Murkse, Xiuke ir P.Sh - saunuolės visos
QUOTE(xiuke @ 2011 09 06, 23:56)
pravers...kazkaip ant aidos paprasciau susiskaiciuoja, bet cia...
bt dbr zinau, kad ant lino TIKRAI smagiau siuvinejasi
bt dbr zinau, kad ant lino TIKRAI smagiau siuvinejasi
suskaičiuoti labai sunku ant ewo ir lino, na bet verta aš visada skaičiuoju tik prie gero apšvietimo, ir kai akys nėra pavargę ir pritariu murksei, kad per visą siuvinėjimą skaičiavimas yra pats bjauriausias darbas
o dėl lino ir ewo - kai pabandžiau tai į aidą net nežiūriu, ant šių audinių ir smagiau siuvinėt, ir rezultatas daug gražesnis
QUOTE(murkse @ 2011 09 07, 07:18)
Rodausi savo procesą. Eina sunkiai, nuobodu mėlyną foną siuvinėt Darbą pagreitina įsigytas rėmas
verta su fonu pasikankinti dėl galutinio rezultato
QUOTE(P.Sh. @ 2011 09 07, 09:59)
Va taip atrodo mano procesai:
darbeliai atlikti labai gražiai, ir spalvos gražios tik tiek kad pats dizainas šis man asmeniškai nepatinka
Uodegyte, nežinau, gal ir eina kitaip, bet aš karpyčiau su Paint programa ir nereiktų ieškot jokių kitų būdų ir sukt sau galvos
QUOTE(Uodegyte @ 2011 09 07, 10:22)
grazus darbukai antrojo kol kas nesimato,bet pirmojo spalvytes tokios svelnios ir grazios ka darysi su siais meilumais
rėminsiu, angeliuką-dukrytei, pyragų merginą-draugei gimtadieniui.
QUOTE(murkse @ 2011 09 07, 10:45)
mieli
QUOTE(vasarė @ 2011 09 07, 11:29)
Murkse, Xiuke ir P.Sh - saunuolės visos
QUOTE(Metaxa @ 2011 09 07, 11:34)
darbeliai atlikti labai gražiai, ir spalvos gražios tik tiek kad pats dizainas šis man asmeniškai nepatinka
o dėl dizaino-skonio reikalas, seniau man jie irgi nelabai buvo, dabar kažkaip pamėgau
QUOTE(P.Sh. @ 2011 09 07, 11:39)
o dėl dizaino-skonio reikalas, seniau man jie irgi nelabai buvo, dabar kažkaip pamėgau
pritariu ir jeigu man nepatinka dizainas, tai niekada nesakau, kad darbas negražus
Merginos, kaip biscornui tą sagytę pritvirtint? Siuvau keturgubu siųlu, kad susitrauktų nors kiek, tai nutrūko ir dar adata sulūžo Na, tikrai smarkokai patempiau ... Tai pagaliau pavyko prisiūt - ale kur galą užkišt... Tiesa, kimšau į vidų vatą, nieko gudresnio neturiu, gal įdėjus sinteponą jis būtų minkštesnis, bet vistiek su tuo prisiuvimu
Metaxa dekui uz ats.
QUOTE(murkse @ 2011 09 07, 08:50)
smagu girdėti kad patiko
QUOTE(Džeinė @ 2011 09 07, 13:13)
smagu girdėti kad patiko
kur jau ten nepatiks toks geras daiktas ir darbas greičiau vyksta, ir patogiau, ir ranka nepavargsta nes nereikia laikyt, o svarbiausia tai ir kaina ne kosminė
sugalvojau nusifotografuot procesą ir pasirodyt, kad pastūmėtumėt netinginiaut ir greičiau judėti pirmyn, bet apsižiūrėjau kad fotiką MB išsivežęs
man Dzeines remas taip pat labai patenkinta juo, palengvejo darbas
QUOTE(xiuke @ 2011 09 06, 22:20)
Ačiū ir...nežinau dėl schemutės, nes kai neseniai paėmiau adatą tai perdaug ir nesidomėjau. Širdutę siuvinėjau persipiešusi kryžiukus ant popieriaus lapo iš jau įrėminto darbuko aptikto interneto platybėse
QUOTE(xiuke @ 2011 09 06, 22:55)
Jaučiu silpnybę tokiems siuviniams
QUOTE(murkse @ 2011 09 07, 07:18)
Tai ką matau yra labai,labai ...gal ir aš kada pribręsiu tokiems siūliniams piešiniams
QUOTE(P.Sh. @ 2011 09 07, 09:59)
Labai graži Jei neklystu mačiau tavo dekupažo darbelius, jie labai gražūs taip pat
Ačiū...jei matei ir patiko tikrai MANO
O va, kad TAVO man patinka, tai abejonių nėra
Kadangi neapsisprendžiau, kur tą siuvinį dėsiu, tai laikinai rėmas bus NATURE
O ir šitaip visai nieko