[quote=Pumpurėlis,2011 09 08, 10:36]
Taigi nei kasiūlai, nei siuvinėjimomagija patys siūlų negamina Jei to pačio gamintojo (pvz. DMC) pirksi siūlus, tai ir vienur, ir kitur bus tie patys siūlai.
[/quote1]
Is tikro! Dekui uz paprotinima
QUOTE(xiuke @ 2011 09 08, 12:01)
nelabai pavyko su BS, kur apvedzioti reikejo...kazkaip apvaliai neina ir viskas...
gražu
QUOTE(xiuke @ 2011 09 08, 11:05)
(o vatalina perkat is audiniu parduotuves)?
Su medvilniniu vatalinu šiaip problema. Ibrahim centriuko parduotuvės neturi, siuntė mane į kažokią prie Kalvarijų turgaus esančią audinių parduotuvę, bet aš ten nenuvažiavau, nes mama rado pas save man reikiamą gabalą. Gal ten prie Kalvarijų turgaus ir būtų, nežinau.
QUOTE(Laura81r @ 2011 09 07, 18:39)
Aciu mergaites uz pagyras Ir nauju darbeliu kurejoms po keleta ,tiesiog nebesinori kartotis,nes visos tikriausia cia buna pastebetos ir pagirtos .
Parsinesiau ir as savo siluetinius darbelius-idedu dbr. Jusu visu teismui...Smarkiai nebarkit
18aida,DMC siulai, dydis su remeliu 34x29cm
18aida,DMC siulai,dydis su remeliu 73x42cm
O cia abu :
p.s.nuotrauku kokybe gal nelabai,nes telefonu darytos
QUOTE(verssuss @ 2011 09 08, 13:55)
QUOTE(Laura81r @ 2011 09 07, 18:39)
Aciu mergaites uz pagyras Ir nauju darbeliu kurejoms po keleta ,tiesiog nebesinori kartotis,nes visos tikriausia cia buna pastebetos ir pagirtos .
Parsinesiau ir as savo siluetinius darbelius-idedu dbr. Jusu visu teismui...Smarkiai
p.s.nuotrauku kokybe gal nelabai,nes telefonu darytos
saunus darbukai
QUOTE(verssuss @ 2011 09 08, 12:55)
šauniai padirbėta. rėmai puikiai parinkti
Sveikos,
Labai gražūs darbeliai
O čia mano metrikas įrėmintas (per dvi valandas įrėmino, net namo nepėjau grįšt, jau skambina kad pasiimt ):
QUOTE(verssuss @ 2011 09 08, 12:55)
Parsinesiau ir as savo siluetinius darbelius-idedu dbr. Jusu visu teismui
Labai gražūs darbeliai
O čia mano metrikas įrėmintas (per dvi valandas įrėmino, net namo nepėjau grįšt, jau skambina kad pasiimt ):
QUOTE(xiuke @ 2011 09 08, 11:01)
nelabai pavyko su BS, kur apvedzioti reikejo...kazkaip apvaliai neina ir viskas...
Tai kad viskas labai gerai
QUOTE(verssuss @ 2011 09 08, 11:55)
Parsinesiau ir as savo siluetinius darbelius-idedu dbr. Jusu visu teismui...Smarkiai nebarkit
Barsim- a ko čia dabar taip gražiai išsiuvai- mes norim vienintelės būt taip mokančios
QUOTE(P.Sh. @ 2011 09 08, 13:10)
O čia mano metrikas įrėmintas
Gražiai viskas pritinka, toks nostalgiškas darbelis
oi mergaites prajuokinot ir pasikroviau geru emociju skaitydama Jusu atsiliepimus,nes reiskiasi,kad savo darbus padariau ne blogiau nei Jus visos Aciu
xiuke - mazesniji planuoju sau pasilikt ir dar i kompanija panasu issiuvinet,jau net schema parsisiunciau,tik laiko klausimas kada pradesiu..
rasiux -
P.Sh -pavydziu del reminimo greicio....as laukiu apie savaite,kad galeciau atsiimt Ir uz tavo metrika!
xiuke - mazesniji planuoju sau pasilikt ir dar i kompanija panasu issiuvinet,jau net schema parsisiunciau,tik laiko klausimas kada pradesiu..
rasiux -
P.Sh -pavydziu del reminimo greicio....as laukiu apie savaite,kad galeciau atsiimt Ir uz tavo metrika!
QUOTE(verssuss @ 2011 09 08, 11:55)
viskas labai dailu
QUOTE(P.Sh. @ 2011 09 08, 13:10)
O čia mano metrikas įrėmintas (per dvi valandas įrėmino, net namo nepėjau grįšt, jau skambina kad pasiimt
turbo greitis rėmintoju
o darbelia labai gražus, toks šiltas