Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(merope87 @ 2011 09 19, 16:07)

labai gražūs rėmai

QUOTE(pupsiukelis123 @ 2011 09 19, 22:59)
Vau koks grozis 4u.gif  manau ilgai uztruko toki groozi issiuvineti begalo grazu ir as toki noreciau issiusivineti tik schemute reiks susirasti kazkur tais  doh.gif

spalvos labai gražios 4u.gif
Atsakyti
Stai ir as noriu pasirodyti savo darbeli nors cia ne pirmas bet noriu pasirodyti ir sulaukti jusu nuomones 4u.gif  smile.gif perduodu jusu teismui 4u.gif

Labai mielas darbelis. Ir kryziukai graziai suguldyti. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(merope87 @ 2011 09 19, 15:07)
My Webpage

Rėmų dydis gal apie 85X65 cm, o už rėminimą sumokėjau kažkur 195–200 Lt.
Čia be medžiagos sutvirtinimo - tai dariau pati ant didelio kadroninio lakšto  smile.gif

Wow kaip grazu bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(merope87 @ 2011 09 19, 17:07)
My Webpage

Rėmų dydis gal apie 85X65 cm, o už rėminimą sumokėjau kažkur 195–200 Lt.
Čia be medžiagos sutvirtinimo - tai dariau pati ant didelio kadroninio lakšto  smile.gif

siaip tokio dydzio ,vertas butu pagyrimu,jai butu romantiskesnes spalvos,raudona,juoda ,ir daugiau atspalviu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 20 rugsėjo 2011 - 09:55
Stai ir as noriu pasirodyti savo darbeli nors cia ne pirmas bet noriu pasirodyti ir sulaukti jusu nuomones 4u.gif  smile.gif perduodu jusu teismui 4u.gif  thumbup.gif

labai gražu wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Visu darbeliai grazus ir matosi kiek silumos i juos ideta 4u.gif Visos saunuoles wub.gif

O cia dar mano vienas smile.gif Laukia savo seimininkes smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(*SONE* @ 2011 09 20, 11:46)
Visu darbeliai grazus ir matosi kiek silumos i juos ideta  4u.gif  Visos saunuoles  wub.gif

[url=http://radikal.ru/F/i027.radikal.ru/1109/ce/cb1086d898be.jpg.html]

Oho, koks pasportas įdomus 4u.gif

Aš tai va pasirodau savo procesiuką. Jau Mamytė-meška, nors dar be galvos, bet jau turi sijoną ir kojas lotuliukas.gif Aš tai vis negaliu atsižavėti, kaip kažkokiais paprastais kryžiukais schemoje taip gražiai perduodamas saulės spindulių efektas ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(merope87 @ 2011 09 19, 16:07)
dariau pati ant didelio kadroninio lakšto  smile.gif

O kas tas kadronas? blush2.gif g.gif Aš žinau kad darbus tempia ant porėmio, aš ant pasparto storio kartonų užtempiu. Būna ant tokio lipnaus pagrindo klijuoja. O va tokio kadrono tai neteko matyt. Ar čia gramatinė klaida? rolleyes.gif
Atsakyti
Visu darbeliai grazus ir matosi kiek silumos i juos ideta  4u.gif  Visos saunuoles  wub.gif

Gražus darbas, pasportas įdomiai išpjautas, bet man nesiderina spalvytės su siuviniu. O gal foto iškraipo tik vaizdą? g.gif
Atsakyti
Darbai gražūs ir naujokių ir senbuvių 4u.gif .
Šnekėjote dėl rėminimo: pats rėminimas kainuoja 10-15 Lt (tiksliai nepasakysiu). Aš buvau užsisakiusi rėmą ir perspėjau, jog rėminsiu pati. Pardavėja nusistebėjo, rėminimas juk nedaug kainuoja blink.gif . Sakiau, jog noriu pati pabandyt rėmint. Gavosi labai gerai (dar ne puikiai blush2.gif ), tik kai pirmas tempimas tai lėtai ėjosi procesas.
Atsakyti

labai gražus darbelis wub.gif ir įrėminimo idėja sužavėjo drinks_cheers.gif

QUOTE(Zhuvycia @ 2011 09 20, 11:59)
Aš tai va pasirodau savo procesiuką. Jau Mamytė-meška, nors dar be galvos, bet jau turi sijoną ir kojas  lotuliukas.gif Aš tai vis negaliu atsižavėti, kaip kažkokiais paprastais kryžiukais schemoje taip gražiai perduodamas saulės spindulių efektas  ax.gif

atrodo kad bus labai gražu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Toli @ 2011 09 20, 00:42)
be rysio, kazkiokia kakatonija. persiprasau uz nuomone, bet let it be.  blush2.gif

biggrin.gif drinks_cheers.gif Aš tai paprastai patyliu, nes čia gali tik teigiamą komentarą pasakyti. biggrin.gif Maža kas žmonėms patinka - metalinės nuogos moterys ir pan. grožiai...

QUOTE(Zhuvycia @ 2011 09 20, 11:59)
Aš tai va pasirodau savo procesiuką. Jau Mamytė-meška, nors dar be galvos, bet jau turi sijoną ir kojas  lotuliukas.gif

Puikiai važiuoji į priekį thumbup.gif Aš savo meškinų irgi vieną jau išsiuvinėjau. Dimensions pirmą kartą paėmiau į rankas. Tai truputį užknisa išmėtyti kryžiukai. Bet gerai pastebėjai, kad ta maišalyne skirtingų atspalvių jie išgauna tam tikrą spalvų žaismą. Įdomiai taip.

QUOTE(Little angel @ 2011 09 20, 12:14)
O kas tas kadronas? blush2.gif  g.gif  Aš žinau kad darbus tempia ant porėmio, aš ant pasparto storio kartonų užtempiu. Būna ant tokio lipnaus pagrindo klijuoja. O va tokio kadrono tai neteko matyt. Ar čia gramatinė klaida? rolleyes.gif

biggrin.gif biggrin.gif Man kadronas skamba kaip hadronas. Bet ant hadronų medžiagos neužtempsi - labai maži biggrin.gif Klaida čia. Ką padarysi...
Atsakyti