Oho, kiek po savaitgalio grožybių parodėt reik ir man netinginiauti, o krutint savo "brolius kietuolius"
QUOTE(sobieska @ 2011 09 06, 11:08)
Labai gražiai kraščiukas padarytas. Gal galit išduot paslaptį, kaip tai padaryt. Nes siuvinėju dabar RP širdutes ir nesugalvoju, kaip gražiai kraštą padaryt.
QUOTE(Džeinė @ 2011 09 06, 12:53)
Pasirodysiu ir aš su keliais naujausiais darbeliais
oho, kiek daug ir kaip grazu
QUOTE(Uodegyte @ 2011 09 06, 14:12)
rodausi ka siuo metu veikiu
bus
QUOTE(libaja @ 2011 09 06, 14:22)
Dabar taip gražu pačiai
grazios sniegenos
QUOTE(AGLYTĖ @ 2011 09 06, 14:52)
Idesiu pasirodyti ka nuveikiau per rugpjuti
kokia gausybe graziu darbeliu taip pat
QUOTE(Džeinė @ 2011 09 06, 13:53)
Keliais ? Jėzau, Džeine ar Tu kada nors miegi, valgai? Nuostabūs darbai, MTSA knygelė puiki, segtuvas irgi žavus, biskornas, adatinės, dėžutė - aš sužavėta
QUOTE(sobieska @ 2011 09 06, 14:08)
Pirmasis babandymas prisiminti siuvinėjimą po laaaabai ilgo laiko tarpo
Žavus dizainas, kruopštus atlikimas, nors kai pagalvoji, kokius šedevrus kuri dekupažinimo srityje, tai ir siuvinėjimas negali nepavykti - puiku!
QUOTE(Uodegyte @ 2011 09 06, 15:12)
rodausi ka siuo metu veikiu
Nematytas varlinas, Uodegyte, Tu visad pasirenki originalius dizainus, žaviuosi Tavo skoniu.
QUOTE(libaja @ 2011 09 06, 15:22)
Aš jau dabar girsiuos, girsiuos
Šaunuolė , visad gerbiu žmones už užsispyrimą, po šitiekos laiko grįžti prie užmesto darbelio reikia valios. O rezultatas gavosi labai puikus.
QUOTE(AGLYTĖ @ 2011 09 06, 15:52)
Vaje kiek jus daug prirasete ir kiek groziu prigaminote .Idesiu pasirodyti ka nuveikiau per rugpjuti ir teks perziureti praejusia tema,nes ziuriu gerokai atsilieku
dovana mergaitei nauju mokslo metu pradziai. knygute naturalus linas, siulai dmc ir anchor. Skirtukas siuvinetas ant performancinio popieriaus(atrodo taip vadinasi), antra puse prisiuta medziagele ir apnerta
dovana mergaitei nauju mokslo metu pradziai. knygute naturalus linas, siulai dmc ir anchor. Skirtukas siuvinetas ant performancinio popieriaus(atrodo taip vadinasi), antra puse prisiuta medziagele ir apnerta
Na va, dar viena darbštuolė kur nei valgo anei miega . Žavūs darbeliai, man aviukas labiausiai patiko ir pieštukinės, bet ir kiti darbeliai neprastesni.
Džeine, prisidedu prie nuostabos, kada skirt laiko darbui, šeimai, galų gale miegui... arba kokio miklumo turi būt rankos
visi darbeliai labai gražūs, ir kartu originalūs, bet labiausiai patiko receptų "knyga", galbūt todėl kad pati jau kokį mėnesį svajoju pasidaryti receptų knygą, bet niekaip nesugalvojau kaip ją daryti, kad receptus galėčiau dėti spausdintus - o štai ir idėja
Sobieska, labai gražus ir kruopštus darbelis
Uodegyte, gražus ir originalus darbelis bręsta
Libaja, pabaigti buvo tikrai verta man tokie paveikslėliai labai gražu, tik pačiai trūksta kantrybės pasiryžt pradėt tokį grožį, nes kažkodėl jau pažiūrėjus matyt, kad turėtų būt nelabai smagu siuvinėt jums už kantrybę
AGLYTE, dovanos mažiesiems nerealios norėčiau ir aš tokių dovanų ir jubiliejinis paveikslas super!
