)
butas yra mano mamos.tevai buvo neissituoke, tėvas buvo pirmos gr. invalidas.
Atsakyti
QUOTE(kazachka @ 2009 04 03, 16:43)
sveikutes 4u.gif
tai va,gal kas patars?
krize, algos sumazejo labai, atsirado pas mus skolu, su kitom imonem pavyko susitarti, o vienoj imonej nepramusama vadybininke pasitaike, kai meginau su ja deretis del mokejimo dalimis, tai rekt pradejo, sako nemokesit (ten apie 800lt) tai uzblokuos korteles, o mes tokios sumos iskart nu niekaip nesukrapstysim. tai ar turi teise jie taip daryti? juk as net 800lt negaunu, tai man jei atims visus pinigus is korteles kuo vaika maitinsiu? sako nerekit ant manes (nors as ant jos nerekiau, o tik bandziau tartis) ir nekiskit mum savo vaiku. tai toks pokalbis buvo  ir dar numete rageli. tai va dar vienas klausimas, ar jie turi teise visiskai uzblokuuot kortele? ar istatymai nesaugo mazameciu vaiku? ji sako si menesi mokekit bent 300lt. bet kad nera pas mus tu 300lt. jei sudaryciau separacija, tuomet prie vyro nelystu saskaitos, kaip ja sudaryt, kur kreiptis, kiek kainuoja?  griebiuosi siaudo, nes jei man uzblokuos kortele, negalesiu sumoketi uz kitus mokescius, ir ten kils problemos ir t.t. tai kaip uzburtas ratas doh.gif
nes islaidu lb padaugejo, o pajamos zenkliai sumazejo...
is anksto dekinga uz atsakymus

ar kas gali pasakyti, ar is sodros gaunamus pinigus gali anstoliai uzblokuot ir sau persivest?
Atsakyti
QUOTE(kazachka @ 2009 04 09, 13:03)
ar kas gali pasakyti, ar is sodros gaunamus pinigus gali anstoliai uzblokuot ir sau persivest?

jei neklystu, visai nesvarbu, iš kur pinigai, gali verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(curny @ 2009 04 09, 11:28)
butas yra mano mamos.tevai buvo neissituoke, tėvas buvo pirmos gr. invalidas.

Neišsituokę? Ar žinote, kad tai reiškia, jog visas turtas, piniginės lėšos, buities apyvokos daiktai priklauso po lygiai abiems sutuoktiniams?
Atsakyti