Įkraunama...
Įkraunama...

Anstoliai ir skolų išieškojimo agentūros

QUOTE(llauruze @ 2008 10 24, 07:25)
Teisėtai, nesumokėjus per siūlyme nustatytas 5 dienas iš karto skaičiuojamas antstolio atlyginimas, reikėjo bandyt susisiekt ir susitart, kad mokėsi vėliau, arba reikėjo pasiskolinti, tada būtumėt sutaupę  4u.gif O visi įkainiai numatyti sprendimų vykdymo instrukcijoje.

atsiprasau o tai kur ta sprendimu instrukcija gaut? Logikos aisku cia nerasta, jei zmogus veluoji sumoketi tai tikrai ne del to kad turi bet siaip galvoji ai nemokesiu apsieis, o kai suma pasidaro triguba gautajai baudai nebejuokinga daros...
Atsakyti
Antstolių sprendimų vykdymo instrukcija yra čia:

http://www3.lrs.lt/p...c_l?p_id=265010

Jeigu matysit kad tikrai Jūs teisūs galite skųsti antstolio veiksmus blush2.gif

Atsakyti
Nezinau ar cia rasau,bet gal kas galite patarti... Zodziu, turiu saskaita Anglijos banke, bet pati esu Lietuvoje ir turiu skola tam bakui,kuri is 2svaru isaugo i 75 per pusantro men.. turejau skola sumoketi iki rytojaus,bet Lietuvos bankai nedirba ir as to dabar negaliu padaryt,penktadieni taip pat negalejau,nes nueina tik per pora dienu. Mano gyvenamoji vieta banko sutarty nurodyta isvis ne Lietuva.Dabar grizti i DB neplanuoju... ka patartumet?
Atsakyti
QUOTE(Tropic @ 2008 11 02, 20:35)
Nezinau ar cia rasau,bet gal kas galite patarti... Zodziu, turiu saskaita Anglijos banke, bet pati esu Lietuvoje ir turiu skola tam bakui,kuri is 2svaru isaugo i 75 per pusantro men.. turejau skola sumoketi iki rytojaus,bet Lietuvos bankai nedirba ir as to dabar negaliu padaryt,penktadieni taip pat negalejau,nes nueina tik per pora dienu.  Mano gyvenamoji vieta banko sutarty nurodyta isvis ne Lietuva.Dabar grizti i DB neplanuoju... ka patartumet?

Manau kad nieko neatitikis jei sumokesit siandien wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Tropic @ 2008 11 02, 20:35)
Nezinau ar cia rasau,bet gal kas galite patarti... Zodziu, turiu saskaita Anglijos banke, bet pati esu Lietuvoje ir turiu skola tam bakui,kuri is 2svaru isaugo i 75 per pusantro men.. turejau skola sumoketi iki rytojaus,bet Lietuvos bankai nedirba ir as to dabar negaliu padaryt,penktadieni taip pat negalejau,nes nueina tik per pora dienu.  Mano gyvenamoji vieta banko sutarty nurodyta isvis ne Lietuva.Dabar grizti i DB neplanuoju... ka patartumet?

Na, nezinau, kaip ten Anglijoj su antstoliais, bet lietuviai dar senovej antstoliu kaip velnias kryziaus bijodavo. Ir ne be reikalo! ax.gif Siulyciau ryt zygiuot i banka ir sumoket, kad paskui kokiu "siurpriziu" nebutu ax.gif
Atsakyti
Sveikos, gal žinot, ar gali mano skolą paduoti išieškot anstoliams, jei nei ieškinio, nei teismo nėra? Esu gyvenamųjų namų statybos bendrijos narė, nusipirkau tuščią sklypą su komunikacijom, tačiau gyvenu kitam mieste ir nieko tam sklype nadarau. Man bendrija priskaičiavo įsiskolinimą už visokius ten bendrijos vandens įrengimų remontus, tvorų tvėrimus, blablabla.
Atsakyti
doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pliumpt: 21 lapkričio 2008 - 21:15
norejau paklaust per kiek laiko isigalioja teismo nuosprendis,ir kada anstolis gali pardeti isieskoti skola?
Atsakyti
QUOTE(laurinute @ 2009 01 26, 15:30)
norejau paklaust per kiek laiko isigalioja teismo nuosprendis,ir kada anstolis gali pardeti isieskoti skola?

Teismo sprendime visada parasyta kada jis isigalioja: tai pvz. skundziamas per 10 dienu. Vadinasi, jei nei viena puse neapskus, tai ir isigalios po tu 10 dienu. Suejus siam terminui ieskovas perduoda dokumentus isieskojimui, o tada sitie sukasi. Per kiek laiko tiksliai jie turi ka padaryti, nezinau blush2.gif , bet antstoliai turi atsiusti jums raginima susimoketi skola geruoju per tiek ir tiek dienu ...., o toliau jau priklauso nuo jusu 4u.gif
Atsakyti
Gal galetumete patarti,kas zinote?Situacija tokia:teismo sprendimu 2008.09.19 is exvyro priteistas islaikymas 2vaikams po 400lt(mokant nuo pavasario,t.y dokumentu padavimo i teisma dienos).Exvyras apskunde apeliac.teismui ir per visa laika nesumokejo nei lito. Ka daryti?ar jau kreiptis i antstolius,ar laukti,ka nuspres apliac.teismas?Nejaugi gali buti,kad laikotarpiu iki sio teismo vaikam nebus isieskota nieko?
Atsakyti
QUOTE(cheekygirl @ 2009 02 03, 13:44)
Gal galetumete patarti,kas zinote?Situacija tokia:teismo sprendimu 2008.09.19 is exvyro priteistas islaikymas 2vaikams po 400lt(mokant nuo pavasario,t.y dokumentu padavimo i teisma dienos).Exvyras apskunde apeliac.teismui ir per visa laika nesumokejo nei lito. Ka daryti?ar jau kreiptis i antstolius,ar laukti,ka nuspres apliac.teismas?Nejaugi gali buti,kad laikotarpiu iki sio teismo vaikam nebus isieskota nieko?

laukite apeliacinio tesmo sprendimo.
jei pirmos instancijos teismo sprendimo apeliacinis teismas nepanaikins, tai antsoliai isieskos suma nuo tos dienos kaip buvo pagal pirmaji (pirmos instancijos teismo) sprendima.
be to, jei jusu vyras kreipesi i apeliacini tai greiciausia sprendimas dar neisiteisejes (nebent jis praleido termina ir praso ji atstatyti)...
Atsakyti
Aciu labai.
Atsakyti