aš noriu ir kitom knygelėm panaudoti tą liną, o perkant paprastą "befirmį" liną daug pigiau išeina, paskutinė kartą pirkau baltą liną tai už 40*150 berods sumokėjau 8Lt, o kasiūluose įsivaizduoju kiek būčiau paaukojus pinigėlių ačiū už pagalbą, bandysiu visur pereiti ir ieškoti, nes laikas spaudžia
visi darbeliai labai gražūs, ir kartu originalūs, bet labiausiai patiko receptų "knyga", galbūt todėl kad pati jau kokį mėnesį svajoju pasidaryti receptų knygą, bet niekaip nesugalvojau kaip ją daryti, kad receptus galėčiau dėti spausdintus - o štai ir idėja
Sobieska, labai gražus ir kruopštus darbelis
Uodegyte, gražus ir originalus darbelis bręsta
Libaja, pabaigti buvo tikrai verta man tokie paveikslėliai labai gražu, tik pačiai trūksta kantrybės pasiryžt pradėt tokį grožį, nes kažkodėl jau pažiūrėjus matyt, kad turėtų būt nelabai smagu siuvinėt jums už kantrybę
AGLYTE, dovanos mažiesiems nerealios norėčiau ir aš tokių dovanų ir jubiliejinis paveikslas super!
QUOTE(A-Z @ 2011 09 06, 15:16)
dar yra Aleksote, Veiveriu g., pagrindine ta, uz sankryzos su Europos pr. Lino parduotuve, tokiam gelsvai-rusvam mediniam name. vienoj pusej gatves yra "furnituros" - visokiu uztrauktuku, pamusalu parduotuve, o kitoj pusej "audiniai". ten pigu.
ir dar yra nezinau gal ten gertrudos g. - pries buvusia Skalsa, db teismas. 1a yra irgi visokiu siuvinejimo reikmenys, o 2a audiniai. pirkau ten pilko naturalaus lino, lyg po 20lt/m. lygiai suaustas, gerai siuvinejasi.
na ir laisves yra pries centrini knygyna "lino namai".
tai visur gi kerpa kiek reikia, gali ir puse metro pirkti. o plotis medziagu gi didelis, ir po 1,50m buna. tai dar kelias uzrasines padarysi;-)
ir dar yra nezinau gal ten gertrudos g. - pries buvusia Skalsa, db teismas. 1a yra irgi visokiu siuvinejimo reikmenys, o 2a audiniai. pirkau ten pilko naturalaus lino, lyg po 20lt/m. lygiai suaustas, gerai siuvinejasi.
na ir laisves yra pries centrini knygyna "lino namai".
tai visur gi kerpa kiek reikia, gali ir puse metro pirkti. o plotis medziagu gi didelis, ir po 1,50m buna. tai dar kelias uzrasines padarysi;-)
aš noriu ir kitom knygelėm panaudoti tą liną, o perkant paprastą "befirmį" liną daug pigiau išeina, paskutinė kartą pirkau baltą liną tai už 40*150 berods sumokėjau 8Lt, o kasiūluose įsivaizduoju kiek būčiau paaukojus pinigėlių ačiū už pagalbą, bandysiu visur pereiti ir ieškoti, nes laikas spaudžia
Ačiū už komplimentus manajai širdutei...iškart drąsiau pasidarė čia užsukt, dėkui, kad nenušvilpėt...Dzeine, murkse ...tikrai malonu jus čia susitikt...
ir didelis ačiū elzeda-smagu, kai esi atpažįstama
KaipTaipKaip...širdutės krašteliai yra apsiūti , tiksliau į ją įsiūta dalis tokios banguotos juostelės, ji beveik visur laisvai parsiduodama.
ir didelis ačiū elzeda-smagu, kai esi atpažįstama
KaipTaipKaip...širdutės krašteliai yra apsiūti , tiksliau į ją įsiūta dalis tokios banguotos juostelės, ji beveik visur laisvai parsiduodama.
Visom po už kalną darbų!
Džeine, na ir padirbėjai... Smagi dėžutė gavosi, ir MTSA knygutė žavinga
O, šitą gerą jausmą ir aš žinau - kai po kelių metų pribaigi tokį visai ne per didžiausią darbą ir galiausiai užsidedi diiidelį pliusą Šaunuolė
Apie dekupažus čia užsiminėt... Aš va labai sudėtingai kaupiuosi gaminti dėžutę su siuvinėtu dangteliu ir pagal planą dalis dėžutės turėtų būti dekupažinta, bet man kol kas visiška mįslė, kaip gražiai tai atlikti. Bandžiau kartą, bet darbas toks "netobulas", mėgėjiškas gavosi... Tai va ir mąstau - kaip nesugadinti gražiai išsiuvinėto darbo netobulai dekupažinta dėžute...
