Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(jlclove @ 2011 09 03, 23:28)
sveikos

kolkas tik pasiguosti noriu, o veliau paskaitysiu ka priraset. siandien fotkinau namie. jau buvo prietema ir apsvietimas pas mane labai jau prastas. ir ka bedaryciau, kokius nustatymus bekeisciau, geriausiai gaudavosi tik su blicu sad.gif. jei be jo ir kelti ISO, tai triuksmas nenormalus ir tamsios fotkes. kaip jus darot tokiais atvejais, paprotinkint ka? nes arteja tamsusis metu periodas, tai negi geriau ir neisgausiu verysad.gif ? idedu viena, bet is karto sorry, nes su blicu blush2.gif

na namie vaikų tamsoje nefotkinu, jei lauke ar dar kur,ar dieną kai šviesu, o jei tarkim reikia patalpoje su blicu (blicas atskiras,neingegruotas) tada pakreipu kad šviesa kaltu ir atsispindėtų nuo kitų paviršių - tiesioginės blico šviesos nedarau ax.gif

QUOTE(Jurzole @ 2011 09 03, 23:38)

Grazu kaip... tokia ramybe. Kaip gaila, kad vasara baigiasi...  ax.gif

na va kaip gražiai saulutę pagavai ax.gif
Atsakyti
Keletas foto is sios dienos pasivaiksciojimo (12 km nuejom, kojos nebelaiko... ax.gif)

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(maija @ 2011 09 03, 08:03)

jlclove - tvarkinga atrodo nuotraukyte, nezinau is tikro kaip vertinti laikrodzius biggrin.gif Na, bet nebuvo, kad pamatyciau ir pagalvociau "oho kokia nuotrauka"...

QUOTE(noisy-B @ 2011 09 03, 09:27)

jlclove -> kokybiškas, gražus laikrodis, t.y. pastatas. Gal kiti pakomentuos, kas labiau "subrendę". Aš tai w apati vis galvą suku, kaip čia tą laikrodį nufotografuoti... Vieną turiu, fotografavau savo draugę, taip netikėtai sumąsčiau, ten kaip tik laikrodis buvo. Jei mano šeima leis, šiandien skirsiu tam laikui ir atrinksiu.

QUOTE(neiste @ 2011 09 03, 18:22)

Nelabai kabina blush2.gif

dekui merginos 4u.gif dabar ir man jau tik paprasta ir gal tvarkinga foto rolleyes.gif sianakt tik laikrodzius ir sapnavau, nes pries uzmiegant galvojau kaip gi juos 'pateikti' doh.gif

QUOTE(Ka @ 2011 09 03, 18:39)

Čia vadinasi neturėjau ką veikti.. biggrin.gif Keistuoliškai..

keistuoliskai, bet labai liuksiskai bigsmile.gif

QUOTE(Akasha @ 2011 09 03, 22:01)

O as ateinu su musu Vikri portretuku... Leidosi pakankinama penktadieni... smile.gif

labai grazi foto. o grudas kaip suprantu kartais specialiai uzdedamas blush2.gif ? ar cia ne tai, ka as galvoju?

Jurzole, smagus spindulelis 4u.gif

Kikirike, turiu atskira blica, tai butinai pabandysiu su juo thumbup.gif aciukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2011 09 03, 23:58)
Keletas foto is sios dienos pasivaiksciojimo (12 km nuejom, kojos nebelaiko...  ax.gif)

pirmoji patiko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2011 09 03, 22:58)
Keletas foto is sios dienos pasivaiksciojimo (12 km nuejom, kojos nebelaiko...  ax.gif)

antroji ir paskutine patiko 4u.gif
Atsakyti
na va pabaigiau meeto foto tvarkyti, kadangi nutraukų daug,ir jos daugiau prisiminimams nes ten menų jokių nėra,tai dedu nuorodą,kas nori pasižvalgyti ir gal saves surasti
http://www.flickr.co...ith/6109773529/

jei kas nenori būti publikuojamas ar prašom parašykite,išimsiu 4u.gif
ir Maggie - prašau labai ryt parašyk, turiu klausimą 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Sveiki, kuriu odę tobulam makiažui, nes turėjau 2 moteris, kurioms PS nereikalingas doh.gif
Įdomu ar visiems tikrai nesimato tų visokių negerumų, kurių nesinori, ar vistik pramuša, kaip mano, pavyzdžiui, paakius?

ViKri
, gražuolė ir šiaip labai protinga moteris, labai gera buvo susipažinti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 04 rugsėjo 2011 - 01:14
Labas, nezinau, ar dar atsimenat kas mane, jei reikia, galiu is naujo namu darbus perdaryti smile.gif siaip nepraleidau nei vienos temos, viska seku, jusu idetas nuotraukas ziuriu ir sau tyliai vertinu, bet nelabai turiu ka savo parodyti, o garsiai apie kitu nuotraukas reiksti savo nuomone nedristu...
Labai labai labai nieko nespeju, neturiu laiko kada fotkinti, o jei kazka ir pafotkinu, tai tik perkeliu i kompa nuotraukas ir nieko nepatvarkau, nepravalau visai netinkamu laikyti ir pan...

Teminiams zaidimukams irgi bandziau pafotkinti kazka... jau besibaigianciai zuikuciu temai turiu toki zuikiuka:
user posted image

Naujam laikrodziu zaidimukui ikeliu irgi viena, nezinau, ar jums cia bus panasu nors kiek i laikrodi... bandysiu daugiau kazka sugalvoti su laikrodziais ax.gif
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2011 09 03, 18:39)

Čia vadinasi neturėjau ką veikti.. biggrin.gif Keistuoliškai..

Smagiai 4u.gif
Kur Šiauliuose gerų pėdkelnių yra pirkti? lotuliukas.gif . Aš rimtai.

QUOTE(Akasha @ 2011 09 03, 22:01)
O as ateinu su musu Vikri portretuku... Leidosi pakankinama penktadieni... smile.gif

Trūksta žodžių. Šimtas balų 4u.gif 4u.gif

QUOTE(Foggy @ 2011 09 04, 06:20)
Naujam laikrodziu zaidimukui ikeliu irgi viena, nezinau, ar jums cia bus panasu nors kiek i laikrodi... bandysiu daugiau kazka sugalvoti su laikrodziais  ax.gif

Man įdomu 4u.gif

Jurzole, patiko tavo paskutinės foto wink.gif.
Atsakyti
Laba...neturiu laiko,uzsikasus, netiketai(gerai skamba), vyras grizo is juros po menesio laiko, trumpam,bet vistiek...tai kompas skanuojamas, rozetes tvarkomos,as sugebejau trumpa sjungima padaryt namie, vienu zodziu,sian vaiku gimtadieniiai musu abieju...veiksme visa...
Bet negaliu neparasius Kibirikei, vau, nuostabiai silta, be galo miela foto...jei tai buci as...kabetu ji isdidinta pas mane...kaip man ji patinka...eisiu i flickr ieskoti ir i fav.isikelti...saunuole
Foggy,pamenam,kur jau ne...patiko abi, pimoj labai grazus zuikiai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Foggy @ 2011 09 04, 06:20)
Naujam laikrodziu zaidimukui ikeliu irgi viena, nezinau, ar jums cia bus panasu nors kiek i laikrodi... bandysiu daugiau kazka sugalvoti su laikrodziais  ax.gif
šaunuolė bigsmile.gif Abi labai patinka smile.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 04 rugsėjo 2011 - 08:18