QUOTE(Pumpurėlis @ 2011 09 09, 13:20)
Ne visos nuotraukų talpyklos leidžia tai padaryti. Tarkim, mano visos nuotraukos photobucket'e, ir iš ten nėra galimybės tik thumbnail'ą įdėti į forumą, kad paspaudus dar didintųsi. Manau, yra ir daugiau tokių talpyklų, ne tik Photobucket.
Ir bendrai paėmus manau, kad viešas forumas nėra ta vieta, kur reikia bandyti taikyti Šiaurės Korėjos lygio leidimų-draudimų-taisyklių-bausmių sistemą. Gyvename vis delto laisvoje šalyje.
(Aš beje, savo ruožtu galbūt irgi pageidaučiau įvesti taisyklę, kad forume būtų privaloma rašyti lietuviškomis raidėmis, nedaryti klaidų ir privaloma tvarka taisyklingai dėlioti skyrybos ženklus... Na bet ne marširuoti koja kojon čia susirinkome.)
visiškai pritariu
manau svarbu, kad puslapio neištampytų ir to užtenka, o juk tų nuotraukų pas mus nebūna tokia gausybė, kad būtų reikalas kelti mažąsias. Man asmeniškai dar kaip tik patogiau, kai viskas iš karto matosi, nereikia dar papildomai link'ų atidarinėti
nors aišku, taisyklių aš čia nepradėsiu kurti ir prieš jas protestuoti, nors mano nuomonė ir kitokia, kaip nuspręs dauguma taip ir prisitaikysiu
QUOTE(vasarė @ 2011 09 09, 15:06)
parodysiu ir as ireminta amarilio zydejima.
labai gražus galutinis rezultatas gavosi