Įkraunama...
Įkraunama...

Anstoliai ir skolų išieškojimo agentūros

Labai aciu uz patarimus, tikiuosi viskas issispres laimingai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidusikas @ 2008 06 18, 22:50)
Anstole remiasi tuo, kad buvo uzvesta byla, bet juk cia ne musu, o policijos komisariato kalte doh.gif dar blogiau, kad tik dabar pradejau dometis ta bauda ir jau praejo 13 dienu, liko dar 2 dienos sumoketi ta mokesti. O kas laukia, kai i teisma paduos pati antstole?Isieskos tik ta mokesti ar dar + teismo islaidos?Ar isvis imanoma ka nors pakeisti per ta teisma, kada jau anstole del nesumokejimo paduoda?

Už tai kad policija pateikia be reikalo, visas vykdymo išlaidas apmoka mokesčių inspekcija, tai jau tikrai ne skolininkas. Tiek moesčių inspekcija, tiek policija visada turi tirkint prieš pateikdami antstoliui susimokėjo jis, ar ne, bet..praktika tokia, kad dažnai jie nepamato... 4u.gif
Atsakyti
labukas, mano situacija: istojau studijuoti 2003 metais, kambariokas paprase ar galetu per mane pasiimti telefona is tele2, as kvailiuke sutikau, sutartis su tele2 buvo dvejiems metams, as isvykau i uzsieni metusi mokslus, tas kambariokas kiek paaiskejo mokejo uz telefa vienerius metus, grizau is uzsienio (pamirsusi visiskai ta tele2 sutarty) ir ziuriu nebegaliu negaliu su telekomu sudaryti sutarties, sako turiu skola tele2 apie 380-400lt, kai sumokesiu tada galesiu sudaryti sutarti. Na praejo 5 metukai po tele2 sudarymo sutarties, bijau kad i anstolius buvo kreiptasi, kiek daugiausiai realiai gali tekti man dbr mooketi? bijau ir kreiptis dbr i anstolius, taciau niekur nedingsiu.. padekite prasau verysad.gif
Atsakyti
ai dar tikriausiai esu itraukta i juoduosius sarasus, jei sumokesiu visa bauda tai mane pasalintu is tu juoduju sarasu ir galesiu imti lizingus paskolas ir panasiai?
Atsakyti
niekas nepagelbes? verysad.gif
Atsakyti
Gal kas gali pasakyti, koks šiuo metu yra 1MGL. Minimalus gyvenimo lygis.
Atsakyti
QUOTE(zina-vėžys @ 2008 07 18, 12:38)
Gal kas gali pasakyti, koks šiuo metu yra 1MGL. Minimalus gyvenimo lygis.

130 lt. smile.gif
Atsakyti
Kažkaip su tuo MGL įdomiai, viskas kyla, o jis - ne... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(sspindulelis @ 2008 07 17, 09:00)
niekas nepagelbes?  verysad.gif

Tai pati kreipkis į TELE2. pasakyk kokia situacija, gal dar jie jokiems antstoliams ir neperdavė, sumokėsi (gal ir dalimis sutiks) ir viskas ...
Atsakyti
ir as buvau su anstoliais susidurusi - sakyciau, ne labai maloni patirtis. Visu pirma, skola buvo uz AP (administracinis pazeidimas), gavau 8 balus ir 1200 lt uz greicio virsinima. Laisvu pinigu tuo metu neturejau, todel susimokejau puse ir pamaniau, kad nieks manes nekankins, bet praejus 2 menesiams (menuo yra terminas skolai sumoketi ir (numanau) 1 apiforminimui) atejo namo laiskas, kad mano saskaitos arestuotos ir kol nesusimokesiu bus man spyga. Pasiskaimbinau anstolei - laiske buvo jos duomenys, - ir paprasiau, kad pakartotinai nepatrauktu, nes dalimis greit susimokesiu, tai, zinokit, dar teko ilgai ikalbineti. Prie skolos priskaiciavo apie 400 lt uz anstoliu darba verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(INGRIDIK81 @ 2007 01 30, 10:59)
na bandik,sekmes

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gitukas: 04 rugpjūčio 2008 - 16:39
Sveiki,
Mano vyrui atejo laiskas del ispejimo perduoti anstoliams (buvo paimtas kreditas is banko ir dabar esam skolingi apie 3 tuks.) Iki rugsejo 4d. turejom sumoket skola, bet mes neturim pinigu tam. Vyras islaiko tris asmenis seimoj, as gaunu tik nepilna 200 Lt pasalpa uz vaikus. Kokius zingsnius galim del to daryt? Ar nieko jau nebeimanoma? Ka tik atsikratem 2 tuks. skolos is kito banko (atskaitinejo is vyro uzdarbio), pusbadziu gyvenom - nebesinori jau daugiau taip verysad.gif ....Skolint niekas negali arba nenori (kita vertus ir taip pragyvenimui prisiskoline esam), tad ne nezinom, ka daryt. Ar galima susiveikus kokius reikalingus popieriukus prasyti minimalaus mokejimo kas men.? (beje, mums jau buvo pries tai nustatytas 300 Lt kasmenesine imoka, manem, istengsim moket, deja...) Kiek turim moket, kai as nedirbu ir islaikom du 2m. ir 1m. vaikus? Ar tam toks faktas visai neturi reiksmes? verysad.gif
Prasau, patarkit, kas galit - buciau be galo dekinga
Atsakyti