Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

Rėmų dydis gal apie 85X65 cm, o už rėminimą sumokėjau kažkur 195–200 Lt.
Čia be medžiagos sutvirtinimo - tai dariau pati ant didelio kadroninio lakšto smile.gif
[/quote]

o cia tai darbooooo... ir koks grozis.... wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
uz remelius dauggggg sumoketa, bet tikrai VERTA!!! nuostabu... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(merope87 @ 2011 09 19, 15:07)

Oho, tai bent darbelis, nors motyvas man ne pats pačiausias, bet labai gražu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(milzinukas @ 2011 09 19, 13:49)
Sveikos, siuvinėtojos wink.gif
Pagaminau dar kelis darbukus ir knieti pasimaivyti  lotuliukas.gif

Labai gražu, vieno man nerodo, O iš tų kur rodo, pačiausias vestuvinis metrikas wub.gif

QUOTE(merope87 @ 2011 09 19, 17:07)
Čia be medžiagos sutvirtinimo - tai dariau pati ant didelio kadroninio lakšto  smile.gif

Nieko sau dydis blink.gif . Šaunuolė, kantrybės tikriausiai nemažai reikėjo.
Atsakyti
Kiek daug gražių darbelių pridėjot kol nebuvau čia bigsmile.gif visoms po 4u.gif už grožį ir įdėtą darbą 4u.gif
Atsakyti
gal kas turit sia schema? buciau labai dekinga, jei atsiustumet paulina.zikute@blog.lt
http://priestalo.lt/...le.php?id=21063
Atsakyti
QUOTE(merope87 @ 2011 09 19, 16:07)
My Webpage

Čia be medžiagos sutvirtinimo - tai dariau pati ant didelio kadroninio lakšto  smile.gif

Vau koks grozis 4u.gif manau ilgai uztruko toki groozi issiuvineti begalo grazu ir as toki noreciau issiusivineti tik schemute reiks susirasti kazkur tais doh.gif
Papildyta:
Stai ir as noriu pasirodyti savo darbeli nors cia ne pirmas bet noriu pasirodyti ir sulaukti jusu nuomones 4u.gif smile.gif perduodu jusu teismui 4u.gif thumbup.gif user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pupsiukelis123: 19 rugsėjo 2011 - 22:03
QUOTE(milzinukas @ 2011 09 19, 10:49)
Sveikos, siuvinėtojos wink.gif
Pagaminau dar kelis darbukus ir knieti pasimaivyti  lotuliukas.gif

Vestuvinis metrikas tai nuostabus, siltas ir pilnas meiles wub.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(merope87 @ 2011 09 19, 14:07)
My Webpage

Vau cia tai grozis wub.gif Noreciau ir as tokio ant sienos ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Matrioske @ 2011 09 19, 23:54)
Vau cia tai grozis  wub.gif Noreciau ir as tokio ant sienos  ax.gif  4u.gif

be rysio, kazkiokia kakatonija. persiprasau uz nuomone, bet let it be. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Toli: 20 rugsėjo 2011 - 00:19
QUOTE(Toli @ 2011 09 20, 00:42)
be rysio, kazkiokia kakatonija. persiprasau uz nuomone, bet let it be.  blush2.gif

Šiaip, aišku, kiekvienam savo, bet aš irgi visiškai nesuprantu, vat kaip tai galima siuvinėti tokį darbą??? Ir dydis nežmoniškas, t.y. darbo begalo daug įdėta, ir vien juodi blynai, nuobodu siuvinėti, ir meno jokio, ai... Nu sorry. Tenesupyksta tie, kam patinka šis paveikslas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Matrioske @ 2011 09 19, 22:54)

Vau cia tai grozis  wub.gif Noreciau ir as tokio ant sienos  ax.gif  4u.gif

as irgi ax.gif
Atsakyti
Sveikutes,

Ziuriu kuo tuoliau tuo darbai didesni ir ispudingesni, visoms po 4u.gif
O as bandau taip isgirtaji lina... Vargstu smile.gif Aisku pagailejau pinigu specialiam, tai bandau ant paprasto, nes zinau kad yra cia tokiu kurios siuvineja. Siaip rankose laikyti tikrai daug maloniau lina, nu bet susibraizyti neimanoma, akyse man raibuliuoja biggrin.gif man kazkaip rodos kad i ploti darbelis tempiasi, nors siuvineju raide, tai gal nieko baisaus biggrin.gif kryziukai aisku nelygus, ziuriu kad ir nugrybavus, tai per du siuliukus, saliau jau per 3 biggrin.gif Nu bet nieko, rimtesniam pirksiu specialu lina, ten gal bus paprasciau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(merope87 @ 2011 09 19, 16:07)

O man grazus is paveikslas. 4u.gif Ir butent todel, kas jis nera mirgu- margu. biggrin.gif
O va metrikas... Jis neabejotinai grazus ir labai siltas wub.gif Bet niekaip nesautu galvon pasikabint ant sienos ir dar su pavarde. doh.gif Va, jei albumas butu apvilktas tokiu metriku, turbut visiems rodyciau ir girciausi biggrin.gif .

QUOTE(NinaAtina @ 2011 09 20, 09:20)
Sveikutes,

Ziuriu kuo tuoliau tuo darbai didesni ir ispudingesni, visoms po  4u.gif
O as bandau taip isgirtaji lina... Vargstu smile.gif Aisku pagailejau pinigu specialiam, tai bandau ant paprasto, nes zinau kad yra cia tokiu kurios siuvineja. Siaip rankose laikyti tikrai daug maloniau lina, nu bet susibraizyti neimanoma, akyse man raibuliuoja biggrin.gif man kazkaip rodos kad i ploti darbelis tempiasi, nors siuvineju raide, tai gal nieko baisaus biggrin.gif kryziukai aisku nelygus, ziuriu kad ir nugrybavus, tai per du siuliukus, saliau jau per 3 biggrin.gif Nu bet nieko, rimtesniam pirksiu specialu lina, ten gal bus paprasciau smile.gif

Pirma darbeli ir as labai sunkiai siuvinejau ant lino. Po to eisis lengviau. Kai siuvinejau ant 40-to lino, buvau pasiskolinus tokia lupa:
http://www.kasiulai....mages/u1386.JPG
Galvoju ir pati tokia isigyti, nes labai smagiai su ja siuvinejosi. Bent jau akiu negadinciau, net ir ant stambesnio lino siuvinejant.
Atsakyti