Džeine, na ir padirbėjai... Smagi dėžutė gavosi, ir MTSA knygutė žavinga
QUOTE(libaja @ 2011 09 06, 14:22)
Aš jau dabar girsiuos, girsiuos
Vakar vakare užbaigiau darą, pradėtą 2008 m. rudenį
Vakar vakare užbaigiau darą, pradėtą 2008 m. rudenį
O, šitą gerą jausmą ir aš žinau - kai po kelių metų pribaigi tokį visai ne per didžiausią darbą ir galiausiai užsidedi diiidelį pliusą Šaunuolė
Apie dekupažus čia užsiminėt... Aš va labai sudėtingai kaupiuosi gaminti dėžutę su siuvinėtu dangteliu ir pagal planą dalis dėžutės turėtų būti dekupažinta, bet man kol kas visiška mįslė, kaip gražiai tai atlikti. Bandžiau kartą, bet darbas toks "netobulas", mėgėjiškas gavosi... Tai va ir mąstau - kaip nesugadinti gražiai išsiuvinėto darbo netobulai dekupažinta dėžute...
QUOTE(Grafaite @ 2011 09 06, 09:15)
sveikos merginos,
gal kuri esate uzmaciusios kur yra pigiai nusipikrti DMC siuliuku?
o gal kuri uzsieni gyvenate ten tai tikrai pigiau yra.
gal kuri esate uzmaciusios kur yra pigiai nusipikrti DMC siuliuku?
o gal kuri uzsieni gyvenate ten tai tikrai pigiau yra.
nelabai suprantu,ka uzsieniu laikote?bet tikrai niekur pigiau nemaciau
QUOTE(Džeinė @ 2011 09 06, 10:53)
nieko sau darbu gausa saunuole tikra auksaranke
QUOTE(sobieska @ 2011 09 06, 11:08)
Pirmasis babandymas prisiminti siuvinėjimą po laaaabai ilgo laiko tarpo
graziai pateikta
QUOTE(AGLYTĖ @ 2011 09 06, 12:52)
o jau avyte
idomi varlyte ir mielos sniegenos visoms po dideli dideli
o jau darbu darbeliu, tikrai Dzeine, kada miegat? MTSA LB PATIKO...
Sobieska-labai grazi sirdele, ar schemu paieskoje yra schemute?
sniegenos
o aviuka sona esu ir as issiuvinejusi, galvoju ilaminuot, kazkuri mergina rase, kad laminuot galima skirtukus
Uodegyte suranda vis nematytu ...
esu pasiuvinejusi kelis darbelius, bet man geda ir imest cia, Jusu juk superiniai cia
Sobieska-labai grazi sirdele, ar schemu paieskoje yra schemute?
sniegenos
o aviuka sona esu ir as issiuvinejusi, galvoju ilaminuot, kazkuri mergina rase, kad laminuot galima skirtukus
Uodegyte suranda vis nematytu ...
esu pasiuvinejusi kelis darbelius, bet man geda ir imest cia, Jusu juk superiniai cia
QUOTE(xiuke @ 2011 09 06, 22:20)
nagi nagi, kokia čia gėda visų darbai yra labai gražūs ir visi yra unikalūs, o įkelti čia pasirodyti visuomet yra labai sveika: pagirs - bus tik stimulas siuvinėti dar ir dar, ir stengtis vis geriau ir gražiau, gausit šiek tiek kritikos - vėlgi savi pliusai, nes daugiau jau nė vienam darbe nedarysit tokių klaidų ir tuo pačiu darbeliai vis tobulės patikėkit, net jeigu darbeliuose ir kažkas negerai, tai niekas per galvą neduos, o tik patars, padės daugiau tų klaidelių nekartoti taip, kad, drąsiau
ikelsiu paskutini
ant lino smagu siuvineti, bet gan sunkoka siuvineti atskiras detales, kai viskas ne vienoj vietoj... nemoku paaiskint, kai pav eina vientisai daug smagiau siuvinejasi...
zodzius kazkuri is Jusu pasufleravusi buvo, tai kazka sudeliojau, aciu
remelis siaip uzdetas, del vaizdo bendro, nes bus visai kitas...
atsiprasau uz didele ft...
ant lino smagu siuvineti, bet gan sunkoka siuvineti atskiras detales, kai viskas ne vienoj vietoj... nemoku paaiskint, kai pav eina vientisai daug smagiau siuvinejasi...
QUOTE(xiuke @ 2011 09 06, 22:55)
ikelsiu paskutini
na ir viskas čia labai gražu, ir duodu jums už kantrybę rankiojant pavienius kryželius ant lino, žinau, ką tai reiškia vienintelis minusiukas, kurį įžiūriu, tai žodis šilimos neišcentruotas, o visa kita