Įkraunama...
Įkraunama...

Anstoliai ir skolų išieškojimo agentūros

QUOTE(julkanos @ 2009 03 12, 00:45)
skambinau i teo , ten aiskina kad jau velu nes dokumentai atiduoti anstoliams

Teo gali parašyti raštą antstoliam ir išieškojimą nutraukti.
Atsakyti
QUOTE(Jurgitak @ 2009 03 12, 03:07)
Teo gali parašyti raštą antstoliam ir išieškojimą nutraukti.

tai gaunasi jei as i teo pristatysiu mirties liudijima tai ir moketi reikes tik uz pusantro menesio o ne uz priskaiciotus sesis, ar kaip?
Atsakyti
QUOTE(julkanos @ 2009 03 12, 02:17)
tai gaunasi jei as i teo pristatysiu mirties liudijima tai ir moketi reikes tik uz pusantro menesio o ne uz priskaiciotus sesis, ar kaip?

Reikia pasižiūrėti kas sutartyje parašyta, bet turėtų būti tik už 1,5 mėnesio.
Atsakyti
ar gali antstolis nukreipti skolos isieskojima i sutuoktinio pajamas jei skola atsirado iki vedybu?ar tokie veiksmai nepriestarauja lr istatymams?
Atsakyti
Ar privalo antstoliai atsakyti i nunesta rasta, jei taip - tai per kiek laiko? Nunesiau uzklausima, sekretore ant mano kopijos parase "gauta", o kita pasieme sau. Ir viskas - jokiu ziniu...
Atsakyti
QUOTE(cheekygirl @ 2009 02 03, 18:21)
Aciu labai.

man tokia pati situacija buvo,advokate liepe duoti anstoliams...varna buvau,kad sulaukiau dar jo skundo...bet vistiek anstoliams DOUK!!! Nes paskui teismas sakys, o ko jus laukete, matyt,turite pinigu,kad antsoliams jo nedavete, o gal jis jums mokejo??
Atsakyti
o man buvo tokia situacija:
vyras buvo skolingas antstoliams, nukreipė išieškojimą man, kadangi nedirbau - įšaldė sąskaitoj 2000 lt, ir tik tada gavau raštą iš antstolių kad mano sąskaita areštuota, po kelių dienų nusirašė tuos pinigus, ir praėjus maždaug 2 metams gražino tuos pinigus, parašiau jiems e-meilu kaip suprast tokius veiksmus, tai atsakė, kad ieškovas nesikreipė į teismą kad iš manęs nurašytų.
taigi įdomu:
ar prieš man areštuojant sąskaitą neturėjo manęs paragint sumokėti vyro skolas, gal aš apie jas net nežinau
nusiėmė pinigus, prieš ieškovui kreipiantis į teismą kad būtent iš manęs nurašytų
ar teisėti tokie veiksmai?
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Norejau paklaust, gal kas man cia pades... unsure.gif
Mano tai tokia situacija: budama 18m. tik gavus vairuotojo pazym.(1998m.), padariau avarija, tuo metu privalomojo draudimo nebuvo, tai likau skolinga Lietuvos Draudimui 1300lt, budama studente, pajamu neturejau, tai nieko ir nesumokejau, po 3metu buvo teismas, kuris priteise man susimoket ta suma, ispradziu kazkiek mokejau dalim, bet nedaug issimokejau, gal kokiu 350lt, taip ir uzmeciau, kvaile... Po kiek laiko suzinojau, kad banke uzsaldyta mano sta, bet cia buvo labai seniai, kokiais 2002-3m., jokio laisko negavau... Ta saskaita nesinaudojau daugiau. Kas gali but ateity? Gal yra koks senaties terminas? Buciau labai dekinga, jei padetumet patarimais. Kur galima gaut inf-jos, ir kiek tai idomu kainuotu g.gif Neseniai cia mane prigasdino, kad galiu likti be buto uz ta sena skola... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Bulbulka. @ 2009 03 20, 22:02)
Sveikos smile.gif
Norejau paklaust, gal kas man cia pades... unsure.gif
Mano tai tokia situacija: budama 18m. tik gavus vairuotojo pazym.(1998m.), padariau avarija, tuo metu privalomojo draudimo nebuvo, tai likau skolinga Lietuvos Draudimui 1300lt, budama studente, pajamu neturejau, tai nieko ir nesumokejau, po 3metu buvo teismas, kuris priteise man susimoket ta suma, ispradziu kazkiek mokejau dalim, bet nedaug issimokejau, gal kokiu 350lt, taip ir uzmeciau, kvaile... Po kiek laiko suzinojau, kad banke uzsaldyta mano sta, bet cia buvo labai seniai, kokiais 2002-3m., jokio laisko negavau... Ta saskaita nesinaudojau daugiau. Kas gali but ateity? Gal yra koks senaties terminas?  Buciau labai dekinga, jei padetumet patarimais. Kur galima gaut inf-jos, ir kiek tai idomu kainuotu g.gif  Neseniai cia mane prigasdino, kad galiu likti be buto uz ta sena skola... doh.gif

Gali būti taip, kad anstolis laukia, kol atsiras pas Jus oficialios pajamos ar turtas, kad galėtų toliau vykdyti išieškojimą g.gif
Arba gal užsigulėjo ir "nusigulėjo" lentynose Jūsų byla, tad...Tikėkimės, ir neatsibus lotuliukas.gif
Atsakyti

Gali būti taip, kad anstolis laukia, kol atsiras pas Jus oficialios pajamos ar turtas, kad galėtų toliau vykdyti išieškojimą g.gif
Arba gal užsigulėjo ir "nusigulėjo" lentynose Jūsų byla, tad...Tikėkimės, ir neatsibus lotuliukas.gif
[/quote]
As jau seniai dirbu normaliam darbe, t.y. turiu oficialias pajamas ir nuosava turta g.gif

Atsakyti
o gal zinot ka reiktu daryti tokioje situacijoje g.gif

zmogus pasiemes buvo SNORO BANKE paskola,mokejo po 400lt i menesi .dabar jis neturi nei darbo nei pinigu is kur ta imoka sumoketi schmoll.gif ka tokiu atveju daryti ? ar galima su banku susitarti kad sustapdytu ta mokejima ,arr dar kaska
Atsakyti
QUOTE(Armani @ 2009 03 23, 15:33)
o gal zinot ka reiktu daryti tokioje situacijoje g.gif

zmogus pasiemes buvo SNORO BANKE paskola,mokejo po 400lt i menesi .dabar jis neturi nei darbo nei pinigu is kur ta imoka sumoketi schmoll.gif ka tokiu atveju daryti ? ar galima su banku susitarti kad sustapdytu ta mokejima ,arr dar kaska

taip, man atrodo galima eiti ir prasyti,kad sustabdytu mokejima...bandykit,ten visokiu gali pasiulyti variantu jie...
Atsakyti